Vapaa Nainen 2019, pääkaupunkiseutu 26-27.1.

IMG_7597.jpg
IMG_7597.jpg
sale

Vapaa Nainen 2019, pääkaupunkiseutu 26-27.1.

from 179.00

Vuoden 2019 ensimmäinen Vapaa Nainen -kurssi pidetään pääkaupunkiseudulla 26-27.1. Tapahtumapaikka: Kurssi pidetään merenrannalla, kauniissa Villa Åkerblomissa, Espoossa. Löydät sen karttahausta osoitteella Ville Vallgrenin tie 1, Espoo. Voit tarkistaa julkisen liikenteen reitin sinne osoitteesta https://reittiopas.hsl.fi/

Erittäin voimakas ja pidetty naisten viikonloppukursssi antaa sinulle mahdollisuuden syvään muutokseen elämässäsi. Harjoitukset ja luennot vievät sinut ainutkertaiselle ja vapauttavalle matkalle naiseuteesi ja ihmisyyteesi. Lue koko kurssikuvaus ja asiakaspalautteet klikkaamalla tästä.

Yhden hengen lippu on 179 e, kahden hengen kaverilippu yhteensä 320 e. Valitse oikean hintainen lippu klikkaamalla oikeaa osallistujamäärä "quantity" -kohdasta. 

Osallistujat:
Quantity:
Lisää ostoskoriin

Kurssiaikataulu ja osoite

Lauantai 26.1.2019 lauantai klo 13-18.30
Sunnuntai 27.1.2019 sunnuntai klo 10:30-17

Tapahtumapaikka: Kurssi pidetään merenrannalla, kauniissa Villa Åkerblomissa, Espoossa. Löydät sen karttahausta osoitteella Ville Vallgrenin tie 1, Espoo. Lähelle pääsee bussilla.

Sisältö

Kurssikokonaisuuden aikana opit mm.:

– Ymmärtämään ja rakastamaan itseäsi syvemmin ja aidommin.
– Koet vapautumista kehoosi mahdollisesti liittyvistä riittämättömyyden tai häpeän tunteista. Alat arvostamaan itseäsi enemmän juuri sellaisena kuin olet. Yksilöllisenä ja mielenkiintoisena lisänä maailmaan.
– Inspiroidut muutoksestasi. Itsesi syvästä ymmärtämisestä ja kehittämisestä tulee kiinnostavaa ja palkitsevaa. Itseruoskinta vähenee.
– Ymmärrät paremmin ns. negatiivisia tunteitasi, etkä ole enää niin tunnemyrskyjen armoilla.
– Opit tekniikoita ja saat ymmärrystä siitä, miten voit päästää irti menneistä tunnehaavoista.
– Opit luottamusta muita kohtaan, mikä avaa sinut kokemaan syvempää yhteyttä.
– Saat kokemuksia naisten syvästä yhteydestä ja tuesta toisilleen.
– Ymmärrät mielen voiman hyvinvoinnin moottorina.
– Opit unelmoimaan ja luomaan elämästäsi itsesi näköisen.

Näissä ryhmissä vallitsee syvä hyväksynnän ja tuen henki. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan JUURI sellaisena kuin olet kunakin hetkenä. Ujona, jännittyneenä, peloissasi, surullisena, nuorena, vanhana, pulleana, laihana  – jokainen on lahja ryhmälle omana itsenään. Ja se on kultaakin arvokkaampi kokemus, jonka saat tällä kurssilla. Huomaamme yhdessä, että ulkoapäin saneltu täydellisyys ei ole ihmisen tavoite eikä arvo vaan avoimuus ja kyky rakastaa.

TERVETULOA MUKAAN MUUTOKSEN POLULLE KANSSANI!

Huom: Otathan omat eväät mukaan. Suosittelen kevyttä ateriaa, jonka voi syödä myös lämmittämättä. Voi olla hyvä idea ottaa varmuudeksi mukaan myös eväitä  (esim. porkkanoita, banaaneja, omenoita, pähkinöitä, raakasuklaata) ja vesipullo, jota voit täyttää paikanpäällä. Kurssilla kuluu ihan kohtalaisesti energiaa.

Kahden hengen lippu 320 euroa

On ihana kulkea muutoksen polkua yhdessä jonkun läheisen ihmisen kanssa. Ota kaverisi mukaan Vapaa Nainen -kurssille ja saatte yhdessä alennuksen osallistumismaksusta. Kurssilla teemme kaikki harjoitukset sattumanvaraisissa ryhmissä tai vaihtuvien parien kanssa eli yhteisosallistuminen ei sido teitä toisiinne kurssin aikana.

Kaksi henkilöä yhteensä 320 e. Säästö molemmille 19 euroa. Alennettu lippu valikoituu, kun klikkaat osallistujat -ruutuun "2" henkilöä.. Lähetä myös osallistuvan kaverisi nimi ja sähköpostiosoite minulle, jotta voin pitää teidät molemmat suoraan ajantasalla kurssiin liittyvissä asioissa.