Yksilöllinen hyvinvointivalmennus

Olet tärkeä ja siksi sinun on hyvä pitää huolta itsestäsi. Hyvinvointivalmennus sopii erityisesti erilaisten vaihtuvien elämänvaiheiden tai henkisen kasvun tueksi. Kun valmennus tehdään yksilöllisesti, pääset pureutumaan juuri sinun tarinaasi, siihen kuka sinä uniikisti olet ja miten voit mennä tästä eteenpäin. Osaavan valmentajan avulla saat uutta selkeyttävää perspektiiviä kipukohtiisi ja käytännön neuvoa muutoksen tekemiseen.

Kirsillä on kyky tartuttaa kuulijaan avarampi tietoisuuden tai ymmärryksen tila, jossa oivallukset syntyvät.  Ymmärrät historiasi vaikutuksen ajatuksiisi ja käytökseesi ja voit purkaa pois uskomuksia, jotka eivät palvele hyvinvointiasi. Kirsin valmennuksissa on lämmin ja myötätuntoinen tunnelma, mikä mahdollistaa eheyttävän, keveän tunnetyöskentelyn.

On tärkeää myös mainita, että hyvinvointivalmennus ei ole terapiaa. Ammattiterapia on osuvampi aloitusaskel kohti eheytymistä,  jos olet pidempikestoisen tutkiskelun tai tuen tarpeessa. Syvä tunnetyöskentely ei myöskään kuulu Kirsin valmennukseen. Tunne- ja traumatyöskentely on aina syytä tehdä näihin erikoistuneen ammattilaisen kanssa.

 

Kuinka voin auttaa sinua

Kirsi Salo on Valmentamosta vuonna 2012 valmistunut LCF Life Coach eli sertifioitu hyvinvointivalmentaja. Sen lisäksi hän yhdistää valmennukseensa elementtejä useilta eri kansainvälisiltä opettajilta ja myös eri oppisuuntauksista aina non-dualistisesta tietoisuusvalmennuksesta tantriseen tunnetyöskentelyyn.  Kirsiä inspiroineita opettajia ovat mm. Byron Katie, Bentinho Massaro, Teal Swan ja Mooji. Kirsi opettaa sitä, mitä hän on itse oman eheytymis- ja vapautumisprosessin varrella oivaltanut, kehollistanut ja elää omassa elämässään tänä päivänä todeksi. 

Pitkäaikaiset unelmani lähtivät toteutumaan Kirsin ohjauksessa. Jopa sellaiset joista olisin haaveillut jos olisin uskaltanut. Ja vieläpä niin luonnollisesti. Jotain ihmeellistä tuosta teho-naisesta tarttuu. Ihmisetkin on antoisampi kohdata, kun energia virtaa jo astetta vapaammin. En tunne toista, jonka kokemus, ymmärrys ja osaaminen kattaa kaikki osa-alueet yhtä laajasti. Moni valmentaja osaa opettaa tietyn protokollan mukaan. Oman oloni tunnen turvalliseksi sellaisen seurassa, jonka omassakin elämässä näkyy rajoja rikkova monipuolisuus, vapaus opinkappaleiden vallasta. Ja lähes äärimmäinen onnellisuus.
— Olli, 30 v

Hinnat

Normaali valmennuskerta kestää 1 tunti 15 min. Suosittelen kaikille 3 valmennuskerran sarjaa, jotta voit kerros kerrokselta pureutua syvemmälle aiheesi pysyvämpään ratkaisuun. 3 kerran aikana ehdimme katsoa jo laajemmin elämäsi kokonaisuutta selkeämmäksi ja dynaamisemmaksi. Jos haluat myöhemmin lisätukea jo valmennetulle osa-alueelle tai etenemisesi on nostanut uusia kysymyksiä, sopii tähän tarkoitukseen myös lyhyempi tapaaminen.

75 minuuttia: 94 euroa

30 minuuttia: 52 euroa

3 kerran sarja, yhteensä 248 euroa

(Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%)

Varauksen teko ja Skype -valmennus

Pääkaupunkiseudulla tapaamme Kallion tai Punavuoren valmennustilassa, joskus myös kotonani Laajasalossa. Valmennan mielelläni myös Skypen kautta tietokoneelta, jos et pääse Helsinkiin.

Varauskyselyn voit tehdä alla olevalla lomakkeella.

Mulla oli todella kevyt olo, kun tänään lähdin sun luota. En edes muista milloin olis tuntunut niin hyvältä! Murentuneen ego-muurin raunioiden keskeltä löytyi polku siihen suuntaan jonne haluan kulkea. Ihana tunne!
Monta vuotta hain monin eri keinoin helpotusta ahdistukseen, sisäiseen kipuun ja tuskaan. Kuinka monesti luulin onnistuneeni ja silti luisuin takaisin samaan ja ihmettelin, ettenkö ollut oppinut matkan varrella mitään. Vuosien ajan etsin syitä, analysoin, hain tukea ja silti koko ajan ratkaisun avain oli ihan lähellä. Oivallus siitä, että kaikki lähtee omasta sisimmästä. Vuosien istuminen terapeutin penkillä ja erilaiset mielialalääkitykset eivät ole tehonneet. Heti ensi käynniltä luonasi koen muutoksen. Vieläkin naurattaa. Hyvä etten purskahtanut nauruun itsekseni lounaalla. Varmaan lähellä olevat ihmiset ihmetteli, että oon seonnut, kun hymyilin itsekseni koko ajan. Ei meinannut ruoka pysyä suussa. Täähän alkaa menemään ”hysterian” puolelle. Kiitos, Kirsi, että tulit elämääni ja opastit eksyneen oikealle polulle. Tästä on helppo jatkaa.
— Leena, 33 v.
Nimesi *
Nimesi
Kirsin coachauksessa on turvallista työstää oman elämän tärkeitä asioita, joihin haluaa sparrausta. Keskustelujen, kysymysten ja erilaisten työtapojen myötä olen alkanut ymmärtää omaa elämääni lapsuudesta tähän päivään ja tulevaan.
Pidän siitä, että Kirsi on tilanteessa aidosti läsnä. Koen, että hän on tapaamisissamme vain minua ja minun prosessiani varten: minua sparraten sekä tunne- että älyllisessä työskentelyssä. Arvostan myös hänen avoimmuuttaan, lämminhenkisyyttään sekä sitä, että hän näkee asioita kokonaisuuksina. Yhteistyössä on tärkeintä se, että hän haastaa minua työstöön joka kerta minulle tärkeissä asioissa seuraavalle tasolle. Kiitos Sinulle Kirsi!
— Mirja, 46v
Kiitos Kirsi! Olo oli ihan mielettömän hyvä heti ekan valmennuksen jälkeen ja asioita loksahtelee pikku hiljaa paikoilleen. Eikä välttämättä ihan pikku hiljaa, sillä tuntuu, että eilinen kohtaaminen vauhditti asioiden ja itseni ymmärrystä paljonkin. Minulla on ihan äärettömän lämmin olo koko ajan… ja valmennuksen ansiosta tajusin ihan mielettömän asian. Olen riivatun lailla etsinyt koko elämäni hyväksyntää ja rakkautta. Enää sitä rakkautta ei tarvitse etsiä, sillä sehän on kaikki jo minussa. Olen ihan täynnä rakkautta itseäni, elämää ja kaikkea kohtaan. Tekee mieli parkua ääneen. On aika vaikea istua työpöydän ääressä ja miettiä tutkimusongelmia.
— Hanna, 46v
Kirsi aloitti valmentamaan minua vuoden 2012 keväällä, ollessani yhdessä elämäni käännekohdista. Tästä alkoi loppuelämän mittainen kasvu henkiseen minääni, matka jonka aikana olen oppinut katsomaan ja hyväksymään asioita täysin uudella tavalla. Elämä ja vastoinkäymiset tuntuvat nykyään kevyemmiltä ja koko suhtautumiseni elämään on muuttunut, monta hyppäystä positiivisempaan suuntaan. Vuoden 2013 alussa koin raskaan menetyksen ja myös tällöin Kirsin apu oli korvaamaton. Ilman häntä ja hänen oppejaan, makaisin luultavasti edelleen sohvan pohjalla surkuttelemassa elämääni. Sen sijaan nautin elämästä täysin rinnoin ja arvostan rankkojakin kokemuksia menneisyydessäni. K-i-i-t-o-s, kuusi kirjainta, tuntuu kovin vähäpätöiseltä, mutta uskon Kirsin tietävän miten paljon hänen apuaan arvostan.
— Ulla, 27 v.