Kuvat Pauliina Runola

Ainutkertainen matka itseesi ja elämän iloon Kolumbian maagisessa luonnossa. 

16.-26.11.2017 Santa Marta, Kolumbia - LOPPUUNMYYTY

(Seuraavan kerran arviolta maalis/huhtikuussa 2018)

Jos olet niitä ihmisiä, joiden elämän suola on matkustaminen, luonto, uudet kulttuurit, henkinen valmennus ja ystävät ja ilo, niin tämä matka on räätälöity sinua varten! 10 päivän mittainen Kolumbian retriitti koostuu ohjelmasta sekä Kolumbian rannalla että Santa Martan vuoristossa. Jos sinulla on loma-aikaa enempi, voit toki lentää omien aikataulujesi mukaan paikalle jo aiemmin tai pidentää lomaasi loppupäästä. Retrittiihinta sisältää seuraavan ohjelman:

  • Saapuessasi 16.11. Santa Martaan levähdämme matkan rasitukset pois Karibian rannalla rennossa rantahotellissa. Voit potkaista kengät pois, upottaa varpaasi hiekkaan ja heittää hyvästit marraskuun koleudelle. Täällä voit loikoilla auringossa tai nautiskella riippumatolla Kolumbian hedelmämehuja bambukatoksen alla. Yövymme yhden yön täällä ja nautittuamme seuraavan päivän Karibianmerestä lähdemme kohti vuortamme, mikä on tunnin ajomatkan (noin 30 km) päässä.
  • Vietämme seuraavat 7 päivää Kolumbian maagisessa vuoristossa, Sierra Nevada de Santa Martassa. Paikka on mainittu yhtenä maailman kuudesta biodiversiteetiltään erikoisimmista paikoista planeetallamme. Annamme tämän ainutlaatuisen viidakkoympäristön rentouttaa ja tiputtaa meidät rauhan tilaan. Kuusi päivää on omistettu henkiselle valmennukselle ja luontoyhteydelle. Oman tahtotilasi mukaisesti voit hyödyntää Kirsin ryhmäluentoja ja -harjoituksia, lisäksi tarjolla on ohjattua meditaatiota ja joogaa. Kirsin opetus ja läsnäolo on koettu hyvin transformoivaksi ja se antaa sinulle mahdollisuuden oivaltaa jotain olennaista itsestäsi ja elämästä luoden tilaa harmonialle ja vapautumiselle. Yövymme Kirsin Avokadomaalla, kaukana muista asumuksista ja hälinästä, uimme omissa vesiputouksissa ja nautimme välipalat sadoista hedelmäpuista ympärillämme. Asumme korkealla, noin 800 metrin korkeudessa, missä ilmasto on täydellinen, ei liian kuuma tai kylmä. Iltaisin voimme katsoa pilvien lipuvan alapuolellamme tai ehkä jopa kuulla mölyapinoiden laulua. Tämä on Paratiisi maan päällä ja jo se kutsuu sinua avaamaan elämääsi uutta perspektiiviä.
  • Viikonloppuna palaamme takaisin rannikolle ja omistamme loppuretriitin elämän juhlistamiselle! Santa Martan rantakaupunki on siihen täydellinen. Sopivan pieni tuntuakseen intiimiltä ja sopivan iso, jotta tarjontaa riittää niin ruokailun kuin tanssin osalta. Illalla kaikki tanssihaluiset pääsevät tutustumaan kolumbialaiseen elämäniloon, mistä voi oppia paljon! Tanssiaskelilla ei ole mitään merkitystä, kun kaikki tanssivat ja juhlivat - ja ilman alkoholia vielä! Kolumbialaiset on tutkimuksissa todettu yhdeksi maailman onnellisimmaksi kansaksi ja se näkyy. Yövymme kaksi yötä joko Santa Martan kaupungissa tai rantahotellissa, ennen kuin yhteinen retriittiaikamme on ohi.
  • Retriitti päättyy 26.11. Santa Martaan, josta kukin voi omien lentojensa mukaan palata takaisin kotimaahansa tai jatkaa seikkailuaan Santa Martassa tai muualle päin maailmaa. Ne, jotka haluavat, voivat pidentää lomaansa kanssani ja tiedustella mahdollisuutta palata Avokadomaalle joko hotellivieraana tai vapaaehtoistyöskentelijänä vielä joksikin aikaa.

Retriitti sisältää

 

- 3 hotelliyötä Karibian rannalla ryhmämajoituksessa (sisältäen aamiainen ja lounas)

- 7 yötä Avokadomaalla ryhmämajoituksessa (täysihoito)

- Valmennukset, meditaatiot + jooga: 6 päivää Avokadomaalla

- Kaikki kuljetukset ryhmän mukana retriitin ajalla eli Rantahotelli - Avokadomaa - Santa Marta

riippukeinupieni-1.jpg

Retriitti ei sisällä

- Lentoja Suomesta Santa Martaan

- Taksimatkoja meno- ja paluumatkalla Santa Martan lentokentältä/kentälle

- Matkavakuutuksia

- Santa Martassa muita ruokia tai juomia kuin yllä listattu.

 

HUOM: Älä osta lentoja ennen kuin olet saanut meiltä syyskuussa henkilökohtaisen vahvistuksen, että sinulla on paikka retriitillä! 

10 vuorokauden kolumbian retriitti

Normaalihinta 1295 e - MARRASKUU 2017 LOPPUUNMYYTY!

(Ennakkovaraajan etu 15.10 asti 1185 e)

Snapseed (1).jpg

Maksuohjelma

1. ERÄ varausmaksu 300 euroa. Heti - 16.10.

2. ERÄ 500 euroa. Eräpäivä 1.11.

3. ERÄ loput retriitin maksusta. Eräpäivä veronpalautuspäivä 13.12.

- Jos hyödynsit ennakkovaraajan edun ja maksoit varausmaksun ennen 15.10, viimeinen eräsi on 385 euroa. 

- Jos hyppäsit mukaan vasta 15.10 jälkeen, viimeinen eräsi on 495 euroa.


Kyllä, Kolumbia kutsuu! Haluaisin lisätietoa kevättalven 2018 retriitistä. *
Kyllä, Kolumbia kutsuu! Haluaisin lisätietoa kevättalven 2018 retriitistä.

Vastaan sinulle mahdollisimman pian. Tarkista myös roskapostilaatikkosi, jos et saa viestiä kahden päivän sisällä.

Näin pääset Kolumbiaan

Retriitti on hinnoiteltu ilman lentoja, koska osallistujat aikovat viipyä matkalla eri pituisia aikoja. Maksat siis itse lennot ja varaat ne juuri sellaisiksi kuin sinulle parhaiten sopii. Autamme sinua mielellämme lentojen suunnittelussa, jotta saat matkastasi täyden ilon irti. Varausmaksun maksaneille on myös oma Facebook -ryhmä, missä suunnittelemme lentoja ja kaikkea kivaa matkaan lähtöön liittyen.

Lennot Kolumbiaan maksavat noin 700-1000 euroa. Norwegian tekee edullisia suoria lentoja Helsingistä Floridaan, mistä on nopeat jatkoyhteydet Kolumbiaan mm. Spirit Arlines:lla. Sitä kautta lennot saattaa saada alle 700 euronkin, jos päivät ovat joustavat. Lennän itse  1.11. Norwegianilla Floridaan ja sieltä 2.11. Spirit Airlinesilla Bogotaan ja sieltä nopea lentopyrähdys vielä Santa Martaan. Lento maksoi suuntaansa alle 300 euroa.

Vaihtoehtoisesti voit lentää jonkin Eurooopan pääkaupungin kautta Kolumbian pääkaupunkiin Bogotaan ja sieltä menee muutaman tunnin välein lentoja Santa Martaan. Vaihtoehtoja on monia. Jos sinulla on vapaita lomapäiviä, voit yhdistää Kolumbian matkaasi ylimääräisen pysähdyksen jossain matkan varrella. Kolumbiaan ei tarvitse viisumia alle 90 päivän vierailuille, mutta matkalippu pois Kolumbiasta pitää olla ostettuna, jotta maahan pääsee sisään.

Alla on yksi suuntaa antava esimerkki, jonka hinta on noin 950 euroa. KLM:n päiviä voi aika vapaasti vaihdella ja hinta heiluu noin sata euroa suuntaan tai toiseen.

Esimerkkimeno

16.11. torstaina lento

KLM: Helsinki - Bogota  klo 7:35 (18:40)

LATAM Chile: Bogota - Santa Marta 20:19 (21:46)

kipajoella.jpg

Esimerkkipaluu

26.11. sunnuntaina lento

Avianca: Santa Marta - Bogota 16:44 (18:14)

KLM: Bogota-Helsinki 20:50 (19:15 maanantaina)


En koskaan opeta oppilaitani. Yritän vain luoda heille olosuhteet, joissa he voivat oppia.
— Albert Einstein

  • Suosittelemme, että pakkaat matkalle hyvin kevyesti mukaan. Itse menemme aina pelkällä selkärepulla. Pärjäät hyvin Kolumbiassa yksinkertaisella ja kevyellä varustuksella. Ison laukun raahaaminen vuorta ylös ja joen yli ei ole mieluista hommaa, vaikka muulilta saattaakin saada apua. Huomioi myöskin, että monet halpalentoyhtiöt ottavat maksutta koneesen vain käsimatkatavaran (esim. reppu).
  • Et tarvitse vuodevaatteita, pyyhkeitä, joogamattoja, etkä kumisaappaita. Ne saat kaikki talon puolesta. 
  • Jos rokotukset huolettavat, hoida ne kuntoon ennen matkaa.   Keltakuumerokotuksen otin itse extrana Kolumbiaa varten.
  • Retriitin ruoka on kasvisruokaa. Juomat alkoholittomia. Vapaa-ajalla kaupungilla voit luonnollisesti tutustua laajemminkin paikalliseen ruoka - ja juomakulttuuriin.
  • Joogasta teemme kaikille soveltuvaa, lähinnä venytyksiä sisältävää yin -joogaa. Ei haittaa lainkaan, vaikket olisi eläissäsi kuullutkaan joogasta. Opettajana on koulutettu ohjaaja. 
  • Mukanamme on myös Kolumbiassa pitkään asunut latinalaisten tanssien ja espanjan kielen suomalainen opettaja. Jos haluat, voit yhdistää matkaasi myös nämä kurssit.