Yksilöllinen hyvinvointivalmennus

Ajanvaraus suljettu helmikuuhun 2018 asti Kolumbian matkan takia

 

Olet tärkeä ja siksi sinun on hyvä pitää huolta itsestäsi. Hyvinvointivalmennus sopii erityisesti erilaisten vaihtuvien elämänvaiheiden tai henkisen kasvun tueksi. Kun valmennus tehdään yksilöllisesti, pääset pureutumaan juuri sinun tarinaasi, siihen kuka sinä uniikisti olet ja miten voit mennä tästä eteenpäin. Osaavan valmentajan avulla saat uutta selkeyttävää perspektiiviä kipukohtiisi ja käytännön neuvoa muutoksen tekemiseen.

Kirsillä on kyky tartuttaa kuulijaan avarampi tietoisuuden tai ymmärryksen tila, jossa oivallukset syntyvät.  Ymmärrät historiasi vaikutuksen ajatuksiisi ja käytökseesi ja voit purkaa pois uskomuksia, jotka eivät palvele hyvinvointiasi. Kirsin valmennuksissa on lämmin ja myötätuntoinen tunnelma, mikä mahdollistaa eheyttävän tunnetyöskentelyn.

On tärkeää myös mainita, että hyvinvointivalmennus ei ole terapiaa. Ammattiterapia on osuvampi aloitusaskel kohti eheytymistä,  jos olet pidempikestoisen tutkiskelun tai tuen tarpeessa. 

 

Kuinka voin auttaa sinua

Kirsi Salo on Valmentamosta vuonna 2012 valmistunut LCF Life Coach eli sertifioitu hyvinvointivalmentaja. Sen lisäksi hän yhdistää valmennukseensa elementtejä useilta eri kansainvälisiltä opettajilta ja myös eri oppisuuntauksista aina non-dualistisesta tietoisuusvalmennuksesta tantriseen tunnetyöskentelyyn.  Kirsiä inspiroineita opettajia ovat mm. Byron Katie, Bentinho Massaro, Teal Swan ja Mooji. Kirsi opettaa sitä, mitä hän on itse oman eheytymis- ja vapautumisprosessin varrella oivaltanut, kehollistanut ja elää omassa elämässään tänä päivänä todeksi. 


Hinnat

Normaali (ja aina ensimmäinen) valmennuskerta kestää tunnin ja vartin. Jos haluat myöhemmin lisätukea jo valmennetulle osa-alueelle tai etenemisesi on nostanut uusia kysymyksiä, sopii tähän tarkoitukseen myös lyhyempi alle tunnin tapaaminen.

75 minuuttia: 88 euroa

40 minuuttia: 44 euroa

Varauksen teko ja Skype -valmennus

Valmennusaikoja on saatavilla lokakuun loppuun 2017 asti. Sen jälkeen olen loppuvuoden Kolumbiassa. Ajanvarauksia voi tehdä uudestaan aikaisintaan helmikuussa 2018. Otathan yhteyttä vasta silloin. 

Jos haluat tavata henkilökohtaisesti, ehdota jokin rauhallinen tila pääkaupunkiseudulta tapaamiselle. Valmennan mielelläni Skypen kautta tietokoneelta, sillä olen todennut sen vaikutukset lähes yhtä vahvaksi kuin silloin, kun   olemme samassa tilassa.