Yksilöllinen hyvinvointivalmennus

Olet tärkeä ja siksi sinun on hyvä pitää huolta itsestäsi. Hyvinvointivalmennus sopii erityisesti erilaisten vaihtuvien elämänvaiheiden tai henkisen kasvun tueksi. Kun valmennus tehdään yksilöllisesti, pääset pureutumaan juuri sinun tarinaasi, siihen kuka sinä uniikisti olet ja miten voit mennä tästä eteenpäin. Osaavan valmentajan avulla saat uutta selkeyttävää perspektiiviä kipukohtiisi ja käytännön neuvoa muutoksen tekemiseen.

Kirsillä on kyky tartuttaa kuulijaan avarampi tietoisuuden tai ymmärryksen tila, jossa oivallukset syntyvät.  Ymmärrät historiasi vaikutuksen ajatuksiisi ja käytökseesi ja voit purkaa pois uskomuksia, jotka eivät palvele hyvinvointiasi. Kirsin valmennuksissa on lämmin ja myötätuntoinen tunnelma, mikä mahdollistaa eheyttävän tunnetyöskentelyn.

On tärkeää myös mainita, että hyvinvointivalmennus ei ole terapiaa. Ammattiterapia on osuvampi aloitusaskel kohti eheytymistä,  jos olet pidempikestoisen tutkiskelun tai tuen tarpeessa. 

 

Kuinka voin auttaa sinua

Kirsi Salo on Valmentamosta vuonna 2012 valmistunut LCF Life Coach eli sertifioitu hyvinvointivalmentaja. Sen lisäksi hän yhdistää valmennukseensa elementtejä useilta eri kansainvälisiltä opettajilta ja myös eri oppisuuntauksista aina non-dualistisesta tietoisuusvalmennuksesta tantriseen tunnetyöskentelyyn.  Kirsiä inspiroineita opettajia ovat mm. Byron Katie, Bentinho Massaro, Teal Swan ja Mooji. Kirsi opettaa sitä, mitä hän on itse oman eheytymis- ja vapautumisprosessin varrella oivaltanut, kehollistanut ja elää omassa elämässään tänä päivänä todeksi. 


Hinnat

Normaali valmennuskerta kestää 1 tunti 20 min. Suosittelen kaikille 3 valmennuskerran sarjaa, jotta voit kerros kerrokselta pureutua syvemmälle aiheesi pysyvään ratkaisuun. 3 kerran aikana ehdimme katsoa jo laajemminkin elämäsi kokonaisuutta selkeämmäksi ja dynaamisemmaksi. Jos haluat myöhemmin lisätukea jo valmennetulle osa-alueelle tai etenemisesi on nostanut uusia kysymyksiä, sopii tähän tarkoitukseen myös lyhyempi alle tunnin tapaaminen.

80 minuuttia: 88 euroa

40 minuuttia: 44 euroa

3 kerran sarja, yhteensä 225 euroa

Varauksen teko ja Skype -valmennus

Pääkaupunkiseudulla tapaamme Kallion tai Punavuoren valmennustilassa, joskus myös kotonani Laajasalossa. Valmennan mielelläni myös Skypen kautta tietokoneelta, jos et pääse Helsinkiin.

Varauskyselyn voit tehdä alla olevalla lomakkeella.

Nimesi *
Nimesi