Vapaa Nainen, Espoo 28-29.4.2018

_3050097.jpg
_3050097.jpg
sale

Vapaa Nainen, Espoo 28-29.4.2018

from 179.00

Vuoden ensimmäinen Vapaa Nainen kurssi pidetään ihastuttavassa Espoon Floresta -keskuksessa 28-29.4.

Yhden hengen lippu 179 e, kahden hengen kaverilippu yhteensä 320 e. Valitse oikean hintainen lippu klikkaamalla oikeaa osallistujamäärä "Osallistujat" -kohdasta. 

Vapaa Nainen -viikonloppukursssi antaa sinulle mahdollisuuden syvään muutokseen elämässäsi. Harjoitukset ja luennot vievät sinut ainutkertaiselle ja vapauttavalle matkalle naiseuteesi ja ihmisyyteesi. Erittäin pidetty naisten voimaantumisen kurssi.

Osallistujat:
Quantity:
Lisää ostoskoriin


Kurssiaikataulu:
28.4.2018 lauantai klo 13-18.30
29.4.2018 sunnuntai klo 11-17

Kurssikeskus Floresta, Kallvikintie 1, Espoo. Paikalle pääsee hyvin myös julkisilla eli bussi no 150K Kampista tulee kolmessa vartissa perille.

Sisältö

Kurssikokonaisuuden aikana opit mm.:

– Ymmärtämään ja rakastamaan itseäsi syvemmin ja aidommin.
– Koet vapautumista kehoosi mahdollisesti liittyvistä riittämättömyyden tai häpeän tunteista. Alat arvostamaan itseäsi enemmän juuri sellaisena kuin olet. Yksilöllisenä ja mielenkiintoisena lisänä maailmaan.
– Inspiroidut muutoksestasi. Itsesi syvästä ymmärtämisestä ja kehittämisestä tulee kiinnostavaa ja palkitsevaa. Itseruoskinta jää pois.
– Ymmärrät paremmin negatiivisia tunteitasi, etkä ole enää niin tunnemyrskyjen armoilla.
– Opit tekniikoita ja saat ymmärrystä siitä, miten voit päästää irti menneistä tunnehaavoista.
– Opit luottamusta muita kohtaan, mikä avaa sinut kokemaan syvempää yhteyttä.
– Saat kokemuksia naisten syvästä yhteydestä ja tuesta toisilleen.
– Ymmärrät mielen voiman hyvinvoinnin moottorina.
– Opit unelmoimaan ja luomaan elämästäsi itsesi näköisen.

Näissä ryhmissä vallitsee syvä hyväksynnän ja tuen henki. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan JUURI sellaisena kuin olet kunakin hetkenä. Ujona, jännittyneenä, peloissasi, surullisena, nuorena, vanhana, pulleana, laihana  – jokainen on lahja ryhmälle omana itsenään. Ja se on kultaakin arvokkaampi kokemus, jonka saat tällä kurssilla. Huomaamme yhdessä, että täydellisyys ei ole ihmisen tavoite eikä arvo vaan avoimuus ja kyky rakastaa.

TERVETULOA MUKAAN MUUTOKSEN POLULLE KANSSANI!

Huom: Jos otat omat eväät mukaan, suosittelen kevyttä ateriaa, jonka voi syödä myös lämmittämättä. Ota lisäksi mukaan maadoittavaa syötävää kuten hedelmiä ja juureksia (esim. porkkanoita, banaaneja, omenoita, pähkinöitä, raakasuklaata) ja vesipullo, jota voit täyttää paikanpäällä lähdevedellä. Kurssilla kuluu ihan kohtalaisesti energiaa.

Jos haluat varata itsellesi Florestan 10 euron kasvislounaan/päivä, laita minulle viestiä kirsi.salo@me.com. Lounas maksetaan käteisellä Florestan henkilökunnalle.

Kahden hengen lippu 320 euroa

On ihana kulkea muutoksen polkua yhdessä jonkun läheisen ihmisen kanssa. Ota kaverisi mukaan Vapaa Nainen -kurssille ja saatte yhdessä alennuksen osallistumismaksusta. Kurssilla teemme kaikki harjoitukset sattumanvaraisissa ryhmissä tai vaihtuvien parien kanssa eli yhteisosallistuminen ei sido teitä toisiinne kurssin aikana.

Kaksi henkilöä yhteensä 320 e. Säästö molemmille 19 euroa. Alennettu lippu valikoituu, kun klikkaat osallistujat -ruutuun "2" henkilöä.. 

Lähettäkää molempien osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet minulle, jotta voin pitää kumpaisenkin suoraan ajantasalla kurssiin liittyvissä asioissa.