Ainutkertainen matka itseesi ja elämän iloon Kolumbian maagisessa luonnossa. 

Jos elämäsi suola on matkustaminen, luonto, autenttiset kokemukset, uudet kulttuurit ja ystävät sekä ilo, niin nämä Kolumbian retriittimatkat on räätälöity sinua varten! Retriitti on oiva kaikille niille, joita kutkuttaa tutustua Kolumbian uskomattomaan luontoon ja Karibianrannan ihmisten iloon sekä nauttivat valmiiksi hyvin suunnitellusta ja monipuolisesta lomasta. Kaikkeen tähän on yhdistetty henkinen syventyminen eli kotiin palaa vapautuneempi ihminen, joka ymmärtää itseään ja elämää paremmin. 

_3080093.jpg

Seuraava retriitti suunnitteilla kevättalvelle 2020

9 päivän mittainen retriitti koostuu ohjelmasta sekä Kolumbian rannalla että Santa Martan vuoristossa. Jos sinulla on loma-aikaa enempi, voit toki lentää omien aikataulujesi mukaan paikalle jo aiemmin tai pidentää lomaasi.

Retriitti alkaa yhteisellä illallisella Karibian rannalla ja päättyy 10 päivää myöhemmin Santa Martan kaupungissa hotelliaamiaiseen.

Retriittihinnat sisältävät seuraavan ohjelman:

  • Retriitti alkaa Karibianmeren rannalta. Saapuessasi Santa Martan lentokentälle levähdät matkan rasitukset pois rennossa, reppumatkaajien suosimassa rantahotellissa. Voit upottaa varpaasi hiekkaan ja heittää hyvästit Suomen pimeydelle ja koleudelle. Täällä rauhallisella rannalla voit loikoilla auringossa tai nautiskella riippumatolla Kolumbian hedelmämehuja bambukatoksen alla. Hotelliltamme käsin voimme tehdä myös ekan tutustumismatkamme kolumbialaiseen elämään käväisemällä Santa Martan iloisessa keskustassa. Santa Marta on yksi Kolumbian suosituimmista turistikohteista. Se on kaunis, hyvän fiiliksen kaupunki, sopivan pieni tuntuakseen intiimiltä ja sopivan iso, jotta tarjontaa riittää niin ruokailun kuin tanssin osalta.

  • Nautittuamme tarpeeksi ranta- ja kaupunkielämästä lähdemme kohti pääkohdettamme eli Sierra Nevada de Santa Martan vuoristoaluetta. Tämä kohde kannattaa googlata; tulet huomaamaan että se on yksi pyhimpiä ja luonnoltaan monipuolisimpia alueita pallollamme. Taloni on noin kahden tunnin ajomatkan (noin 30 km) päässä Karibian rannalta. Ajomatka itsessään on aikamoinen kokemus! Osa saa halutessaan matkustaa vuoristoteillä mopon kyydillä. Tämä on ollut rohkeimmille osallistujille huippukokemus! Muutoksesi alkaa aueta jo tällä matkalla, sillä voitat monenlaisia pelkoja ja rajoittavia uskomuksia itsestäsi ja elämästä ylittäessäsi kuohuvaa jokea ja kiivetessäsi häikäisevän kaunista vuorta ylös. Olet oman elämäsi Indiana Jones.

  • Vietämme seuraavat 5 täyttä päivää tässä Kolumbian maagisessa vuoristossa. Paikka on mainittu yhtenä maailman kuudesta biodiversiteetiltään rikkaimmista paikoista ja se näkyy ja kuuluu. Annamme ainutlaatuisen viidakkoympäristön rentouttaa ja tiputtaa meidät rauhan tilaan. Yövymme Kirsin kotona Avokadomaalla, kaukana muista asumuksista ja hälinästä, uimme omissa vesiputouksissa ja nautimme välipalat sadoista hedelmäpuista ympärillämme. Asumme korkealla, noin 800 metrin korkeudessa, missä ilmasto on täydellinen, noin 26 astetta, ei liian kuuma tai kylmä. Iltaisin voimme katsella upeita trooppisia salamamyrskyjä tai mahtavan kaunista tähtitaivasta, miten luonto meitä haluaakaan ilahduttaa. Olet kuin taivaassa sisäisesti ja ulkoisesti, kun pilvet lipuvat alapuolellamme tai ympärillämme. Voit ihailla lukuisten lintujen, perhosten ja haukkojen liitoa ympärilläsi tai kuulla mölyapinoiden huutoa. Tämä on Paratiisi maan päällä ja jo se kutsuu sinua avaamaan elämääsi uutta perspektiiviä ja ymmärrystä elämän tarkoituksesta.

  • Vuoriston viisi päivää on omistettu rentoutumisen ja retkien lisäksi henkiseen syventymiseen. Kirsi alustaa päivittäin noin kahden tunnin ajan elämän eri teemoista. Tämänkertainen retriitti ei ole niinkään valmennuksellinen, mutta voit reflektoida omaa elämääsi ja oivalluksiasi ryhmässä tai omaa kirjoitustyötä tehden. Teemoja ovat mm. lapsuuden haavat ja eheytyminen, irtipäästö, äiti- ja isäsuhde, parisuhde, rakkaus, seksuaalisuus, henkisyys. Yhdessä teemme muutaman valmennuksellisen seremonian tukemaan omaa sisäistä työtäsi. Kirsin opetus ja läsnäolo on koettu hyvin transformoivaksi ja se antaa sinulle mahdollisuuden oivaltaa jotain olennaista itsestäsi ja elämästä luoden tilaa harmonialle ja vapautumiselle. Vuorten äänimaailma ja eheyttävä energia tekevät myös taikojaan vauhdittaen irtipäästön ja oivallusten virtaa. Vaikka keskitymmekin retriitillä tällä kertaa rentoutumaan ja nauttimaan, vuorilla viettämäsi aika voi niin halutessasi olla vahvan muutoksen alku. Retriitillä ei ole yksityisvalmennusta.

  • Viikonloppuna palaamme takaisin rannikolle ja omistamme loppuretriitin elämän juhlistamiselle! Vietämme päivän yksityisellä, autiorannan oloisella upealla rantaviivalla ja iltapäivällä palaamme Santa Martan rantakaupunkiin. Illalla kaikki tanssihaluiset pääsevät tutustumaan kolumbialaiseen elämäniloon, mistä voi oppia paljon! Tanssiaskelilla ei ole mitään merkitystä, kun kaikki tanssivat ja juhlivat - ja ilman alkoholia vielä! Kolumbialaiset on tutkimuksissa todettu yhdeksi maailman onnellisimmaksi kansaksi ja se näkyy. Tansseista jäämme viimeiseksi yöksi Santa Martan kaupunkiin yöpymään. Retriitin viimeinen päivä on jo kotimatkapäivä. Vietämme sitä hotellin uima-altaalla hyvästejä uusille ystävillemme heittäen.

  • Santa Martassa ja rannikkoalueella riittää ihmeteltävää ja ihasteltavaa pidemmäksikin aikaa, joten jos loma-aikasi antaa periksi, suosittelemme päivän parin omaa loma-aikaa retriitin ympärillä. Osallistujien omasta Facebook- ryhmästä saat halutessasi matkaseuraa ihan Suomesta lähtien. Aiemmilla retriiteillä on osallistujien välille aina muodostunut ihania ystävyyssuhteita, jotka kantavat kotiin asti.

Mitä retriitin hinta sisältää?

Retriitti on täysihoidolla alla olevan listan mukaisesti. Hinta sisältää myös retket ja retriitin kaikki ryhmäkuljetukset Kolumbiassa. Oman rahan tarve on siis vähissä (käytännössä shoppailut + ruokailun ulkopuoliset juomat ja snackit).

- 3 hotelliyötä Karibian rannikolla 2-4 hengen huoneissa.

- Kaikki yhteiset ateriat retriitin alusta loppuun. Retriitin 1. päivänä hintaan kuuluu lentojen takia vain illallinen ja vikana päivänä vain aamiainen.

- 6 yötä Avokadomaalla ryhmämajoituksessa 2-5 hengen huoneissa (täysihoito)

- Kaikki ohjelma Avokadomaalla, mm. ohjatut meditaatiot, retket, Kirsin luennot.

- Kuljetukset ryhmän mukana: SM rantahotelli - Avokadomaa - rantaretki - Santa Marta.

riippukeinupieni-1.jpg

Hinta ei sisällä

- Lentoja Suomesta Santa Martaan ja takaisin

- Taksimatkoja lentokenttien ja kohteen välillä

- Matkavakuutuksia

- Santa Martassa ja rannikolla muita ruokia tai juomia kuin yllä listattu.

HUOM: Älä osta lentoja ennen kuin olet saanut meiltä henkilökohtaisen vahvistuksen, että sinulla on paikka retriitillä!

47217958_10155894278687036_4629818687451299840_n.jpg
Elämälleni tiesin tulevan joku päivä uuden suunnan, mutta retriitissä löytyi uusi suunta vaikken sitä lähtenyt etsimäänkään vielä. Oma elämä muuttui joka päiväisessä arjessa huomattavan onnellisemmaksi, rakkaudellisemmaksi, täyteläisemmäksi ja vaan niin käsittämättömän täydeksi <3.

Suosittelen lähtemään retriittiin. Kirsin ohjaus on mahtavan oikea-aikaista jokaiselle erikseen ja yhdessä. En näe itse yhtään syytä miksi en lähtisi itse uudestaan. Vaatii rohkeutta kohdata itsensä, mutta Kirsin kanssa ja ohjauksessa pelokkaampikin pääsee helposti eteenpäin omassa elämässään koska puitteet on niin sallivat ja rakkaudelliset että omien asioiden kohtaaminen ei tunnu pahalta ollenkaan. Et voi kuin voittaa.

Avokadomaan maatila on aivan mahtava ja miettiöille arjen luksusta on eli vesivessa ja suihku löytyvät ;). Muut majoitukset on myös aivan ihanat. Kannattaa pakata vain 1 pieni reppu mukaan ja lämpimät pitkät housut ja paita vuorelle. Ihanat puitteet lämpöä ja rakkautta täynnä <3
Palautetta osallistujalta:
Kun pääsee mukaan tällaiseen retriittiin jossa on irti arjesta, mahtavat fyysiset puitteet: luonto, ilmapiiri ja puhtaus sekä valmentaja joka osaa asiansa; niin edistyminen omalla tiellä on takuuvarmaa. Näinhän siinä kävi. Sain paljon enemmän kuin ikinä unelmissani olin edes ajatellut.

Sinä joka mietit lähtemistä niin kerron sinulle vähän mitä ja miten minuun retriitti vaikutti. Jokainen meistä on retriitissä omalla polullaan ja etenee JUURI hänelle tarvitsemalla vauhdilla. Henkisesti ja oman elämäni solmut aukenivat ja paljon lapsuudesta johtuvia isoja haavoja puhdistui. Tämä vaikutti massiivisesti minun ja muiden ihmisten sosiaalisiin kohtaamisiin. Dramaattisesti monen ennen “hankalan” ihmisen käytös Columbian retriitin jälkeen minua kohtaan on muuttunut ystävälliseksi ja normaaliksi. Vaikutus arkeen on todella helpottavaa ja arki on suorastaan iloista, kevyttä ja tunnen itseni onnelliseksi ihmisten keskellä.
IMG_8238.jpeg
IMG_4280.jpg
 

Retriitin ennakkohinta lentoliput 2 kuukautta ennen retriittiä ostaneille:

1050 euroa

(Normaalihinta 1390 e)

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Varaamme retriittipaikkasi, kun olet ostanut itsellesi lennot. Katso lisätiedot sivujen nettikaupan puolelta.

IMG_2151.jpg

Maksuohjelma

Retriittimaksun viimeinen eräpäivä on retriitin vika päivä. Koska maksuja ei tapahdu ennen matkaa, katson osallistumisilmoituksen sitovaksi, kun olet ostanut lentolipun Kolumbiaan.

Lentolippua vastaan pidän paikkasi retriitillä varattuna ja samalla sitoudut maksamaan retriittimaksun. Mahdollista matkan peruuntumistasi varten ota matkavakuutus, joka kattaa peruutukset.

Lentomatkansa ostaneille tai sitä suunnitteleville on oma suljettu Facebook- ryhmä. Siellä saat rutkasti neuvoja ja tukea tulevaan matkaasi.

Ilmoittaudu tästä mukaan elämäsi seikkailulle Kolumbiaan tai kysy lisätietoa retriitistä Kirsiltä. *
Ilmoittaudu tästä mukaan elämäsi seikkailulle Kolumbiaan tai kysy lisätietoa retriitistä Kirsiltä.

Vastaan sinulle mahdollisimman pian. Tarkista myös roskapostilaatikkosi, jos et saa viestiä kahden päivän sisällä.


Näin pääset Kolumbiaan         

joki.jpg

Retriitti on hinnoiteltu ilman lentoja, koska osallistujat aikovat viipyä matkalla eri pituisia aikoja. Moni aiemmista retriittiläisistä on tutkinut Kolumbiaa tai lähimaita muutaman ylimääräisen päivän joko ennen tai jälkeen retriitin. 

Maksat siis itse lennot ja varaat ne juuri sellaisiksi kuin sinulle parhaiten sopii. Autamme sinua mielellämme lentojen suunnittelussa, jotta saat matkastasi täyden ilon irti.

Lennot Kolumbiaan maksavat noin 650-1000 euroa.

KLM on väläyttänyt mahdollisuutta avata suora lento reitille Amsterdam - Santa Marta. Siihen asti helpoin tapa on lentää jonkin Eurooopan pääkaupungin kautta Kolumbian pääkaupunkiin Bogotaan. Bogotasta menee muutaman tunnin välein noin tunnin kestäviä jatkolentoja Santa Martaan. KLM:llä on ollut hyviä yliyön lentoja noin 550-750 eurolla Helsinki - Bogota välille. Se on ollut yleisin matkustajiemme valinta. Voit myös seikkailla Suomesta Floridan kautta perille. Norwegian tekee edullisia suoria lentoja Helsingistä Floridaan, mistä on nykyään myös suorat jatkolennot Santa Martaan.

Kolumbiaan ei tarvitse viisumia alle 90 päivän vierailuille, mutta matkalippu pois Kolumbiasta pitää olla etukäteen ostettuna, jotta Kolumbiaan pääsee sisään. Joihinkin jatkolentomaihin, kuten Panamaan ja Costa Ricaan, tarvitaan Kolumbiasta saavuttaessa myös keltakuumerokotustodistus.


En koskaan opeta oppilaitani. Yritän vain luoda heille olosuhteet, joissa he voivat oppia.
— Albert Einstein

  • Suosittelemme, että pakkaat matkalle hyvin kevyesti mukaan. Itse menemme aina pelkällä selkärepulla. Pärjäät hyvin Kolumbiassa yksinkertaisella ja kevyellä varustuksella. Ison laukun raahaaminen vuorta ylös ja joen yli ei ole mieluista hommaa. Huomioi myöskin, että monet halpalentoyhtiöt ottavat maksutta koneesen vain käsimatkatavaran (esim. reppu).

  • Et tarvitse vuodevaatteita, pyyhkeitä, joogamattoja, etkä kumisaappaita. Ne saat kaikki talon puolesta.

  • Jos rokotukset huolettavat, hoida ne kuntoon ennen matkaa. Keltakuumerokotuksen otin itse ekstrana Kolumbiaa varten.

  • Retriitin ruoka on kasvisruokaa. Juomat alkoholittomia. Vapaa-ajalla kaupungilla voit luonnollisesti tutustua laajemminkin paikalliseen ruoka - ja juomakulttuuriin omalla kustannuksella.

Retriittipalaute
+ hyvin suunniteltu kokonaisuus
+ upeat ihmiset
+ Kirsin ammattitaito
- lisää henkilökohtaista valmennusta
- selkeyttä aikaan milloin mitäkin tapahtuu
47314358_10155894278407036_497990291056230400_n.jpg
Kolumbian retriitti oli minulle henkilökohtaisesti osoitus vapaudesta. Siitä, että niin halutessaan ihminen voi tehdä valintoja, jotka sydämessään tuntee oikeiksi, vaikka järki muuta sanoisikin. Lupa olla sitä mitä on ja tehdä asioita omalla tavallaan. Kaikki Kolumbiassa kokemani vahvisti tuota tunnetta ja antoi voimia jatkaa samalla linjalla. Sydämeni ääntä kuunnellen.