Nappaa kiinni Italian lumosta Kirsin hyvinvointiretriitillä!

Kun Suomessa jo tuskaillaan syksyn nopeaan viilenevässä pimeydessä, Italiassa on vielä ihanat 20+ astetta ja kaunis kesä bikinikeleineen. Braccianon keskiaikaisessa kylässä saat sukeltaa kanssamme Italian erityislaatuiseen tunnelmaan, joka on jo vuosisatojen ajan sulattanut matkailijoiden sydämet.

Olen rakentanut sinulle unelmien loman, missä voit antautua nauttimaan ja ottamaan vastaan, rentoutuen täysin. Saat hyvässä ohjauksessa kokea monipuolisesti Italian kulttuuriin sekä luonnon annit ja pääset myös valmennuksessani mielenkiintoiselle matkalle itseesi.

Castello_di_Bracciano_Marka-keC--835x437@IlSole24Ore-Web.jpg

Ai ne ihanat retket…

Oppaanamme Braccianon alueella toimii paikallinen asukas, joka on suunnitellut kaikki parhaat retket meitä varten. Käymme Stiglianon kuumissa lähteissä ja savikylvyissä, tutustumme Braccianon sydämeen eli 1400- luvun linnaan, käymme uimassa Italian puhtaimpiin kuuluvalla järvellä ja patikoimme kastanjapuumetsässä kokkimme valmistamat Tiramisut eväänä. Eikä tässä vielä kaikki, matkaamme myös noin puolen tunnin päähän tutustumaan kuuluisaan etruskikaupunkiin, Viterboon (googlaa ja huokaa ihastuksesta). Kaiken tämän keskellä meillä on hyvin aikaa levätä upealla hotellillamme ihmetellen uusia kokemuksiamme, koska kaikki on lähellä. Haluan, että saat sekä nauttia Italiasta täysin ja laajasti, mutta myös vain olla ja lötkötellä. Valmennukset hoidetaan alta pois aamupäivällä.

Joko kuulet Italian kutsun?

IMG_6309.jpeg

Retkien ja erilaisten aitojen italialaisten kokemusten lisäksi saat retriitillä ryhmävalmennusta elämän tärkeimmistä teemoista.

Oppimasi auttaa sinua mm. hahmottamaan omia rajoittavia uskomuksiasi ja pelkoja, jotka estävät sinua elämästä täydemmin.

 

Italia on herkullinen ja antoisa maa lukuisilla tavoilla ja niistä otamme kiinni yhteisen viikkomme aikana. Olen luonut retriitin niin, että se on mahdollisimman helppo sinulle. Matkasi kohteeksi olen valinnut Braccianon keskiaikaisen kylän, joka on kuuluisa kauneudestaan ja charmistaan. Matkaamistasi helpottaa myös se, että Bracciano on vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Rooman Fiumicinon lentokentältä. Kylä on Italian halutuimpia häämatkakohteita sen aidon italialaisen romanttisen tunnelman ansiosta. Täällä mm. Tom Cruise meni naimisiin Katiensa kanssa. Bracciano on rakentunut valtavan linnan ympärille, korkealle kukkulalle, mistä on näkymät alas upealle järvelle.

HOTELLI VILLA CLODIA

Hotellimme on upea entisöity Villa Clodia, joka sijaitsee luonnonrauhassa, viitisen kilometriä Braccianon historiallisesta keskustasta. Hotellin altailta avautuvat upeat näkymät ympäröiville kukkuloille ja järvelle. Talo on esteettisyytensä takia yksi alueen suosituimmista hääjuhlapaikoista. (Klikkaa kuvaa, niin näet myös huoneita ja hotellin ympäristöä). Hotellin vieressä on italialaisten viikonloppuisin suosima retkipaikka, kaunis suojeltu metsäpuistoalue, jonne teemme retken. Se on täynnä kastanjapuita ja rauhoittumiseen kutsuvia kävelyreittejä. Olenpa nähnyt siellä hevosia ja lehmiäkin vapaana vaeltelemassa.

Yöpyminen on kahden hengen huoneissa. Retriitin suosion takia mahdollisuutta yhden hengen huoneisiin ei valitettavasti ole, sillä meillä on jo käytössä hotellin kaikki huoneet.

Retriitin aikana meille valmistetaan hotellissa omat terveelliset kasvisruuat. Osa ruokailuista tapahtuu myös kylällä ravintoloissa, jotta pääsemme nauttimaan Italian tunnelmasta. Pääset siis pizzeriaan…


RETRIITIN AJANKOHTA

Syyskuussa 13-20.9.2019

Retriittisi kanssamme alkaa Rooman Fiumicinon lentokentältä ja päättyy sinne. Kyseessä on siis paikallinen italialainen retriitti. Halutessasi voit toki pidentää omakustanteista loma-aikaasi ja viettää muutaman päivän ennen/jälkeen retriitin Roomassa.

Retriittihinta ei sisällä lentoja.

Syyskuun retriitille järjestämme lentokenttäkuljetuksen alla oleville lennoille. Riippuen miten ryhmän lentovalinnat jakautuvat, voi olla että Finnairilla Roomaan saapuvat voivat joutua odottamaan kentällä Norwegianin matkustajia. Noudamme teidät kahdella eri autolla.

Jos tulet tai poistut muuta reittiä tai eri päivinä, silloin tapaamispaikkamme on Braccianon juna-asema.

Suosittelen ostamaan lennot hyvissä ajoin, ennen kuin hinnat nousevat. Norwegianin lentojen osalta on hyvä huomioida, että lentoyhtiöllä on ollut rahoitusvaikeuksia, mikä voi vaikuttaa sen tulevaisuuteen. Seuraisin aiheesta uutisia ja lentolippu kannattaa ostaa ehdottomasti luottokortilla, jolloin rahat pitäisi palautua konkurssin sattuessa.

FINNAIR

Hki - Rooma Fiumicino 13.9. Klo 16.20 - 18.45
Rooma Fiumicino - Hki 20.9. Klo 19.45 - 00.05 (laskeutuu siis 21.9)

NORWEGIAN

Hki - Rooma Fiumicino 13.9. Klo 17.10 - 19.40
Rooma Fiumicino - Hki 20.9. Klo 20.25 - 00.55 (laskeutuu siis 21.9)

Jos haluat tulla Braccianoon omia aikojasi Suomesta (tai minilomaltasi Roomasta), pääset sinne todella kätevästi junalla. Roomasta juna tulee Braccianoon noin tunnissa. Lentokentältä tullessasi joutuisit ottamaan ensin yhden junan Roomaan ja jatkamaan samalta asemalta Braccianoon.

Älä osta lentoja, ennen kuin olet saanut minulta vahvistuksen, että sinulle on paikka retriitillä. Laita lennot ostettuasi minulle viesti, jossa on tiedot saapumisajastasi, jotta osaamme olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan sinua vastassa :)

braccianolakerisk.jpg

Retriitin hinta

Syyskuun retriitin hinta on 1589 euroa (sis alv 24%).

Hinta ei sisällä lentoja eikä matkavakuutusta, joka on ehdollinen osallistumiselle.

Jos tarvitset poikkeavaa maksuohjelmaa tai haluat maksaa yrityksesi kautta, laita viestiä.

90049380.jpg

Retriitti on täysihoidolla

Hinta sisältää:

- 7 aamiaista, 7 lounasta, 6 illallista. Osan tarjoamme ravintolassa ja osa on hotellillamme Kirsin ohjeiden mukaan valmistettua terveellistä kasvisruokaa (muutama lisäys kasviksiin saattaa tulla italialaisen kokkimme innostuessa keittiössä). Ravintolakertojen ruokajuomat eivät sisälly hintaan ja voit vapaasti maistaa vaikka italialaisia viinejä. Emme ole puritaaneja vaan nautiskelijoita.

- 5 yllämainittua retkeä sisäänpääsyineen ja kuljetuksineen.

- Kirsin inspiroivat ryhmävalmennukset 6 x 2 tuntia.

- Yllä mainitut ryhmäkuljetukset lentokentältä/lle

Haluatko mukaan?

Jos haluat tulla mukaan Italiaan nauttimaan elämän ilosta kanssamme, laita minulle viestiä alla olevalla lomakkeella. Hotellin kapasiteetti rajoittaa ryhmän koon 20 henkilöön, joten nopeat syövät hitaat.

Jos puolestaan haluat matkaan todelliseen tropiikkiin, voit tästä linkistä tutustua retriittiini Kolumbian rannikolla.

Nimi *
Nimi