Voimallinen parisuhde -työpaja Jari Koposen kanssa 2.-3.11.2019 Espoo

IMG_E6084.jpeg
IMG_E6084.jpeg
sale

Voimallinen parisuhde -työpaja Jari Koposen kanssa 2.-3.11.2019 Espoo

from 239.00

Kaksi päivää voimalliselle ja rakkaudelliselle parisuhteelle, elät sitten parisuhteessa tai et. Kurssi on auki myös yksin saapuville, kunhan pidämme sukupuolijakauman tasaisena parityöskentelyä varten. Ohjaajina toimivat Kirsi Salo ja Jari Koponen (esittely lopussa).

Voimallinen parisuhde on myös rakkaudellinen parisuhde, ja päivastoin. Toista ei ole ilman toista, mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Viikonlopun kurssi koostuu kolmesta osiosta, joilla vahvistamme yhteyttä vastakkaiseen sukupuoleen ja siten myös mahdolliseen kumppaniisi.

1. RAKKAUDEN ESTEIDEN PURKU

Teemme kokemuksellisen matkan rakkauden esteille ja puramme ne turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Maailma on ajanut miehiä ja naisia historiassa erilleen monin tavoin.

Katkeruus, suru, riittämättömyys, viha, pettymys. Nämä ovat tunteita, jotka iskevät kiilaa miesten ja naisten väliin. Monenlaiset tapahtumat niin henkilökohtaisessa kuin koko ihmiskunnan historiassa ovat ruokkineet yksinäisyyttä ja erillisyyttä rakkauden ja hyväksynnän sijaan.

2. SYVÄN RAKKAUDEN KOKEMINEN

Aito intiimiys parisuhteessa syntyy luottamuksesta. Vain luottamus pariin voi avata sydämen täysin. Näytettyämme haavoittuneen puolemme vastakkaiselle sukupuolelle, rakkauden kokemus voi alkaa nyt syventyä.

Aidointa ja voimaannuttavaa rakkautta voi kokea silloin, kun kaksi ihmistä tuntevat toisensa läpikotaisin. He ovat hyväksyneet sekä itsessään että toisessa ne lukuisat monet puolet, joita meillä kaikilla on. Niin pelot, heikkoudet kuin voimatkin. Rakkaus, jota me kaikki kaipaamme on sitä, kun toisen vierellä voi antautua täysin, eikä tarvitse pelätä että toinen pelästyy tai lähtee pois.

Kurssilla tuemme sinua erilaisin harjoituksin avautumaan ja näyttämään hieman lisää todellisesta itsesstäsi kumppanillesi. Mitä toivot, kuka olit lapsena, mistä unelmoit, mitä pelkäät - se kaikki mikä tekee sinusta juuri sen kuka olet. Mitä enemmän ihminen näyttää itseään, sitä enemmän parissa nousee rakkautta. Sydämen avautuminen kohdataan aina kasvavalla rakkauden määrällä. Muurit estävät rakkautta liikkumasta. Kun poistamme turhia naamioita ja jo lapsuudesta opittuja rakkautta rajoittavia käytösmalleja ja uskomuksia, alkaa parisuhteessa tapahtua hienoja asioita.

3. VOIMALLISEN PARISUHTEEN SYTYTTÄMINEN

Katkeruuden ja vihan seinä purettuna ja rakkaus vapaasti virtaavana - nyt voitte saada kokemuksia aivan uudenlaisesta parisuhteen tasosta. Voimallisessa parisuhteessa kumpikin seisoo sekä itsensä että toisen takana. Tilanteessa kuin tilanteessa. Tällaisessa suhteessa on voimaa, joka näkyy kauas! Keskinäinen luottamus sytyttää uudenlaista kemiaa, joka lähentää ja vetää teitä toisianne kohti myös fyysisesti. Itsensä ja toisen monitasoinen hyväksyminen avaa ovia seksuaalisuuden kukoistamiselle. Kurssin viimeisellä osiolla tulemme toisiamme lähemmäksi ja opimme uudenlaisia tapoja aistia pariamme. Harjoittelemme lähentävää kosketusta, läsnäoloa, rakkaudellisuutta.

Kurssilla toteutamme omassa voimassa pysymisen tärkeyttä. Osallistut tai et osallistu harjoituksiin omien toiveidesi ja rajojesi mukaan. Haluamme, että voit täysin rentoutua ja nauttia kurssista. Vaikka istuisit vain kuuntelemassa koko viikonlopun ajan, olet tervetullut ja saat varmasti paljon hyödyllistä mukaanvietävää kotiin.

Meille on tärkeintä, että koet olevasi turvassa ja hyväksytty juuri sellaisena kuin olet. Joka hetki.


OHJAAJAT:

Kirsi Salo

Sertifioitu Life Coach eli Hyvinvointivalmentaja (Valmentamo 2012). Kirsi työskentelee ryhmien ja yksilöasiakkaiden kanssa täysipäiväisenä valmentajana. Hän pitää voimaannuttavia hyvinvointiretriittejä myös ulkomailla, Kolumbiassa ja Italiassa. Kirsi on tuttu työpajan pitäjä ja luennoitsija myös Suomen suurimmista hyvinvointifestivaaleista.

Kirsin aiempi ammatillinen tausta on Kauppatieteiden maisteri (Aalto Yliopisto 1992). Työpaikat ovat vaihdelleet Lontoosta Helsinkiin monissa rahoitusalan tehtävissä ja myös median puolella, josta Kirsi tunnetaan uutisankkurina sekä Heikoin Lenkki -juontajana.

Kirsin intohimo on voimaannuttaa ihmiset löytämään sisäinen vapaus rajoittavien mielen uskomusten purkamisen ja itsensä hyväksymisen ja rakkauden kautta. Kirsillä on myös vankka kokemuksellinen tausta meditaation ja non-dualismin puolella.

Jari Koponen

Jari on neljän aikuisen lapsen isä ja koulutettu työnohjaaja. Hän on työskennellyt tunnetaitojen ja tunnejohtajuuden vahvistamiseen liittyvissä tehtävissä yli 30 vuotta. Jari on saanut kouluväkivallan lopettamiseen ja ehkäisemiseen kehittämästään toimintamallista kuusi tunnustusta, joista merkittävimmät ovat Sammon Turvallisuuspalkinto 1999 ja Vuoden Kasvattaja 2000.

Yksilö-, parisuhde- ja työyhteisökonsultaatioiden sekä tunnetaito- ja tunnejohtajuusluennoinnin lisäksi Jari järjestää Vihatyökursseja sekä henkilökohtaisiin, parisuhteen että työelämän tarpeisiin vastaamiseksi.

Jarin sydäntä lähellä on turvallisuuden vahvistaminen parisuhteessa, jotta rakkaus voi toteutua. Rakkaus niin suhteessa itseen, toisiin kuin ympäröivään maailmaan.

Jarista lisää jarikoponen.fi

Esittelemme itsemme ja kurssin sisällön tarkemmin vielä sarjalla videoita, joita julkaisemme sosiaalisen median puolella.

HINTA

239 euroa (sis alv 24%).

Hinta sisältä valmennukset ja lounaat.

Tule kumppanin kanssa! Alennettu yhteishinta 439 e. HUOM: Otamme kurssille yhtä paljon miehiä ja naisia. Jos haluat osallistua ilman seurustelukumppania, tarkista meiltä sähköpostilla, mikä on osallistujamäärien tilanne. JARILLA on listat osallistujista eli laita hänelle kysely tai pyydä päästä jonoon: jari@jarikoponen.fi

Jos tulet parisi kanssa, valitse osallistujamääräksi 2, niin kauppa antaa alennetun hinnan. Lähetä meille oston yhteydessä myös parisi sähköpostiosoite.

SIJAINTI:

Floresta - Northern Light Center, Kallvikintie 1, Espoo

AIKATAULU:

2.11. la 10.30 -19.00

3.11. su 11-18.

Lauantaina on mahdollisuus omakustanteisesti saunoa ja uida (Floresta on meren rannalla).

Kurssi toteutuu, jos osallistujia on 20. Muussa tapauksessa palautamme maksun kokonaisuudessaan 7.10.19.

Osallistujamäärä:
Quantity:
Add To Cart