Vapaa Nainen 2019, Espoo 26-27.1.

_3050097.jpg
_3050097.jpg
sale

Vapaa Nainen 2019, Espoo 26-27.1.

from 179.00

Vuoden 2019 ensimmäinen Vapaa Nainen kurssi pidetään ihastuttavassa Espoon Floresta -keskuksessa 26-27.1.2019.

Yhden hengen lippu 179 e, kahden hengen kaverilippu yhteensä 320 e. Valitse oikean hintainen lippu klikkaamalla oikeaa osallistujamäärä "Osallistujat" -kohdasta. 

Vapaa Nainen -viikonloppukursssi antaa sinulle mahdollisuuden syvään muutokseen elämässäsi. Harjoitukset ja luennot vievät sinut ainutkertaiselle ja vapauttavalle matkalle naiseuteesi ja ihmisyyteesi. Erittäin voimakas ja pidetty naisten voimaantumisen kurssi.

Kurssikeskuksessa on muutama yöpymispaikka, joita voi vuokrata heiltä suoraan.

Osallistujat:
Quantity:
Lisää ostoskoriin

Kurssiaikataulu ja osoite

Lauantai 26.1.2019 lauantai klo 13-18.30
Sunnuntai 27.1.2019 sunnuntai klo 10:30-17

Kurssikeskus Floresta, Kallvikintie 1, Espoo. Paikalle pääsee hyvin myös julkisilla. Esimerkiksi Helsingin keskustasta Kampista metro tuo pikavauhtia Matinkylään ja sieltä samasta terminaalista jatkaa bussi Kallvikiin. Reittioppaasta saa neuvoa reittiopas.fi

Yöpymismahdollisuus

Yöpymismahdollisuutta voi kysyä ja varata suoraan Florestasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: valontulo@gmail.com Yöpyminen 3-6 hengen yhteistiloisssa, yhden hengen vuoteessa, maksaa 50 euroa sisältäen aamiaisen, saunan, saunapyyhkeen ja liinavaatteet. 

Sisältö

Kurssikokonaisuuden aikana opit mm.:

– Ymmärtämään ja rakastamaan itseäsi syvemmin ja aidommin.
– Koet vapautumista kehoosi mahdollisesti liittyvistä riittämättömyyden tai häpeän tunteista. Alat arvostamaan itseäsi enemmän juuri sellaisena kuin olet. Yksilöllisenä ja mielenkiintoisena lisänä maailmaan.
– Inspiroidut muutoksestasi. Itsesi syvästä ymmärtämisestä ja kehittämisestä tulee kiinnostavaa ja palkitsevaa. Itseruoskinta vähenee.
– Ymmärrät paremmin ns. negatiivisia tunteitasi, etkä ole enää niin tunnemyrskyjen armoilla.
– Opit tekniikoita ja saat ymmärrystä siitä, miten voit päästää irti menneistä tunnehaavoista.
– Opit luottamusta muita kohtaan, mikä avaa sinut kokemaan syvempää yhteyttä.
– Saat kokemuksia naisten syvästä yhteydestä ja tuesta toisilleen.
– Ymmärrät mielen voiman hyvinvoinnin moottorina.
– Opit unelmoimaan ja luomaan elämästäsi itsesi näköisen.

Näissä ryhmissä vallitsee syvä hyväksynnän ja tuen henki. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan JUURI sellaisena kuin olet kunakin hetkenä. Ujona, jännittyneenä, peloissasi, surullisena, nuorena, vanhana, pulleana, laihana  – jokainen on lahja ryhmälle omana itsenään. Ja se on kultaakin arvokkaampi kokemus, jonka saat tällä kurssilla. Huomaamme yhdessä, että ulkoapäin saneltu täydellisyys ei ole ihmisen tavoite eikä arvo vaan avoimuus ja kyky rakastaa.

TERVETULOA MUKAAN MUUTOKSEN POLULLE KANSSANI!

Huom: Jos otat omat eväät mukaan, suosittelen kevyttä ateriaa, jonka voi syödä myös lämmittämättä. Voi olla hyvä idea ottaa varmuudeksi mukaan myös eväitä  (esim. porkkanoita, banaaneja, omenoita, pähkinöitä, raakasuklaata) ja vesipullo, jota voit täyttää paikanpäällä lähdevedellä. Kurssilla kuluu ihan kohtalaisesti energiaa.

Jos haluat varata itsellesi Florestan 10 euron kasvislounaan/päivä, laita minulle hyvissä ajoin viestiä kirsi.salo@me.com. Lounas on vegaaninen kasviskeitto+leipä+tee/kahvi. Florestan väki ostaa tarvikkeet muutamaa päivää ennen kurssia, joten viime hetken tilauksia ei ehkä voida enää huomioida. Otsikoi postisi "Ruokailu Floresta", niin löydän viestisi varmasti. Vahvistan tilauksen vastaamalla postiisi. Lounas maksetaan käteisellä Florestan henkilökunnalle.

Kahden hengen lippu 320 euroa

On ihana kulkea muutoksen polkua yhdessä jonkun läheisen ihmisen kanssa. Ota kaverisi mukaan Vapaa Nainen -kurssille ja saatte yhdessä alennuksen osallistumismaksusta. Kurssilla teemme kaikki harjoitukset sattumanvaraisissa ryhmissä tai vaihtuvien parien kanssa eli yhteisosallistuminen ei sido teitä toisiinne kurssin aikana.

Kaksi henkilöä yhteensä 320 e. Säästö molemmille 19 euroa. Alennettu lippu valikoituu, kun klikkaat osallistujat -ruutuun "2" henkilöä.. Lähetä myös osallistuvan kaverisi nimi ja sähköpostiosoite minulle, jotta voin pitää teidät molemmat suoraan ajantasalla kurssiin liittyvissä asioissa.