Viikonlopputyöpaja

Vapautunut Nainen, Elinvoimainen Mies

Vuonna 2019 tulossa mahdollisesti yksi kurssi syksyllä.

Kaksipäiväinen intensiivikurssi, jossa yhdistyvät Kirsi Salon ”Vapaa nainen” ja Teemu Syrjälän ”Elinvoimainen mies” aihepiirit. Luomme harvinaisen yhteisen viikonlopun, jossa koemme yhdessä hyväksyvää ja aitoa olemista meille jokaiselle tärkeiden teemojen äärellä. Kurssi on kokemuksellinen matka luonnolliseen olotilaasi.

 
SAM_1773.JPG

Herkästi ja vahvasti Oma Itse

Viikonlopun aikana saat monenlaista ohjausta. Naiset ja miehet työskentelevät noin puolet ajasta omina ryhminään saaden ohjausta vuoronperään sekä Teemulta että Kirsiltä. Näissä ryhmissä opit ymmärtämään, avaamaan ja voimaannuttamaan omaa ydinolemustasi. Kirsin harjoitukset vievät naiset koskettavalle ja vapauttavalle matkalle naiseuteen ja ihmisyyteen. Teemun harjoitukset voimaannuttavat miehiä kokemaan omaa kehoa ja elinvoimaisuutta.

Saat viikonlopun aikana myös ohjausta siitä (miehet Kirsiltä ja naiset Teemulta), mistä elementeistä se toinen sukupuoli on tehty. Mitä se oikeastaan yksinkertaisimmillaan sinulta toivoo, jotta kiinnostus ja lopulta rakkaus teidän välillä voisi syttyä. Rakkaus, josta voi tulla kaunista, syvää ja aitoa. Ja miksei myös aiempaa helpompaa.

Välillä tuomme molemmat ryhmät yhteen Kirsin ja teemun yhteiseen ohjaukseen. Luomme mahdollisuuden kokea, mitä on olla rentoutunut, aukinainen, eläväinen omassa kehossaan. Yhdessä luomme moninaisilla harjoituksilla tilan, jossa toista ihmistä voi lähestyä aidommasta paikasta. Haluamme kunnioittaa maskuliinisen ja feminiinisen energian kypsää ilmentymistä. Tämä ei ole ydinfysiikkaa, mystiikkaa tai henkisyyden ylilyöntiä vaan nimenomaan paluuta sekä miehen että naisen vapautuneeseen, luonnolliseen tilaan. Tilaan, jossa voit kokea vapautumista vääristyneistä vaatimuksista tai uskomuksista sekä historiasi taakoista.

Viikonlopun harjoitukset eivät vaadi mitään erityisosaamista. Voit tulla mukaan joko yksin, kumppanisi kanssa tai vaikka ystäväporukan kera. Pyrimme luomaan määrällisen tasapainon miesten ja naisten välillä, mutta emme voi luvata sitä tässä vaiheessa. Tämä kurssi sopii hyvin kokeneille työpajakävijöille sekä ”aloitteleville”, sillä sitä me kaikki aina lopulta olemme itsemme kanssa tai uuden ihmisen edessä. Haluamme siis toivottaa tervetulleiksi kaikki, jotka haluavat tutkia omaa itseään maanläheisin keinoin. Luonnon ympäröimänä, täysin omassa tilassa ollessamme, luomme turvallisen paikan, jossa voit olla oma itsesi.

kurssit-400x284.png

Naisten ryhmä Kirsin ohjauksessa

Patriarkaaliseksi muodostunut maailma on kova meille naisille. Meidän ytimessä huutavat kutsua tulla nähdyksi ja kunnioitetuksi sellaiset ominaisuudet kuten pehmeys, antautuminen, luomisvoima, myötätunto, pyhä seksuaalisuus. Jatkuva suorittaminen, suoraviivainen eteenpäin meneminen ja kilpailu eivät tee meidän ytimellemme hyvää. Se sulkee meidät.

Antautuminen eli todellinen avautuminen vaatii turvallisen ja kiireettömän tilan. Silloin rajaton luomisvoimamme ja feminiini nerokkuutemme ja kykymme luoda maailmoja ja rakkautta pääsee oikeuksiinsa. Kykymme rakastaa ja tuntea myötätuntoa on ääretön ja sen kyvyn esteettömämpi käyttäminen arjessa aina työpaikoilta perheisiimme antaisi meille merkitystä ja energiaa. Se muodostaa meistä naisten sisarkuntia, toisiaan tukevia ja kannattelevia yhteisöjä, jotka vaalivat feminiinin kaikkia ominaisuuksia, ilman kilpailua, sydän auki. Työpajan tarkoitus on uppoutua näihin teemoihin koko skaalalla, myös kokemuksellisesti.

39813945_1217387981744270_629016162570600448_n.jpg

Miesten ryhmä Teemun ohjauksessa

Pyrin tuomaan luonnollista vahvistumista sekä keholle, mielelle että muille osille. Haemme sekä soturifiilistä, että pyrimme käyttämään luonnollista aggressiivisuuttamme työkaluna rentoutumiseen ja avautumiseen. Viikonloppu pyrkii sopivasti haastamaan, täysin hyväksymään ja sopivasti myös rentouttamaan. Toiveena on, että viikonlopun jälkeen on vahvistunut olo kaikin puolin.  Viikonlopun aikana mm:

- Kohtaamme toisia sekä itseämme yksilö- ja ryhmäharjoituksissa

- Luomme visioita ja suuntaa elämälle

-Teemme ryhmäpiirejä, jossa keskustellaan ja peilataan miehisyyden ja elämän teemoja aina ravinnosta parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen.

 - Käymme läpi hengitystekniikoita, kehollisia harjoituksia, olemme luonnossa, saunomme, heilumme - Ei oteta hommaa liian vakavasti. Mahdollisesti nauretaan.

34685211_1105074072983133_419747256917295104_n.jpg

Aikataulu ja hinta (Huom 2018)

Kurssi pidetttin Espoon luonnossa, meren äärellä ihastuttavassa kurssikeskus Florestassa.

3.11.18 lauantaina 11-18

4.11.18 sunnuntaina 10-16:30

Kurssi sis. vegaanisen keittolounaan + tee/kahvi

Kurssi ei sisällä majoituksia.

Kurssin hinta on 189 euroa /henkilö.

ikkkk.jpeg

Kirsi Salo

Kirsi on Valmentamosta vuonna 2012 valmistunut sertifioitu Life Coach. Hän saa valmennuksissa aikaan vahvaa muutosta ottamalla huomioon mielen lisäksi myös tunteet ja kehon. Niihin Kirsi on hakenut osaamista vuosien ajan myös tantran puolelta lukuisista työpajoista ulkomailta. Kirsin muutoskursseilla ei opita filosofioita, siellä siirretään tietoa kokemuksellisesti. Hän on elävä esimerkki siitä, mitä opettaa. Kirsin vapaa, leikkisä energia luo helpon ja inspiroivan ympäristön avautua muutokselle.

teemu ja kirsi1.jpeg

Teemu Syrjälä

Teemu on Kuusamolaissyntyinen valmentaja ja kirjailija, jonka intohimona on elämä itsessään. Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Liike ja luontoyhteys ovat hänelle tärkeitä työkaluja. Teemu auttaa kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden; lempeästi ja suvaitsevaisesti. Lue lisää Teemusta hänen kotisivuiltaan.

39786268_455621991611914_3604088159664603136_n.jpg