Vapaa Nainen -viikonloppukurssi

Vapaa Nainen -viikonloppukursssi antaa sinulle mahdollisuuden syvään muutokseen elämässäsi. Harjoitukset ja luennot vievät sinut ainutkertaiselle ja vapauttavalle matkalle naiseuteesi ja ihmisyyteesi. Erittäin voimakas ja pidetty naisten voimaantumisen kurssi.

 
Snapseed.jpg

Olen todella nauttinut Kirsin tavasta pitää kurssia. Jo ennen ensimmäistä tapaamista kiinnitin huomiota siihen, miten inspiroivasti Kirsi puhui tästä tulevasta matkasta ja ennenkaikkea silmiini pisti se voimakas hengen palo ja sydämen valo, mikä hänellä oli itsellään tätä asiaa kohtaan. Se jo alkoi luomaan ihan erityistä tunnelmaa tähän kurssiin, hän loi ikäänkuin energian johon meidän oli helppoa ja hienoa astua sisään. Tällaista en ole tavannut koskaan ennen minkään kurssittajan kohdalla, ja huomasin heti olevani tekemisissä jonkin hyvin erityisen kanssa. Enkä ole joutunut pettymään! Kirsin mahtava energia on kantanut koko kurssin läpi! Pidän myös Kirsin tyylistä puhua ja avata aiheita ja asioita, se on todella selkeää ja ymmärrettävää ja kaikin puolin loogista. Jopa nautinnollista, ja hauskaa. Hän on itse todella inspiroiva esikuva siitä, mitä hän opettaa.
Ja nyt kun olen kehunut Kirsin ansaitusti maasta taivaisiin, tahdon vielä sanoa, että oma lukunsa on se mahtava energia ja yhteys, joka syntyy kurssilaisten välille! On ollut aivan upeaa kokea se upea siskous ja rakkaus ja hyväksyntä, mikä välillämme on vallinnut, ja se rohkeus ja avoimuus, joilla ihmiset ovat omia polkujaan avanneet kurssien ohella pidetyssä keskusteluryhmässä. Aivan upeaa ja liikuttavaa!!
En voisi olla onnellisempi siitä, että juuri minä olen yksi Vapaista naisista!! Tiedän, että tällä kurssilla olen ollut täysin oikeassa paikassa, tiedän sen tunteesta joka sisälläni vallitsee, kun ajattelen koko kurssia ja matkaa. Sisälläni virtaa, kuplii ja ilo läikehtii, olen linjassa sieluni kanssa ja tiedän käveleväni juuri nyt täysin oikeaa polkua.
Tämä on ollut suuri Ilo ja etuoikeus! Kiitos Kiitos Kiitos!
IMG_7897.jpg

Kurssikokonaisuuden aikana opit mm.:

– Ymmärtämään ja rakastamaan itseäsi syvemmin ja aidommin.
– Koet vapautumista kehoosi mahdollisesti liittyvistä riittämättömyyden tai häpeän tunteista. Alat arvostamaan itseäsi enemmän juuri sellaisena kuin olet. Yksilöllisenä ja mielenkiintoisena lisänä maailmaan.
– Inspiroidut muutoksestasi. Itsesi syvästä ymmärtämisestä ja kehittämisestä tulee kiinnostavaa ja palkitsevaa. Itseruoskinta vähenee.
– Ymmärrät paremmin ns. negatiivisia tunteitasi, etkä ole enää niin tunnemyrskyjen armoilla.
– Opit tekniikoita ja saat ymmärrystä siitä, miten voit päästää irti menneistä tunnehaavoista.
– Opit luottamusta muita kohtaan, mikä avaa sinut kokemaan syvempää yhteyttä.
– Saat kokemuksia naisten syvästä yhteydestä ja tuesta toisilleen.
– Ymmärrät mielen voiman hyvinvoinnin moottorina.
– Opit unelmoimaan ja luomaan elämästäsi itsesi näköisen.

Näissä ryhmissä vallitsee syvä hyväksynnän ja tuen henki. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan JUURI sellaisena kuin olet kunakin hetkenä. Ujona, jännittyneenä, peloissasi, surullisena, nuorena, vanhana, pulleana, laihana  – jokainen on lahja ryhmälle omana itsenään. Ja se on kultaakin arvokkaampi kokemus, jonka saat tällä kurssilla. Huomaamme yhdessä, että ulkoapäin saneltu täydellisyys ei ole ihmisen tavoite eikä arvo vaan avoimuus ja kyky rakastaa.

kurssit-400x284.png

Tule kaverin kanssa ja hyödynnä kimppa-alennus!

On ihana kulkea muutoksen polkua yhdessä jonkun läheisen ihmisen kanssa. Ota kaverisi mukaan Vapaa Nainen -kurssille ja saatte yhdessä alennuksen osallistumismaksusta. Kurssilla teemme kaikki harjoitukset sattumanvaraisissa ryhmissä tai vaihtuvien parien kanssa eli yhteisosallistuminen ei sido teitä toisiinne kurssin aikana.

Kaksi henkilöä yhteensä 320 e. Säästö molemmille 19 euroa. Alennettu lippu valikoituu, kun klikkaat kaupassa osallistujat -ruutuun "2" henkilöä.

Vapaa Nainen 2019, Espoo 26-27.1.
from 179.00
Osallistujat:
Quantity:
Lisää ostoskoriin
Sateessa aamulla lenkkeillessäkin pääsin kurssin ihanaan tunnelmaan kun sitä ajattelin. Wau mikä fiilis!! Miten siistiä nähdä muut ja itsensä täydellisenä. Kiitos ihanat vapaat naiset! Ja kiitos Kirsi kun järjestät näin helmiä kursseja, joista saa uskomattomasti energiaa! Uskomatonta sekin että minä joka aina olen tullut alakuloiselle tuulelle sateisesta säästä, en nyt tulekaan vaan sade innostaa. Jess!
Vapaa Nainen -kurssi on yksi hienoimmista asioista, joita tielleni on sattunut! Olen käynyt paljon kursseilla, mutta harvalla on ollut näin voimakasta vaikutusta minuun.
Olen joutunut kurssin aikana kohtaamaan paljon omia isojakin pelkoja. Jollain ihmeen taikakeinoilla Kirsi osaa luoda tilan ja energian, jossa yllättäen uskaltaa päästää irti peloistaan ja kohdata ne, vaikka etukäteen itse on ollut aivan satavarma että en ikinä pysty tätä kohtaamaan.
Suurin anti, mitä tämä kurssi on minulle tuonut, on muutokset itseni rakastamisessa. Se on asia, jonka kanssa olen tehnyt töitä ja karhun painia jo pitkään, ja tämän kurssin myötä jotkin oikeat palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Siihen vaikutti kurssilla läpikäydyt asiat, Kirsin sanoista ja harjoituksista tulleet oivallukset. En olisi pari kuukautta sitten uskonut, että tänä päivänä voin laittaa käden sydämelleni, katsoa ihmistä silmiin ja sanoa hänelle rauha äänessäni, että minä todella rakastan minua, ja tätä kehoa ja kaikkea minussa.
Kaikkein vaikeimmalta on tuntunut rakastaa omaa kehoaan, ennen kurssia peilistä näkyi vain ylipainoinen nainen, vaikka kuinka yritin nähdä jotain muuta. Heti ensimmäinen ”Vapautetaan keho” -osio muutti kaiken. On siis ymmärrettävää, miksi pidän tätä kurssia itselleni niin käänteentekevänä.
Ehkä koska koko lapsuuteni äitini on ollut omista syistään hyvin emotionaalisesti poissa ja tosi kriittinen, olen aina kaivannut jotain muihin naisiin liittyvää – yhteyttä, hyväksyntää ja sisaruutta. Mä en ole tottunut kosketukseen kosketuksen vuoksi, edes oikein katsekontaktiin. Kauniita puheita ja sanoja mä olen kuullut vain miehiltä.
Siksi se oli jotenkin niin tyrmäävää, että sinun järjestämässäsi Vapaa Nainen -kurssi-illassa…siinä oli niin paljon niitä juttuja, mitä olen kaivannut. Että joku katsoo minua, ja saan katsoa takaisin. Olen ja minua varten ollaan, ei joku sellainen hätäinen katsekontakti, mikä toistuu satoja kertoja päivässä, kun on niin kiire huomata toista ihmistä. Ja kosketus…että se ei ole vaan sellainen vaivaantunut taputus olalle, jos jotain oikein ihmeellistä on tapahtunut. Se on hassua, jos ei ole tottunut tulemaan kosketetuksi, halauskin voi olla vähän kuin läimäisy, koska on sellaiset turvarakenteet ympärillä. Vaikka kai ne turvarakenteet on juuri siksi, että sitä on niin yksin niiden takana, kun on jäänyt ilman kosketusta, katsetta ja hyväksyntää.
Mä toivon, että minä ja kaikki muutkin voi viedä omaan elämäänsä ja arkeensa sen, ettei pihtaa läsnäoloaan muilta. Uskon, etten suinkaan ole ainoa suomalainen, joka on varttunut ilman mainittavaa hellyyttä. Ja jättäähän se melkoiset jäljet.
Olen tosi kiitollinen, että olet ottanut vetääksesi tätä naislaumaa rakkaudella, ja olen kiitollinen, että sä olet niin valovoimainen, että niin moni on löytänyt sun kursseillesi. Koska tää on jotain sellaista, mistä on aina haaveillut.
KIITOS.