Vapaa Nainen -viikonloppukurssi

Seuraavan kerran keväällä 2020. Aika ja paikka vahvistuu myöhemmin.

Vapaa Nainen -kurssi antaa sinulle mahdollisuuden syvään muutokseen elämässäsi. Harjoitukset ja luennot vievät sinut ainutkertaiselle ja vapauttavalle matkalle naiseuteesi ja ihmisyyteesi. Erittäin voimakas ja pidetty naisten voimaantumisen kurssi.

Snapseed.jpg

Miten minusta tuli “vapaa nainen”

Ehkä aloitan täsmentämällä, mitä tarkoitan vapaalla naisella. Ensimmäinen ajatus kun voisi olla, että se on riippumaton nainen tai sinkku ja vieläpä villi sellainen. Ei, kyse on paljon syvemmästä kokemuksesta. Vapautta kokeva nainen on päästänyt irti turhista rajoitteista elämässään ja elää täyttä potentiaaliaan monella tapaa. Vapaaksi ei tulla sanomalla ovella ‘heippa vaan kaikille’ ja hylkäämällä elämän meille suomat velvoitteet. Vapauden tilan saavuttaminen vaatii syvää työtä omien uskomusten, oman kehon ja omien tunteiden kanssa. Se vaatii suurta rohkeutta sukeltaa syvälle itseesi, jotta löydät sieltä ne uskomukset ja kokemukset, jotka ovat sulkeneet sinut tavalla tai toisella.

Ehkä ajattelet, että onnistuuhan se tuollaiselta vapauden ammattilaiselta, mutta koet sen olevan sinulle mahdotonta. Totuus on, että meissä ei ole mitään eroa. En minäkään syntynyt vapaana naisena. Sama polku vapauteen on kenen tahansa kuljettavana. Tai synnyin toki vapaana, mutta siitähän se sitten alkaakin pikku hiljaa se sulkeutuminen. Vanhempamme, opettajamme ja koko yhteiskunta, media mukaanlukien, kertovat meille monella tapaa, miten voisimme olla jotenkin parempia tai kelpaamme vain tietynlaisina. Jos ilmennämme puoliamme, jotka eivät esimerkiksi sovi vanhemmillemme, kuten suutttumus tai joillekin jopa ilo voi olla punainen vaate, koemme torjumista. Alamme säädellä toimintaamme niin, että kelpaamme. Emme halua menettää vanhempien rakkautta millään tapaa. Pienelle ihmisen alulle se merkitsee samaa kuin kuolema. Alkaa sulkeutuminen. Alitajuntaamme tallentuu liuta negatiivisia ajatuksia itsestämme ja myös maailmasta, joka on vaikea ja pelottava. Sinne menee käsityksiä rahasta, miehistä, naisista, seksuaalisuudesta jne. Auktoriteettien puheista tulee ohjelmointi, joka ohjaa meitä alitajunnasta vielä aikuisinakin, tietämättämme. Se elämä on kaikkea muuta kuin “vapaa”. Se on ohjelmoinnin toistamista. Se tuntuu ahdistukselta, paineena rinnassa, ärtymyksenä, räiskähtelynä - reaktioina, jotka kertovat, että olemme padonneet sisäämme paljon.

Minä olin sellainen vielä kymmenisen vuotta sitten. En ymmärtänyt lainkaan, että minulla oli joku “sisäinen maailma”. En ollut kuullutkaan uskomuksista tai tunnekehosta. En ymmärtänyt sellaisia asioita, että vahvimmissa reaktioissani, ihan sama kenen kanssa tai missä, olin aina käsittelemässä äitiäni tai isääni. Luulin olevani elämäni ohjaksissa, mutta show’ta pyöritti alitajuntani.

Yhtenä päivänä kaikki muuttui. Sain kokemuksen jostain suuremmasta ja tajusin, että minussa on paljon enemmän kuin päälle päin näkyy. Aloin tutkimaan tuota maailmaa. Heittäydyin työpajoihin maailmalla sukeltaen aina vain syvemmälle lapsuuteeni, lähemmäs alkuperäistä minääni. Opiskelin vuosien ajan täysipäiväisesti ihmisen psyykettä, tunteita, kehollisuutta, tietoisuutta, henkisyyttä, energioita. Ja mikä tärkeintä, en vain lukenut ja oppinut, vaan otin käyttööni kaikki metodit ja opettajat ja muutin itseni. Löysin uskomukset, jotka minuun oli istutettu ja opin muokkaamaan niitä hyvinvointia lisääviksi. Päästin irti patoutuneista tunteista. Löysin rauhan, aloin loistaa. Päädyin matkan aikana myös kouluttautumaan ihan virallisestikin valmentajaksi (Valmentamo LCF Life Coach) ja tässä sitä ollaan tänä päivänä. Tunnen itseni syvästi ja siksi pystyn ymmärtämään samalla syvyydellä myös sinua. Sen minkä olen itse kokenut, siihen voin auttaa myös muita. En opeta muiden oivalluksia, vaan opetan sen minkä olen itse oivaltanut ja kehollistanut.

Olen kulkenut tämän polun en vain itseni takia, vaan myös sinun. Kaikki keinot, millä olen oppinut purkamaan esteitä tieltäni, on nyt valjastettu sinun vapauttamiseksi. Jo tuhatkunta naista on kulkenut kauttani ja saanut tartunnan vapaudestani. Suuri intohimoni on nähdä, että myös SINÄ koet sen, mitä minä koen. Vapaan naisen sisällä virtaa rakkaus ja myötätunto. Voitko kuvitella, miten UPEALTA se tuntuu! Aito auttamisen ja palvelemisen halu koko ihmiskuntaa kohtaan. Olet löytänyt sisältäsi vahvuuden ja siihen nojaten oppinut hyväksymään ja rakastamaan myös herkkyyttäsi. Sinussa kasvaa hersyvä ilo, tyyneys ja rauha. Se tunne, että kaikki on hyvin, koko ajan.

Eli: Vapaa Nainen ei ole parisuhdestatus vaan sisäinen vapaa olotila. Tervetuloa kokemaan ja oppimaan kanssani, miten se tehdään.

Todella voimauttava kurssi, joka vahvisti ja ravisteli omia ajatuksia. Paljon pohdittavaa pitkäksi aikaa. Hinta-laatu-suhteeltaan ihan uskomattoman hyvä. Iso plussa kehon ja mielen yhdistämisestä ja käytännön harjoituksista. Suosittelen!

21015646_10155044029258282_1127423354_n.jpg

Kurssilla käydään läpi seuraavat neljä ihmistä ohjaavaa tasoa: keho, mieli, tunteet ja sielu/spirit. Kokonaisuuden aikana opit mm.:

  1. Ymmärtämään ja rakastamaan itseäsi syvemmin.

  2. Koet vapautumista kehoosi mahdollisesti liittyvistä riittämättömyyden tai häpeän tunteista. Alat arvostamaan olemustasi enemmän juuri sellaisena kuin olet, yksilöllisenä ja mielenkiintoisena lisänä maailmaan.

  3. Saat ymmärrystä tunteiden merkityksestä ja niiden esiintymisestä elämässäsi. Ymmärrät paremmin myös ns. negatiivisia tunteitasi, mikä rauhoittaa tunnemyrskyjä.

  4. Opit tekniikoita ja saat ymmärrystä siitä, miten voit päästää irti menneistä tunnehaavoista.

  5. Saat uudenlaista, rakentavaa perspektiiviä elämäsi haastekohtiin ja opit näkemään vaikeuksien takana olevat mahdollisuudet kehitykseen.

  6. Opit seksuaalisuuden merkityksen elämän energiana, mikä auttaa sinua päästämään irti mahdollisesta häpeästä ja syyllisyydestä sen suhteen.

  7. Luottamuksesi elämään ja ihmisiin syvenee ymmärryksen ja erilaisten kurssin kohtaamisten kautta. Lisääntynyt itsevarmuus ja luottamus avaa sinut kokemaan syvempää yhteyttä elämäsi tärkeiden ihmisten kanssa.

  8. Saat kokemuksia naisten syvästä yhteydestä ja tuesta toisilleen. Sisaruus on valtava voimavara ja auttaa sinua kokemaan suurempaa turvaa elämässä.

  9. Ymmärrät mielen voiman hyvinvoinnin moottorina ja opit luomaan elämästäsi itsesi näköisen.

  10. Inspiroidut muutoksestasi. Kehityspolustasi tulee kiinnostava ja palkitseva. Itseruoskinta vähenee.

Ensin pelästyin, kun kurssi oli niin suuri. Pelkoni osoittautui turhaksi, sillä Kirsi pystyi heti luomaan vapautuneen ja rennon tunnelman. Pystyin keskittymään itseeni ja omiin kokemuksiini ja tuntui kuin kurssin muut jäsenet olisivat luoneet turvallisen energisen tukiverkon ympärilleni. Tulin kurssille yksin, mutta sain kokea kauniita yhteyden hetkiä uusien tuttavuuksien kanssa. Voin lämpimästi suositella jokaiselle naisille, joka on valmis kohtaamaan itsensä ja oman potentiaalinsa.

Näissä ryhmissä vallitsee syvä hyväksynnän ja tuen henki. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan JUURI sellaisena kuin olet kunakin hetkenä. Ujona, jännittyneenä, peloissasi, surullisena, nuorena, vanhana, pulleana, laihana  – jokainen on lahja ryhmälle omana itsenään. Ja se on kultaakin arvokkaampi kokemus, jonka saat tällä kurssilla. Huomaamme yhdessä, että ihmisen tavoite tai arvo ei ole ulkoapäin saneltu täydellisyys vaan avoimuus ja kyky rakastaa.


Tunnelma oli lämmin ja välitön. Vapauduin tanssiin, mitä ei ole tapahtunut aikoihin. Jopa (yhden harjoituksen vapaaehtoinen) alastomuus tuntui maailman luonnollisimmalta. Tutui hyvältä saada kehuja niistä asioista, mitä olin itse luullut huonoiksi.
IMG_20190127_145939.jpeg
Kurssilla huomasin ajatusmalleja, joita olin ylläpitänyt aivan turhaan ja opin myös avaamaan itseäni enemmän muille ihmisille. Oli upeaa opetella vastaanottamaan kehuja ja jopa kosketusta, ja huomasin miten tärkeää on osata vastaanottaa jos aikoo rakastaa itseään - ja muita. Asetin itselleni intentioksi oppia rajojen asettamista, ja jo samana iltana tunsin suurta tyytyväisyyttä kun tajusin sanoneeni “ei” sellaiseen, johon olisin ehkä aiemmin myöntynyt vain kohteliaisuudesta. Kohtaamisharjoituksissa koin suurta yhteyttä toisiin, ja kurssin jälkeenkin olen avautunut enemmän koko maailmalle. Maanantain vastoinkäymiset lähinnä hihityttivät kurssin jälkeen. Tietenkään kaikki ei muutu yhdellä viikonloppukurssilla, ja siksi pidin erityisesti siitä että sain kotiinviemisiksi paljon välineitä jatkaa työskentelyä itseni kanssa, esimerkiksi uskomusten purkamiseksi.
Kiitos kurssista ihan älyttömän paljon!!

Olen todella nauttinut Kirsin tavasta pitää kurssia. Jo ennen ensimmäistä tapaamista kiinnitin huomiota siihen, miten inspiroivasti Kirsi puhui tästä tulevasta matkasta ja ennenkaikkea silmiini pisti se voimakas hengen palo ja sydämen valo, mikä hänellä oli itsellään tätä asiaa kohtaan. Se jo alkoi luomaan ihan erityistä tunnelmaa tähän kurssiin, hän loi ikäänkuin energian johon meidän oli helppoa ja hienoa astua sisään. Tällaista en ole tavannut koskaan ennen minkään kurssittajan kohdalla, ja huomasin heti olevani tekemisissä jonkin hyvin erityisen kanssa. Enkä ole joutunut pettymään! Kirsin mahtava energia on kantanut koko kurssin läpi! Pidän myös Kirsin tyylistä puhua ja avata aiheita ja asioita, se on todella selkeää ja ymmärrettävää ja kaikin puolin loogista. Jopa nautinnollista, ja hauskaa. Hän on itse todella inspiroiva esikuva siitä, mitä hän opettaa.
Ja nyt kun olen kehunut Kirsin ansaitusti maasta taivaisiin, tahdon vielä sanoa, että oma lukunsa on se mahtava energia ja yhteys, joka syntyy kurssilaisten välille! On ollut aivan upeaa kokea se upea siskous ja rakkaus ja hyväksyntä, mikä välillämme on vallinnut, ja se rohkeus ja avoimuus, joilla ihmiset ovat omia polkujaan avanneet kurssien ohella pidetyssä keskusteluryhmässä. Aivan upeaa ja liikuttavaa!!
En voisi olla onnellisempi siitä, että juuri minä olen yksi Vapaista naisista!! Tiedän, että tällä kurssilla olen ollut täysin oikeassa paikassa, tiedän sen tunteesta joka sisälläni vallitsee, kun ajattelen koko kurssia ja matkaa. Sisälläni virtaa, kuplii ja ilo läikehtii, olen linjassa sieluni kanssa ja tiedän käveleväni juuri nyt täysin oikeaa polkua.
Tämä on ollut suuri Ilo ja etuoikeus! Kiitos Kiitos Kiitos!

Tule kaverin kanssa ja hyödynnä kimppa-alennus!

On ihana kulkea muutoksen polkua yhdessä jonkun läheisen ihmisen kanssa. Ota kaverisi mukaan Vapaa Nainen -kurssille ja saatte yhdessä alennuksen osallistumismaksusta. Kurssilla teemme kaikki harjoitukset sattumanvaraisissa ryhmissä tai vaihtuvien parien kanssa eli yhteisosallistuminen ei sido teitä toisiinne kurssin aikana.

Kaksi henkilöä yhteensä 355 e. Alennettu lippu valikoituu kaupassa, kun “Osallistujat” valikossa (Select Osallistujat) valitset osallistujamääräksi 2.

kurssit-400x284.png

KURSSIAIKATAULU:

12.10.2019 lauantai klo 13.00-18.30
13.10.2019 sunnuntai 10:30-17:00

Kumpanakin päivänä pidämme reilun puolen tunnin ruokatauon. Tuo mukana helpot omat eväät. Kurssi ei sisällä aterioita.


Vapaa Nainen -kurssi on yksi hienoimmista asioista, joita tielleni on sattunut! Olen käynyt paljon kursseilla, mutta harvalla on ollut näin voimakasta vaikutusta minuun.
Olen joutunut kurssin aikana kohtaamaan paljon omia isojakin pelkoja. Jollain ihmeen taikakeinoilla Kirsi osaa luoda tilan ja energian, jossa yllättäen uskaltaa päästää irti peloistaan ja kohdata ne, vaikka etukäteen itse on ollut aivan satavarma että en ikinä pysty tätä kohtaamaan.
Suurin anti, mitä tämä kurssi on minulle tuonut, on muutokset itseni rakastamisessa. Se on asia, jonka kanssa olen tehnyt töitä ja karhun painia jo pitkään, ja tämän kurssin myötä jotkin oikeat palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Siihen vaikutti kurssilla läpikäydyt asiat, Kirsin sanoista ja harjoituksista tulleet oivallukset. En olisi pari kuukautta sitten uskonut, että tänä päivänä voin laittaa käden sydämelleni, katsoa ihmistä silmiin ja sanoa hänelle rauha äänessäni, että minä todella rakastan minua, ja tätä kehoa ja kaikkea minussa.
Kaikkein vaikeimmalta on tuntunut rakastaa omaa kehoaan, ennen kurssia peilistä näkyi vain ylipainoinen nainen, vaikka kuinka yritin nähdä jotain muuta. Heti ensimmäinen ”Vapautetaan keho” -osio muutti kaiken. On siis ymmärrettävää, miksi pidän tätä kurssia itselleni niin käänteentekevänä.

Olen ihan tosi kiitollinen, että sinun aitoudella ja antamallasi rakkaudella uskalsin katsoa syvälle pelkooni. Tunnekehon vapautus- harjoituksen myötä aloin aistimaan sisäistä turvattomuutta, juuri sellaista kuin lapsena - että olen erilainen ja huonompi kun muut. Että en kuulu joukkoon, en ansaitse rakkautta. Minä olen rikottavissa ja minä voin rikkoa jonkun.
Kun tulin kertomaan sinulle pelosta, en itse edes tiennyt mikä jäätävä kauhu lähti vyörymään ylitseni.
Näin jälkikäteen ajatellen, ajattelen, että annoit minulle tilaa ja turvaa katsoa sinne turvattomuuden syvän kuilun, mikä sisälläni on. Ja annoit minulle rakkautta niin kuin lapsena (ja nykyäänkin) olisin kaivannut. Minulla on olo, että edes pieni osa tästä turvattomuuden ja rakkaudettomuuden traumasta on nyt parannettu. Niin voimakas oli se kokemus mitä itse tunsin ja mitä sinulta sain! Askel askeleelta aloin menettää otetta siitä syvästä kauhusta ja samaan aikaa minut valtasi turvallisuus siitä mikä minulla on. Kiitos <3
SAM_5403.jpg
Ehkä koska koko lapsuuteni äitini on ollut omista syistään hyvin emotionaalisesti poissa ja tosi kriittinen, olen aina kaivannut jotain muihin naisiin liittyvää – yhteyttä, hyväksyntää ja sisaruutta. Mä en ole tottunut kosketukseen kosketuksen vuoksi, edes oikein katsekontaktiin. Kauniita puheita ja sanoja mä olen kuullut vain miehiltä.
Siksi se oli jotenkin niin tyrmäävää, että sinun järjestämässäsi Vapaa Nainen -kurssi-illassa…siinä oli niin paljon niitä juttuja, mitä olen kaivannut. Että joku katsoo minua, ja saan katsoa takaisin. Olen ja minua varten ollaan, ei joku sellainen hätäinen katsekontakti, mikä toistuu satoja kertoja päivässä, kun on niin kiire huomata toista ihmistä. Ja kosketus…että se ei ole vaan sellainen vaivaantunut taputus olalle, jos jotain oikein ihmeellistä on tapahtunut. Se on hassua, jos ei ole tottunut tulemaan kosketetuksi, halauskin voi olla vähän kuin läimäisy, koska on sellaiset turvarakenteet ympärillä. Vaikka kai ne turvarakenteet on juuri siksi, että sitä on niin yksin niiden takana, kun on jäänyt ilman kosketusta, katsetta ja hyväksyntää.
Mä toivon, että minä ja kaikki muutkin voi viedä omaan elämäänsä ja arkeensa sen, ettei pihtaa läsnäoloaan muilta. Uskon, etten suinkaan ole ainoa suomalainen, joka on varttunut ilman mainittavaa hellyyttä. Ja jättäähän se melkoiset jäljet.
Olen tosi kiitollinen, että olet ottanut vetääksesi tätä naislaumaa rakkaudella, ja olen kiitollinen, että sä olet niin valovoimainen, että niin moni on löytänyt sun kursseillesi. Koska tää on jotain sellaista, mistä on aina haaveillut.
KIITOS.

Nähdään seuraavalla kurssilla!