Nappaa kiinni Italian kesästä viikon mittaisella hyvinvointiretriitillä

Kun Suomessa tuskaillaan viileissä keleissä, Italiassa on ihanat 20+ astetta ja täysi kesä kukkivine puineen ja bikinikeleineen. Ja tietenkin meitä odottaa perillä Italian poikkeuksellinen tunnelma, joka vie aina täysin omalla tavalla mennessään. Toukokuun 2019 retriitti on jo lähes loppuunmyyty ja siksi syyskuulle on tulossa toinen retriitti. Sisältö on sama, mutta hinta hieman korkeampi hotellin kohonneeesta hinnasta johtuen.

Olen rakentanut sinulle unelmien loman, missä voit antautua nauttimaan ja ottamaan vastaan, rentoutuen täysin. Saat hyvässä ohjauksessa kokea monipuolisesti Italian kulttuuriin sekä luonnon annit ja pääset myös valmennuksessani mielenkiintoiselle matkalle itseesi.

Castello_di_Bracciano_Marka-keC--835x437@IlSole24Ore-Web.jpg

Ai ne ihanat retket…

Oppaanamme Braccianon alueella toimii paikallinen asukas, joka on suunnitellut kaikki parhaat retket meitä varten. Käymme Stiglianon kuumissa lähteissä ja savikylvyissä, tutustumme Braccianon sydämeen eli 1400- luvun linnaan, käymme uimassa Italian puhtaimpiin kuuluvalla järvellä ja patikoimme kastanjapuumetsässä kokkimme valmistamat Tiramisut eväänä. Eikä tässä vielä kaikki, matkaamme myös noin puolen tunnin päähän tutustumaan lähellä olevaan kuuluisaan etruskikaupunkiin, Viterboon (googlaa ja huokaa ihastuksesta). Kaiken tämän keskellä meillä on hyvin aikaa levätä upealla hotellillamme ihmetellen uusia kokemuksiamme, koska kaikki on lähellä. Haluan, että saat sekä nauttia Italiasta täysin ja laajasti, mutta myös vain olla ja lötkötellä. Valmennukset hoidetaan alta pois aamupäivällä.

Joko kuulet Italian kutsun?

IMG_6309.jpeg

Retkien ja erilaisten aitojen italialaisten kokemusten lisäksi saat retriitillä ryhmävalmennusta elämän tärkeimmistä teemoista.

Oppimasi auttaa sinua päästämään irti rajoittavista uskomuksista ja peloista, jotka estävät elämäsi suurempaa kukoistusta ja onnellisuutta.

 

Italia on herkullinen maa lukuisilla tavoilla ja niistä otamme kiinni yhteisen viikkomme aikana. Emmekä ainostaan meille valmistetun superherkullisen italialaisen kasvisruuan avulla. Olen luonut retriitin niin, että se on mahdollisimman helppo sinulle. Matkasi kohteeksi olen valinnut Braccianon keskiaikaisen kylän, joka on kuuluisa kauneudestaan ja charmistaan. Matkaamistasi helpottaa myös se, että Bracciano on vain 30 minuutin ajomatkan päässä Rooman Fiumicinon lentokentältä. Kylä on Italian halutuimpia häämatkakohteita sen aidon italialaisen romanttisen tunnelman ansiosta. Täällä mm. Tom Cruise meni naimisiin Katiensa kanssa. Kylä on rakentunut valtavan linnan ympärille, korkealle kukkulalle, mistä on näkymät alas upealle järvelle.

HOTELLI VILLA CLODIA

Hotellimme on upea entisöity Villa Clodia, joka sijaitsee luonnonrauhassa, viitisen kilometriä Braccianon historiallisesta keskustasta. Hotellin altailta avautuvat upeat näkymät ympäröiville kukkuloille ja järvelle. Talo on esteettisyytensä takia yksi alueen suosituimmista hääjuhlapaikoista. (Klikkaa kuvaa, niin näet myös huoneita ja hotellin ympäristöä). Hotellin vieressä on italialaisten viikonloppuisin suosima retkipaikka, kaunis suojeltu metsäpuistoalue, jonne teemme retken. Se on täynnä kastanjapuita ja rauhoittumiseen kutsuvia kävelyreittejä. Olenpa nähnyt siellä hevosia ja lehmiäkin vapaana vaeltelemassa.

Yöpyminen on kahden hengen huoneissa. Retriitin suosion takia mahdollisuutta yhden hengen huoneisiin ei valitettavasti ole, sillä meillä on jo käytössä hotellin kaikki huoneet.


RETRIITIN AJANKOHDAT

Toukokuussa 3-10.5. ja syyskuussa 13-20.9.

Retriittisi kanssamme alkaa Rooman lentokentältä ja päättyy sinne. Kyseessä on siis paikallinen italialainen retriitti. Retriittihinta ei sisällä lentoja.

Toukokuun retriitille suosittelen alla olevia, edullisia Norwegianin lentoja, jos haluat mukaan ryhmäkuljetukseen. Laitathan viestiä, jos haluat tulla eri lennoilla, jotta osaamme varautua saapumiseesi Braccianoon ja noutaa sinut juna-asemalta.

Alla edullisimmat Suomesta Roomaan löytämäni lennot a la Norwegian. Suosittelen toimimaan nopeasti, ennen kuin lennot alkavat täyttymään ja hinnat nousevat.

3.5 Helsinki 17:05 - Rooma 19:35 Hinta 74,90 e

10.5. Rooma 20:20 - Helsinki 00:50 (+1) Hinta 81,75 e

Halutessasi voit toki pidentää omakustanteista loma-aikaasi ja viettää muutaman päivän ennen/jälkeen retriitin Roomassa.

Olemme sinua vastassa kentällä ja hoidamme lentokenttäkuljetukset 3.5 ja 10.5. yllä mainittujen lentojen mukaisesti. Jos haluat tulla Braccianoon omia aikojasi Helsingistä (tai minilomaltasi Roomasta), pääset sinne todella kätevästi junalla. Roomasta juna tulee Braccianoon noin tunnissa. Lentokentältä tullessasi joutuisit ottamaan ensin yhden junan Roomaan ja jatkamaan samalta asemalta Braccianoon.

Syyskuun lentojen oston osalta odottaisin vielä hetken, sillä alennuskampanjoita on varmaan tulossa sekä Norwegianilta että Finnairilta.

braccianolakerisk.jpg

Hinta

Retriitin hinta on toukokuussa 1349 euroa. Maksun eräpäivä on 4.5.2019. Syyskuun retriitin hinta on 1589 e.

Retriitti on täysihoidolla ja sisältää:

- 7 aamiaista, 7 lounasta, 6 illallista. Osan tarjoamme ravintolassa ja osa on hotellillamme Kirsin ohjeiden mukaan valmistettua terveellistä kasvisruokaa (muutama lisäys kasviksiin saattaa tulla italialaisen kokkimme innostuessa keittiössä). Ravintolakertojen ruokajuomat eivät sisälly hintaan ja voit vapaasti maistaa vaikka italialaisia viinejä. Emme ole puritaaneja vaan nautiskelijoita.

- 5 yllämainittua retkeä sisäänpääsyineen ja kuljetuksineen.

- Kirsin inspiroivat ryhmävalmennukset 6 x 2 tuntia. Ja Kirsihän puhuu mielellään elämän aiheista muutenkin altaalla maatessaan.

- Yllä mainitut ryhmäkuljetukset lentokentältä/lle

Hinta ei sisällä lentoja eikä matkavakuutusta, joka on ehdollinen osallistumiselle.

Jos tarvitset poikkeavaa maksuohjelmaa tai haluat maksaa yrityksesi kautta, laita viestiä.

Haluatko mukaan?

Jos haluat tulla mukaan Italiaan nauttimaan elämän ilosta kanssamme, laita minulle mitä pikimmin viestiä alla olevalla lomakkeella. Toukokuun retriitti on jo lähes täynnä (saimme juuri yhden lisähuoneen). Hotellin kapasiteetti rajoittaa ryhmän määrän 18 henkilöön. Syyskuun retriitille on vielä hyvin tilaa.

Älä osta lentoja ennen kuin olen vahvistanut sinulle henkilökohtaisesti paikan retriitillä.

Jos haluat matkaan todelliseen tropiikkiin, voit tästä linkistä tutustua retriittiini Kolumbian rannikolla.

Nimi *
Nimi