Verkkokurssit

Älä kysy itseltäsi, mitä maailma tarvitsee. Kysy itseltäsi, mikä saa sinut heräämään eloon. Mene sitten ja tee se, koska maailma tarvitsee kipeästi ihmisiä, jotka ovat heränneet eloon.
— Tuntematon

On aika herätä eloon vielä entistä enemmän, entistä vapaammin! Et ehkä voi muuttaa maailmaa, mutta voit aina muuttaa itsesi. Sinun hyvinvointisi on tärkeää, koska sinä olet tärkeä. Ja matkatessasi itse kohti hyvinvointia, voit pikku hiljaa huomata ympäristösi myös muuttuvan enemmän kaltaiseksesi. 

Ryhdytään siis hommiin! Olen videoinut kaksi verkkokurssia, jotta voit hyödyntää valmennuksiani ajasta ja paikastasi riippumatta. Molemmat kurssit sisältävät useiden tuntien edestä videoita, jotka inspiroivat sinua  syvemmän itsetuntemuksen ja vapautumisen tielle. 

Vaikka verkkokurssi voi kuulostaa hankalalta, sen käyttäminen on yhtä helppoa kuin nettiselaimen klikkailu. Jos löysit tiesi tälle sivulle, osaat siis käyttää kurssia.

Katso näytevideot kursseista ja aloita muutos, jos tunnet kutsun!


Voi hyvin kirsin kanssa 

Kurssi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja toimintaasi. Elämäsi alkaa sujua rennommin, kun reaktiivisuus vähenee, itsetuntosi kohenee ja koet olevasi arvokas osa maailmaa. 2 viikon mittainen kurssi antaa sinulle myös työkaluja, joilla opit rauhoittamaan mielesi ja aikataulusi, mikä lisää selkeyttä elämääsi.

Voi miten ihana tämä kurssi on ollutkaan. Sain paljon työkaluja matkalleni hyvinvointiin. Olen sukeltanut syvälle lapsuuden haavoihin ja noussut sieltä ylös iloon ja kiitollisuuteen.

On ollut ihanaa myös lukea muiden kommentteja sekä Kirsin antamaa palautetta. Se on ollut erittäin antoisaa. Tämä kurssi on jotenkin niin ainutlaatuinen ja totta. Kirsin kurssi koskettaa niin syvältä ja tuo juuri ne oikeat asiat pintaan. Ainakin minun kohdallani. Ihan mieletön tunne nyt ja haluan jatkaa tällä tiellä ja laittaa opit käytäntöön. Ahh tuskin maltan odottaa, mitä kaikkea ihanaa elämä tuo minulle. KIITOS Kirsi ihanasta kurssista.
Kiitos Kirsi - tärkeintä minulle oli “Voin oppia rakastamaan itseäni.”. Kiitos, että näit minut arvokkaana ja annoit työkaluja, pienin askelin on helpompi edetä. Olen elänyt valtavan elämänkriisin läpi ja edelleen kuljen myrskyssä. Usko on meinannut loppua mutta nyt se löytyi takaisin. Kiitos <3! Sanoit, että sinulle on tärkeää jos voit muuttaa edes yhden ihmisen elämän. Nyt teit niin - muutit elämäni, kiitos, kiitos, kiitos. Kaikkea hyvää elämääsi <3!
Kurssimuotona tämä aivan mahtava, ehti kiireinen kotiäitikin toteuttaa omassa tahdissa. Varsinkin osiot mitkä vaativat itseltä enempi sulattelua. Kirsin videot hyviä, sopivan pituisia! Ja niitä olisi kyllä katsellut useammankin.. Ehdottomasti kuitenkin myös kirjoitetut osiot hyvä olla mukana.
Kiitos Kirsi. Kun aloitin kurssin tunsin ajoittain kamalaa epätoivoa ja olin aika ahtaalle puserrettu, olin siihen itse itseni asettanut ja osittain myös elämäntilanne oli mennyt sellaiseksi. Kurssin myötä olen löytänyt iloa ja kiitollisuutta. Elämäni on muuttunut taas sellaiseksi kuin mistä itse unelmoin ja vielä on töitä myös tehtävänä, joten hyvä että kurssi on pitkään käytössä.
Sain monia mahtavia vinkkejä..vaikka mihin. Mielenhallinta-osio oli varsin mielenkiintoinen..Ja olen nyt hieman oppinut tutkailemaan mieltäni sekä uskomuksiani.Saanut hetkeksi jatkuvan ajatusvirran rauhoittumaan.

Kaipasin iloa elämääni.Aikaa ilolle saimme koko perheelle sillä,että teimme arki-iltojen ateriat valmiiksi pakkaseen. Ihanaa,kun on aikaa vaikka elokuvan katsomiseen. Kiitos vinkistä♥

Sain kurssilta rohkeutta ja itsevarmuutta.Olen aina pitänyt musiikista mutta kokenut olevani epämusikaalinen (koska näin on lapsuudessa sanottu)..Olen aina ihaillut soittotaitoisia..Nyt sitten huomasin tammikuussa alkavan “kanteleen soiton”-alkeet. Niinpä ilmottauduin mukaan.Eikä jännitä tai pelota ollenkaan, innolla odotan tuota..

Olen ollut niiiiiin innoissani tästä kurssista, että mieskin sanoo Kirsin muuttaneen meille:).Kaikkea hyvää sinulle ♥ Onnellista vuotta 2016!

Rakkaudellinen parisuhde

Rakkaudellisen Parisuhteen Verkkokurssi on kaunis ja inspiroiva matka elämäsi tärkeimpään ihmissuhteeseen. Tämä 4 viikon kurssi on juuri sinulle, jos haluat elää täydemmin ja nautinnollisemmin ja ennen kaikkea haluat rakastaa syvemmin! Kurssin voi suorittaa hissukseen omaan tahtiin.

Parisuhdekurssi on ollut aivan mahtava ja muuttanut niin paljon. Itselleni varsinkin se on antanut hyviä työkaluja omien tunnelukkojen käsittelemiseen. Rakkaus parisuhteessa on syventynyt ja kaikille tunteille on tilaa. Seksin määrä on tosin vähentynyt, kun sen suhteen ei tehdä enää kompromisseja.
Mutta laatu korvaakin sitten totisesti määrän.

Tunteista pystymme puhumaan nykyään paljon helpommin ja jopa kamalimmatkin uskaltaa sanoa ääneen. Ne on vain tunteita. Ohimeneviä. Kurssi on auttanut minua eheytymään ja uskon että näitä oppeja tulemme hyödyntämään läpi elämän. Toki olisi mahtavaa oppia lisää tantrasta ja varmasti sekin tapahtuu aikanaan.

Teette mielettömän tärkeää työtä ja seuraan aktiivisesti sun juttuja ja luen blogiasi. Olet auttanut mua niin paljon tällä omalla polullani. Omalla esimerkilläsi antanut rohkeutta tuntea. Ja sitä minä todella teen.
— Kurssilainen, nainen.