SAM_9216.jpeg

Nappaa kiinni Italian lumosta Kirsin hyvinvointiretriitillä!

Kun Suomessa jo tuskaillaan syksyn nopeaan viilenevässä pimeydessä, Italiassa on vielä ihanat 20+ astetta ja kaunis kesä bikinikeleineen. Braccianon keskiaikaisessa kylässä saat sukeltaa kanssamme Italian erityislaatuiseen tunnelmaan, joka on jo vuosisatojen ajan sulattanut matkailijoiden sydämet.

Olen rakentanut sinulle unelmien loman, missä voit antautua nauttimaan ja ottamaan vastaan, rentoutuen täysin. Saat hyvässä ohjauksessa kokea monipuolisesti Italian kulttuuriin sekä luonnon annit ja pääset myös valmennuksessani mielenkiintoiselle matkalle itseesi.

Seuraava retriitti 13-20.9.2019

Vuoden 2020 retriitti on 18-24.5. Koska jokainen retriitti on yksilöllinen, voi kevään 2020 retriitti poiketa joiltain osin alla olevasta. Kaikki yksityiskohdat vahvistuvat talven aikana.

Castello_di_Bracciano_Marka-keC--835x437@IlSole24Ore-Web.jpg

AI NE IHANAT RETKET!

Oppaanamme Braccianon alueella toimii retriittiläisten ja kyläläisten rakastama Angelo. Hän on paikallisena suunnitellut kaikki parhaat retket meitä varten. Käymme kylpemässä kuumissa lähteissä, tutustumme Braccianon sydämeen eli 1400- luvun linnaan, käymme uimassa Italian puhtaimpiin kuuluvalla järvellä ja patikoimme kastanjapuumetsässä kokkimme valmistamat Tiramisut eväänä. Eikä tässä vielä kaikki, sillä matkaamme myös reilun puolen tunnin päähän tutustumaan kuuluisaan etruskikaupunkiin, Viterboon (googlaa ja huokaa ihastuksesta). Kaiken tämän keskellä meillä on hyvin aikaa loikoilla uima-altaillamme ihmetellen uusia kokemuksiamme, koska kaikki on lähellä. Haluan, että saat sekä nauttia Italiasta täysin ja laajasti, mutta myös vain olla ja lötkötellä. Valmennukset hoidetaan alta pois aamupäivällä. Teen melkein päivittäin, aikataulujen salliessa, myös omaa Oshon meditaatiota, johon olet tervetullut mukaan.

IMG_6309.jpeg

Retkien ja erilaisten aitojen italialaisten kokemusten lisäksi saat ryhmävalmennusta elämän tärkeimmistä teemoista.

Oppimasi auttaa sinua mm. hahmottamaan omia rajoittavia uskomuksiasi ja pelkoja, jotka estävät sinua elämästä täydemmin.

 

JOKO KUULET ITALIAN KUTSUN?

Italia on herkullinen ja antoisa maa lukuisilla tavoilla ja niistä otamme kiinni yhteisen viikkomme aikana. Olen luonut retriitin niin, että se on mahdollisimman helppo sinulle. Matkasi kohteeksi olen valinnut Braccianon keskiaikaisen kylän, joka on kuuluisa kauneudestaan ja charmistaan. Matkaamistasi helpottaa myös se, että Bracciano on vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Rooman Fiumicinon lentokentältä. Kylä on Italian halutuimpia häämatkakohteita sen aidon italialaisen romanttisen tunnelman ansiosta. Täällä mm. Tom Cruise meni naimisiin Katiensa kanssa. Bracciano on rakentunut valtavan linnan ympärille, korkealle kukkulalle, mistä on näkymät alas upealle järvelle.

Retriitin aikana ravintolamaailmassa pätevöitynyt Angelo valmistaa meille terveelliset ja kertakaikkisen herkulliset kasvisruuat. Osa ruokailuista tapahtuu myös kylällä ravintoloissa, jotta pääsemme nauttimaan Italian tunnelmasta. Pääset siis pizzeriaan :)

KAUNEIMMAT HOTELLIT

Elämä on seikkailua ja kokemuksia ja niitä saat myös hotellien osalta koko rahan edestä. Löysin Braccianosta kaksi niin henkeäsalpaavan upeaa paikkaa, että haluan antaa sinulle kokemuksen molemmista. Kummatkin hotellimme ovat omassa kategoriassaan kaupungin ykkösiä. Aloitamme loman 3 yön ajan upeassa luksushäähotellissa, minkä jälkeen pakkaamme laukut retkibussiin. Retkipäivän päätteeksi saavumme uuteen paikkaan, retriittikeskukseen, joka on eksklusiivisesti vain meidän käytössä. Seuraavat 4 yötä ja päivää saamme olla omassa rauhaisassa kuplassamme, vain luonnon ja sen äänien ympäröimänä. Paikka on aivan maaginen, valtavalla rakkaudella rakennettu.

Siirtymän takia kannattaa ehkä pakata sopivan simppelisti mukaan ja viikon lomalla et paljoa tarvitsekaan. Kuljetuksen hoidamme ovelta ovelle bussilla, joten raskasta kantamista ei ole tiedossa. Yöpymiset ovat 2-4 hengen huoneissa. Osa sängyistä on parisänkyjä ja niitä varataan etusijassa pariskunnille. Huoneet on alla hinnoiteltu erikseen, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan tavan nauttia tästä matkasta.

90049380.jpg

Täysihoito takaa rentouden

RETRIITTIHINTA SISÄLTÄÄ

- Kirsin inspiroivat ryhmävalmennukset 6 x 2 tuntia + meditaatiot

- Valitsemasi majoitukset ja kaikki retket

- Allamainitut lentokenttäkuljetukset

- 3 ateriaa päivässä täysinä matkapäivinä, tulopäivänä kevyt ilta-snack ja lähtöpäivänä vielä lounas.

Osan aterioista tarjoamme ravintolassa ja osa on hotellillamme Kirsin ohjeiden mukaan valmistettua terveellistä kasvisruokaa (grilli-iltana tarjolla halukkaille muutakin kuin kasviksia). Ravintolassa tarjoamme ruokajuomana kivennäisvettä, mutta voit omakustanteisesti vapaasti maistaa vaikka italialaisia viinejä. Tai kahveja. Tai jälkkäreitä. Tai jäätelöitä… Emme ole puritaaneja vaan nautiskelijoita.

Maksat siis itse vain matkavakuutuksen ja lennot. Matkavakuutus on on ehtona osallistumiselle.

Retriitti maksetaan viimeistään matkapäivänä. Jos tarvitset poikkeavaa maksuohjelmaa tai haluat maksaa yrityksesi kautta, laita viestillä laskutusohjeet.

SAM_9270.jpeg

Matkasi hinta

MAJOITUS

3 hengen huoneessa 1439 euroa

4 hengen huoneessa 1439 euroa /TÄYNNÄ!

2 hengen huoneessa 1589 euroa

+Lentohinta noin 200 euroa. Ostat lennon itse. Lisätietoa tästä alla.

SAM_8599.jpeg

Kyllä, haluan mukaan!!

No sitähän minäkin! Laita minulle viestiä alla olevalla lomakkeella, jos haluat ilmoittautua retriitille tai tarvitset vielä lisätietoa ennen päätöstäsi. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin.Tämän maagisen retriitin tekeminen yhdessä kanssanne on suuri nautinto.

Nimi *
Nimi
Haluamani majoitusratkaisu *
Mahdolliset ruoka-aineallergiat *

TIETOA LENNOISTA

Retriittisi kanssamme alkaa Rooman Fiumicinon lentokentältä ja päättyy sinne. Kyseessä on siis paikallinen italialainen retriitti. Halutessasi voit toki pidentää omakustanteista loma-aikaasi ja viettää muutaman päivän ennen/jälkeen retriitin Roomassa. Angelo auttaa mielellään Braccianon alueen yöpymiskyselyissä.

Retriittihinta ei sisällä lentoja.

Syyskuun retriitille järjestämme lentokenttäkuljetuksen alla oleville lennoille. Riippuen miten ryhmän lentovalinnat jakautuvat, voi olla että Finnairilla Roomaan saapuvat voivat joutua odottamaan tunnin verran kentällä Norwegianin matkustajia.

Jos tulet tai poistut muuta reittiä tai eri päivinä, silloin tapaamispaikkamme on Braccianon juna-asema.

Suosittelen ostamaan lennot hyvissä ajoin, ennen kuin hinnat nousevat. Norwegianin lentojen osalta on hyvä huomioida, että lentoyhtiöllä on alkuvuodesta vielä ollut rahoitusvaikeuksia, mikä voinee vaikuttaa sen tulevaisuuteen. Seuraisin aiheesta uutisia ja lentolippu kannattaa ostaa ehdottomasti luottokortilla, jolloin rahat pitäisi palautua konkurssin sattuessa.

FINNAIR

Hki - Rooma Fiumicino 13.9. Klo 16.20 - 18.45
Rooma Fiumicino - Hki 20.9. Klo 19.45 - 00.05 (laskeutuu siis 21.9)

NORWEGIAN

Hki - Rooma Fiumicino 13.9. Klo 17.10 - 19.40
Rooma Fiumicino - Hki 20.9. Klo 20.25 - 00.55 (laskeutuu siis 21.9)

Jos haluat tulla Braccianoon omia aikojasi, pääset sinne todella kätevästi junalla. Roomasta juna tulee Braccianoon noin tunnissa. Lentokentältä tullessasi joutuisit ottamaan ensin yhden junan Roomaan ja jatkamaan keskusasemalta Braccianoon.

Älä osta lentoja, ennen kuin olet saanut minulta vahvistuksen, että sinulle on paikka retriitillä. Laita lennot ostettuasi minulle viesti, jossa on tiedot saapumisajastasi, jotta osaamme olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan sinua vastassa.