Vapaa Nainen 2020, paikka ja aika vahvistuvat myöhemmin

VN2019A.jpg
VN2019A.jpg

Vapaa Nainen 2020, paikka ja aika vahvistuvat myöhemmin

from 189.00

Rakastettu Vapaa Nainen -kurssi palaa ohjelmaan kevättalvella 2020.

Voimakas viikonloppukurssi antaa sinulle mahdollisuuden syvään muutokseen elämässäsi. Harjoitukset ja luennot vievät sinut ainutkertaiselle ja vapauttavalle matkalle naiseuteesi ja ihmisyyteesi. Lue koko kurssikuvaus ja asiakaspalautteet klikkaamalla tästä.

Yhden hengen lippu on 189 e, kahden hengen kaverilippu yhteensä 354 e. Valitse oikean hintainen lippu klikkaamalla oikeaa osallistujamäärä "quantity" -kohdasta. 

Osallistujat:
Quantity:
Lisää ostoskoriin

Kurssiaikataulu ja osoite

Vahvistuu tarkemmin, kun paikka vahvistuu. Suuntaa-antava:

Lauantai klo 12-18.30 (arvio)
Sunnuntai klo 10:30-17.30 (arvio)

Tapahtumapaikka: Auki vielä

Sisältö

Kurssikokonaisuuden aikana opit mm.:

– Ymmärtämään ja rakastamaan itseäsi syvemmin ja aidommin.
– Koet vapautumista kehoosi mahdollisesti liittyvistä riittämättömyyden tai häpeän tunteista. Alat arvostamaan itseäsi enemmän juuri sellaisena kuin olet. Yksilöllisenä ja mielenkiintoisena lisänä maailmaan.
– Inspiroidut muutoksestasi. Itsesi syvästä ymmärtämisestä ja kehittämisestä tulee kiinnostavaa ja palkitsevaa. Itseruoskinta vähenee.
– Ymmärrät paremmin ns. negatiivisia tunteitasi, etkä ole enää niin tunnemyrskyjen armoilla.
– Opit tekniikoita ja saat ymmärrystä siitä, miten voit päästää irti menneistä tunnehaavoista.
– Opit luottamusta muita kohtaan, mikä avaa sinut kokemaan syvempää yhteyttä.
– Saat kokemuksia naisten syvästä yhteydestä ja tuesta toisilleen.
– Ymmärrät mielen voiman hyvinvoinnin moottorina.
– Opit unelmoimaan ja luomaan elämästäsi itsesi näköisen.

Näissä ryhmissä vallitsee syvä hyväksynnän ja tuen henki. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan JUURI sellaisena kuin olet kunakin hetkenä. Ujona, jännittyneenä, peloissasi, surullisena, nuorena, vanhana, pulleana, laihana  – jokainen on lahja ryhmälle omana itsenään. Ja se on kultaakin arvokkaampi kokemus, jonka saat tällä kurssilla. Huomaamme yhdessä, että ulkoapäin saneltu täydellisyys ei ole ihmisen tavoite eikä arvo vaan avoimuus ja kyky rakastaa.

TERVETULOA MUKAAN MUUTOKSEN POLULLE KANSSANI!

Huom: Otathan omat eväät mukaan. Suosittelen kevyttä ateriaa, jonka voi syödä myös lämmittämättä. Voi olla hyvä idea ottaa varmuudeksi mukaan myös eväitä  (esim. porkkanoita, banaaneja, omenoita, pähkinöitä, raakasuklaata) ja vesipullo, jota voit täyttää paikanpäällä. Kurssilla kuluu ihan kohtalaisesti energiaa.

Kahden hengen lippu 354 euroa

On ihana kulkea muutoksen polkua yhdessä jonkun läheisen ihmisen kanssa. Ota kaverisi mukaan Vapaa Nainen -kurssille ja saatte yhdessä alennuksen osallistumismaksusta. Kurssilla teemme kaikki harjoitukset sattumanvaraisissa ryhmissä tai vaihtuvien parien kanssa eli yhteisosallistuminen ei sido teitä toisiinne kurssin aikana.

Kaksi henkilöä yhteensä 354 e. Alennettu lippu valikoituu, kun klikkaat osallistujat -ruutuun "2" henkilöä.. Lähetä myös osallistuvan kaverisi nimi ja sähköpostiosoite minulle, jotta voin pitää teidät molemmat suoraan ajantasalla kurssiin liittyvissä asioissa.