Ainutkertainen matka itseesi ja elämän iloon Kolumbian maagisessa luonnossa. 

Jos elämäsi suola on matkustaminen, luonto, autenttiset kokemukset, uudet kulttuurit ja ystävät sekä ilo, niin nämä Kolumbian retriittimatkat on räätälöity sinua varten! Retriitti on oiva kaikille niille, joita kutkuttaa tutustua Kolumbian uskomattomaan luontoon ja Karibianrannan ihmisten iloon sekä nauttivat valmiiksi hyvin suunnitellusta ja monipuolisesta lomasta. Kaikkeen tähän on yhdistetty syvä valmennus eli kotiin palaa vapautuneempi ihminen, joka ymmärtää itseään ja elämää paremmin. 

_3080093.jpg

Kolumbian retriitit

22.11-1.12.2018 Valmennusretriitti

2019 retriitit ovat vielä varmistamatta. Mahdolliset ajankohdat olisivat maaliskuun puoliväli ja marraskuun loppu.

9 päivän mittaiset retriitit koostuvat ohjelmasta sekä Kolumbian rannalla että Santa Martan vuoristossa. Jos sinulla on loma-aikaa enempi, voit toki lentää omien aikataulujesi mukaan paikalle jo aiemmin tai pidentää lomaasi.

 

Retriittihinnat sisältävät seuraavan ohjelman:

 • Marraskuun retriitti alkaa joko Bogotan vanhasta kaupungista tai Santa Martasta, riippuen lentoaikatauluista. Jos lennot vaativat yöpymisen Bogotassa, olen teitä vastassa ja katsastamme yöpymisen jälkeen Bogotan ihanan vanhankaupungin ennen tunnin jatkolentoa Santa Martaan.
 • Saapuessasi Santa Martaan levähdämme matkan rasitukset pois Karibian rannalla rennossa, reppumatkaajien suosimassa rantahotellissa. Voit potkaista kengät pois, upottaa varpaasi hiekkaan ja heittää hyvästit Suomen koleudelle. Täällä voit loikoilla auringossa tai nautiskella riippumatolla Kolumbian hedelmämehuja bambukatoksen alla. Yövymme yhden yön täällä ja nautittuamme seuraavan päivän Karibianmerestä lähdemme kohti vuortamme, mikä on reilun tunnin ajomatkan (noin 30 km) päässä. Ajomatka itsessään on aikamoinen kokemus!
 • Vietämme seuraavat 6 päivää Kolumbian maagisessa vuoristossa, Sierra Nevada de Santa Martassa. Paikka on mainittu yhtenä maailman kuudesta biodiversiteetiltään rikkaimmista paikoista planeetallamme. Annamme tämän ainutlaatuisen viidakkoympäristön äänineen ja näkyineen rentouttaa ja tiputtaa meidät rauhan tilaan. Yövymme Kirsin Avokadomaalla, kaukana muista asumuksista ja hälinästä, uimme omissa vesiputouksissa ja nautimme välipalat sadoista hedelmäpuista ympärillämme. Asumme korkealla, noin 800 metrin korkeudessa, missä ilmasto on täydellinen, noin 25 astetta, ei liian kuuma tai kylmä. Iltaisin voimme katsella upeita trooppisia salamamyrskyjä tai mahtavan kaunista tähtitaivasta, miten luonto meitä haluaakaan ilahduttaa. Olet kuin taivaassa sisäisesti ja ulkoisesti, kun pilvet lipuvat alapuolellamme tai ympärillämme. Retriittiin sisältyy aamujooga ja meditaatio tai mielikuvamatka Kirsin opastuksella. Joogatessa voit ihailla lukuisten lintujen, perhosten ja haukkojen liitoa yläpuolellasi tai kuulla mölyapinoiden huutoa. Tämä on Paratiisi maan päällä ja jo se kutsuu sinua avaamaan elämääsi uutta perspektiiviä ja ymmärrystä elämän tarkoituksesta. 
 •  Vuoriston kuusi päivää on omistettu rentoutumisen ja retkien lisäksi henkiselle valmennukselle ja luontoyhteydelle. Valmennus koostuu päivittäin noin 4 tunnin ryhmävalmennuksesta. Lisäksi teemme muutaman valmennuksellisen seremonian. Kirsin opetus ja läsnäolo on koettu hyvin transformoivaksi ja se antaa sinulle mahdollisuuden oivaltaa jotain olennaista itsestäsi ja elämästä luoden tilaa harmonialle ja vapautumiselle. Vuorten äänimaailma ja eheyttävä energia tekevät myös taikojaan vauhdittaen irtipäästön ja oivallusten virtaa. Tämä retriitti on vahvan muutoksen retriitti.
 • Viikonloppuna palaamme takaisin rannikolle ja omistamme loppuretriitin elämän juhlistamiselle! Vietämme päivän mahtavalla autiorannan oloisella pitkällä rantaviivalla ja iltapäivällä palaamme Santa Martan rantakaupunkiin. Santa Marta on sopivan pieni tuntuakseen intiimiltä ja sopivan iso, jotta tarjontaa riittää niin ruokailun kuin tanssin osalta. Illalla kaikki tanssihaluiset pääsevät tutustumaan kolumbialaiseen elämäniloon, mistä voi oppia paljon! Tanssiaskelilla ei ole mitään merkitystä, kun kaikki tanssivat ja juhlivat - ja ilman alkoholia vielä! Kolumbialaiset on tutkimuksissa todettu yhdeksi maailman onnellisimmaksi kansaksi ja se näkyy. Tansseista jäämme viimeiseksi yöksi Santa Martan kaupunkiin yöpymään. Retriitin viimeinen päivä, lauantai on jo kotimatkapäivä. Vietämme sitä hotellin uima-altaalla hyvästejä uusille ystävillemme heittäen.
 • Santa Martassa ja alueella riittää ihmeteltävää ja ihasteltavaa pidemmäksikin aikaa, joten jos loma-aikasi antaa periksi, suosittelemme vielä päivän parin omaa loma-aikaa retriitin jälkeen. Jos jäät Kolumbiaan, voimme antaa vinkkejä jatkokohteista ja -hotelleista.

Mitä retriitin hinta sisältää?

Retriitti on täysihoidolla alla olevan listan mukaisesti. Hinta sisältää myös retket ja retriitin kaikki ryhmäkuljetukset Kolumbiassa. Oman rahan tarve on siis vähissä (käytännössä shoppailut + ruokailun ulkopuoliset juomat ja snackit).

- 2 hotelliyötä Karibian rannikolla 2-4 hengen huoneissa. 

- Kaikki yhteiset ateriat retriitin alusta loppuun. Retriitti alkaa 22.11. yhteisellä illallisella ja päättyy 1.12. aamiaiseen.

- 7 yötä Avokadomaalla ryhmämajoituksessa (täysihoito)

- 7 päivää ohjelmineen Avokadomaalla. Jooga, meditaatio, retket, valmennukset. 

- Kuljetukset ryhmän mukana: SM rantahotelli - Avokadomaa - rantaretki - Santa Marta.

riippukeinupieni-1.jpg

Hinta ei sisällä

- Lentoja Suomesta Santa Martaan ja takaisin

- Taksimatkoja lentokenttien ja kohteen välillä 

- Matkavakuutuksia

- Santa Martassa ja rannikolla muita ruokia tai juomia kuin yllä listattu.

 

HUOM: Älä osta lentoja ennen kuin olet saanut meiltä henkilökohtaisen vahvistuksen, että sinulla on paikka retriitillä! Retriitille 11/2018 on muutama paikka vielä vapaana.

Palautetta osallistujalta:
Kun pääsee mukaan tällaiseen retriittiin jossa on irti arjesta, mahtavat fyysiset puitteet: luonto, ilmapiiri ja puhtaus sekä valmentaja joka osaa asiansa; niin edistyminen omalla tiellä on takuuvarmaa. Näinhän siinä kävi. Sain paljon enemmän kuin ikinä unelmissani olin edes ajatellut.

Sinä joka mietit lähtemistä niin kerron sinulle vähän mitä ja miten minuun retriitti vaikutti. Jokainen meistä on retriitissä omalla polullaan ja etenee JUURI hänelle tarvitsemalla vauhdilla. Henkisesti ja oman elämäni solmut aukenivat ja paljon lapsuudesta johtuvia isoja haavoja puhdistui. Tämä vaikutti massiivisesti minun ja muiden ihmisten sosiaalisiin kohtaamisiin. Dramaattisesti monen ennen “hankalan” ihmisen käytös Columbian retriitin jälkeen minua kohtaan on muuttunut ystävälliseksi ja normaaliksi. Vaikutus arkeen on todella helpottavaa ja arki on suorastaan iloista, kevyttä ja tunnen itseni onnelliseksi ihmisten keskellä.

Fyyisesti minun kehossani oli lähtiessä vielä paljon ongelmia terveyden kanssa ja kipuina isojen elämänmuutosten vuoksi ja sydäntä kaihertavan surun vuoksi. Kaikista onnellisin olen kaikista muutoksista mitä retriitissä sain elämääni juuri tuosta surun otteen irtoamisesta omasta kehosta <3

Elämälleni tiesin tulevan joku päivä uuden suunnan, mutta retriitissä löytyi uusi suunta vaikken sitä lähtenyt etsimäänkään vielä. Oma elämä muuttui joka päiväisessä arjessa huomattavan onnellisemmaksi, rakkaudellisemmaksi, täyteläisemmäksi ja vaan niin käsittämättömän täydeksi <3.

Suosittelen lähtemään retriittiin. Kirsin ohjaus on mahtavan oikea-aikaista jokaiselle erikseen ja yhdessä. En näe itse yhtään syytä miksi en lähtisi itse uudestaan. Vaatii rohkeutta kohdata itsensä, mutta Kirsin kanssa ja ohjauksessa pelokkaampikin pääsee helposti eteenpäin omassa elämässään koska puitteet on niin sallivat ja rakkaudelliset että omien asioiden kohtaaminen ei tunnu pahalta ollenkaan. Et voi kuin voittaa.

Avokadomaan maatila on aivan mahtava ja miettiöille arjen luksusta on eli vesivessa ja suihku löytyvät ;). Muut majoitukset on myös aivan ihanat. Kannattaa pakata vain 1 pieni reppu mukaan ja lämpimät pitkät housut ja paita vuorelle. Ihanat puitteet lämpöä ja rakkautta täynnä <3
IMG_4280.jpg
 

VALMENNUSRETRIITTI 22.11 - 1.12.2018

1285 euroa

(Ennakkovaraajan etuhinta 1185 e umpeutunut 2018 retriitin osalta). 

Voi maksaa kolmessa erässä. Maksuohjelma selitetty alla.

IMG_2151.jpg

Maksuohjelma

Retriitin 1. erä on varausmaksu 400 euroa. Varausmaksulla vahvistat paikkasi ja maksamalla viimeistään 1.8.2018 saat itsellesi myös ennakkovaraajan alennuksen. 

2. erä 400 euroa. Eräpäivä 2 kuukautta ennen lähtöä. 

3. erä ennakkoalen hyödyntäneille 385 e, muille 485 e. Eräpäivä 30.10.2018.

Kyllä, haluan mukaan Kolumbiaan, mutta kaipaan vielä hieman lisätietoa! *
Kyllä, haluan mukaan Kolumbiaan, mutta kaipaan vielä hieman lisätietoa!

Vastaan sinulle mahdollisimman pian. Tarkista myös roskapostilaatikkosi, jos et saa viestiä kahden päivän sisällä.


Näin pääset Kolumbiaan         

joki.jpg

Retriitti on hinnoiteltu ilman lentoja, koska osallistujat aikovat viipyä matkalla eri pituisia aikoja. Moni aiemmista retriittiläisistä on tutkinut Kolumbiaa tai lähimaita muutaman ylimääräisen päivän joko ennen tai jälkeen retriitin. 

Maksat siis itse lennot ja varaat ne juuri sellaisiksi kuin sinulle parhaiten sopii. Autamme sinua mielellämme lentojen suunnittelussa, jotta saat matkastasi täyden ilon irti. Varausmaksun maksaneille on myös oma Facebook -ryhmä, missä suunnittelemme lentoja ja kaikkea kivaa matkaan lähtöön liittyen.

Lennot Kolumbiaan maksavat noin 700-1000 euroa.

Helpoin on lentää jonkin Eurooopan pääkaupungin kautta Kolumbian pääkaupunkiin Bogotaan. Sieltä menee muutaman tunnin välein noin tunnin kestäviä jatkolentoja Santa Martaan. KLM:llä on ollut hyviä yliyön lentoja noin 550-750 eurolla Helsinki - Bogota välille. So on ollut yleisin matkustajiemme valinta. Voit myös seikkailla Suomesta Floridan kautta perille. Norwegian tekee edullisia suoria lentoja Helsingistä Floridaan, mistä on nopeat jatkoyhteydet Kolumbiaan mm. Spirit Arlines:lla.

Kolumbiaan ei tarvitse viisumia alle 90 päivän vierailuille, mutta matkalippu pois Kolumbiasta pitää olla etukäteen ostettuna, jotta maahan pääsee sisään.


En koskaan opeta oppilaitani. Yritän vain luoda heille olosuhteet, joissa he voivat oppia.
— Albert Einstein

 • Suosittelemme, että pakkaat matkalle hyvin kevyesti mukaan. Itse menemme aina pelkällä selkärepulla. Pärjäät hyvin Kolumbiassa yksinkertaisella ja kevyellä varustuksella. Ison laukun raahaaminen vuorta ylös ja joen yli ei ole mieluista hommaa, vaikka muulilta saattaakin saada apua. Huomioi myöskin, että monet halpalentoyhtiöt ottavat maksutta koneesen vain käsimatkatavaran (esim. reppu).
 • Et tarvitse vuodevaatteita, pyyhkeitä, joogamattoja, etkä kumisaappaita. Ne saat kaikki talon puolesta. 
 • Jos rokotukset huolettavat, hoida ne kuntoon ennen matkaa.   Keltakuumerokotuksen otin itse extrana Kolumbiaa varten.
 • Retriitin ruoka on kasvisruokaa. Juomat alkoholittomia. Vapaa-ajalla kaupungilla voit luonnollisesti tutustua laajemminkin paikalliseen ruoka - ja juomakulttuuriin omalla kustannuksella.
 • Joogasta teemme kaikille soveltuvaa, lähinnä venytyksiä sisältävää yin -joogaa. Ei haittaa lainkaan, vaikket olisi eläissäsi kuullutkaan joogasta. Opettajana on koulutettu ohjaaja. 
Kolumbian retriitti oli minulle henkilökohtaisesti osoitus vapaudesta. Siitä, että niin halutessaan ihminen voi tehdä valintoja, jotka sydämessään tuntee oikeiksi, vaikka järki muuta sanoisikin. Lupa olla sitä mitä on ja tehdä asioita omalla tavallaan. Kaikki Kolumbiassa kokemani vahvisti tuota tunnetta ja antoi voimia jatkaa samalla linjalla. Sydämeni ääntä kuunnellen.
Retriitti
+ hyvin suunniteltu kokonaisuus
+ upeat ihmiset
+ Kirsin ammattitaito
- lisää henkilökohtaista valmennusta
- selkeyttä aikaan milloin mitäkin tapahtuu