SAM_9216.jpeg

Nappaa kiinni Italian lumosta Kirsin hyvinvointiretriitillä!

Tervetuloa aloittamaan kanssani kesä etuajassa Italiassa, Braccianon keskiaikaisessa kylässä! Tällä monipuolisella ja paljon iloa ja valoa täynnä olevalla retriitillä saat sukeltaa kanssani Italian erityislaatuiseen tunnelmaan, joka on jo vuosisatojen ajan sulattanut matkailijoiden sydämet.

Matkakohteemme Bracciano sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Roomasta. Kylä on kuuluisa kauneudestaan ja charmistaan, minkä vuoksi se on erityisen suosittu häämatkakohteena. Bracciano on rakentunut valtavan linnan ympärille, korkealle kukkulalle, mistä on näkymät alas upealle järvelle. Toukokuun lopulla täällä Rooman alueella on tyypillisesti jo yli 20 asteen lämpötilat eli pääsemme aloittamaan bikinikelit etuajassa.

Olen rakentanut sinulle unelmien loman, missä voit antautua nauttimaan ja ottamaan vastaan, rentoutuen täysin. Saat hyvässä ohjauksessa kokea monipuolisesti Italian kulttuuriin sekä luonnon annit ja pääset myös valmennuksessani mielenkiintoiselle matkalle itseesi. Näillä retriiteillä tunnelma on aina ollut lämmin ja erityisen hauska. Saat ladattua itseesi niin paljon iloa ja voimaa, että se kantaa pitkiksi ajoiksi eteenpäin.

Seuraava retriitti 17-24.5.2020

Castello_di_Bracciano_Marka-keC--835x437@IlSole24Ore-Web.jpg

AI NE IHANAT RETKET!

Retriitti on palautteiden perusteella juuri sopiva kokonaisuus niin rauhoittumista kuin uusia inspiroivia kokemuksia. Retket meille on suunnitellut Braccianon paikallinen ystävämme, joten saamme nauttia aivan parhaasta, mitä alueella on tarjota. Matkan aluksi käymme Italian kuuluisissa kuumissa lähteissä kylpemässä pois lentomatkan jäykkyydet ja pitkän talven ja arjen rasitteet. Tutustumme myös Braccianon sydämeen eli 1400- luvun linnaan ja käymme uimassa Italian puhtaimpiin kuuluvalla järvellä.

Shoppailijat ja kahviloista tai baareista pitävät pääsevät kiertelemään kahdessakin keskiaikaisessa kylässä. Italian pikkukylissähän hinnat ovat murto-osa Suomen hinnoista, mikä on aina mukava yllätys kassalla. Halukkailla on myös mahdollisuus viettää viimeinen (huom. omakustanteinen) päivä ennen illan lentoa Roomassa. Viimeksi koko ryhmä lähti kanssani Roomaan 7 tunnin historialliselle kävelylle ja ostoksille. Matkalaukut toimitamme hotellilta suoraan lentokentälle. Junamatkakulu Braccianosta Roomaan ja sieltä lentokentälle ovat vain noin 30 euroa.

Kaiken tämän hauskan toiminnan lisäksi meillä on hyvin aikaa loikoilla uima-altaalla ihmetellen uusia kokemuksiamme. Haluan, että saat sekä nauttia Italiasta laajasti, mutta myös vain olla ja lötkötellä. Valmennukset hoidetaan yleensä alta pois aamupäivällä. Teen melkein päivittäin, aikataulujen salliessa, myös omaa Oshon meditaatiota, johon olet tervetullut mukaan.

IMG_6309.jpeg

Retkien ja erilaisten aitojen italialaisten kokemusten lisäksi saat ryhmävalmennusta elämän tärkeimmistä teemoista.

Oppimasi auttaa sinua mm. ymmärtämään lapsuuttasi ja hahmottamaan omia rajoittavia uskomuksiasi ja pelkoja, jotka estävät sinua elämästä täydemmin.

 

JOKO KUULET ITALIAN KUTSUN?

Enkö huomannut vielä mainita Italian yhtä suurimmista anneista… herkullinen italialainen ruoka! Retriitillä saat ravinteikasta, laadukkaista raaka-aineista alusta loppuun itse valmistettua kasvisruokaa. Italialaiset reseptit ovat erityisen maukkaita ja ainekset aromikkaita. Ruokapöytämme ääressä kuuluu aina toistuvasti nautinnon syviä aah -huokauksia. Ruokamme valmistaa italialainen kokki ja ainekset haetaan tuoreina suoraan lähitiloilta ja markinoilta, luomuna niin paljon kuin mahdollista. Osa ruokailuista tapahtuu myös kylällä ravintoloissa, jotta pääsemme nauttimaan Italian tunnelmasta. Pääset siis pizzeriaan :)

KAUNEIMMAT HOTELLIT

Uskon, että iso osa lomaa ja rentoutumista tulee estetiikasta ja siksi olen etsinyt alueelta sen kauneimmat hotellit. Toukokuun retriitillä nautimme kuuluisasta Villa Clodian hotellista. Historiallinen Villa Clodia on mm. alueen suosituimpia häähotelleja sen ainutlaaatuisen kauneuden ja tunnelman vuoksi. Jokainen huone on erilainen, osa huoneista on nykyaikaisempia porealtaalla ja osa huoneista on kuin astuisi suoraan kauniiseen historialliseen palatsiin. Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle retriittiläiselle Villa Clodia on ollut upea osa retriittikokemusta. Hotellilta näkee suoraan Braccianon järvelle ja iltaisin valaistulle linnalle asti. Hotellin portilta avautuu oma pieni Manzianan kylä, jossa voi käydä istuskelemassa jäätelöllä tai kahvilla tai italialaiseen tyyliin “Espressolla ja cornetolla”.

Yöpymiset ovat 2-4 hengen huoneissa. Osa sängyistä on parisänkyjä ja niitä varataan etusijassa pariskunnille ja ystävyksille. Huoneet on alla hinnoiteltu erikseen, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan tavan nauttia tästä matkasta.

90049380.jpg

Täysihoito takaa rentouden

MITÄ RETRIITTIHINTA SISÄLTÄÄ?

Kirsin inspiroivat ryhmävalmennukset 6 x 2 tuntia + meditaatiot

Majoitukset ja retket (ei Rooman omavalintaista matkaa)

Allamainitut lentokenttäkuljetukset

3 ateriaa päivässä täysinä matkapäivinä, tulopäivänä kevyt ilta-snack ja lähtöpäivänä vielä lounas hotellilla.

Ruokajuomat. Ravintolassa hintaan sisältyy kivennäisvesi, mutta voit omakustanteisesti vapaasti maistaa vaikka italialaisia viinejä. Tai kahveja. Tai jälkkäreitä. Tai jäätelöitä… Emme ole puritaaneja vaan nautiskelijoita.

MITÄ RETRIITTIHINTA EI SISÄLLÄ?

Lento

Matkavakuutus. Matkavakuutus on on ehtona osallistumiselle.

MAKSUAIKATAULU JA PERUUTUSEHDOT

Maksu- ja peruutusehdot ovat uuden matkapakettilain mukaiset. Eräpäivä on retriitin viimeinen päivä, jolloin matka tulee olla viimeistään maksettu. Koska matkapakettilaki estää pientoimijoita keräämästä maksuja etukäteen, voi oman retriittipaikan varmistaa ja vahvistaa ainoastaan ostamalla lentomatkan. Pidän siis sitovana varauksena vasta lentomatkan ostoa, joten lähetä kopio ostostasi minulle, niin sinulla on taattu paikka retriitillä. Sitova paikan varaaminen lentomatkan ostolla tarkoittaa myös sitoutumista retriittimatkan maksuun. Voit katsoa alta peruutusehdot.

Jos tarvitset poikkeavaa maksuohjelmaa tai haluat maksaa yrityksesi kautta, laita viesti sivun alaosassa olevan kaavakkeen kautta.

Uuden lain mukaan matkustajan peruuttaessa matkasopimuksen matkanjärjestäjällä on oikeus periä matkustajalta asianmukainen ja perusteltu peruutusmaksu, joka vastaa matkanjärjestäjälle matkan peruuttamisesta aiheutuneita menetyksiä.

a) Jos peruutus tapahtuu vähintään 90 vrk ennen matkaa, peruutusmaksu on toimistokulu eli 180 euroa.

b) Myöhemmin kuin 90 vrk, mutta vähintään 48 tuntia ennen matkan alkua tehdyssä peruutuksessa peruutusmaksu on 840 euroa, ellei paikkaa saada järjestäjän taholta myytyä eteenpäin. Vakuutusyhtiö hoitaa maksun, jos peruutus tapahtuu syistä, jotka vakuutuksesi kattaa.

c) Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen matkan alkua, matkanjärjestäjällä on oikeus periä koko matkan hinta.

SAM_9270.jpeg

Matkasi hinta

MAJOITUSVAIHTOEHDOT JA HINNAT

3 tai 4 hengen huoneessa 1450€

2 hengen huoneessa 1590 €

1 hengen huone 1850 € (Jos retriitti on loppunmyyty, ei tarjolla)

Majoituksen lisäksi varaat ja maksat oman matkavakuutuksen ja lentosi. Lisätietoa lennosta alla.

TIETOA LENNOISTA

Retriittihinta ei sisällä lentoja. Retriittisi kanssamme alkaa 17.5. Rooman Fiumicinon lentokentältä ja päättyy sinne 24.5. Kyseessä on siis paikallinen italialainen retriitti. Halutessasi voit toki pidentää omakustanteista loma-aikaasi ja viettää muutaman päivän ennen/jälkeen retriitin Italiassa.

Järjestämme lentokenttäkuljetuksen Finnairin ja Norwegianin iltalennoille.

Suosittelen ostamaan lennot hyvissä ajoin, ennen kuin hinnat nousevat. Halvimmillaan lennot voi saada jopa reilun 100 euron hintaan. Viimeistään kuukautta ennen matkaa lennot ovat aiemmin näyttäneet nousevan noin 300 euroon ja suorien lentojen määrä on jopa loppunut.

Älä osta kuitenkaan lentoja, ennen kuin olet saanut minulta vahvistuksen, että sinulle on paikka retriitillä.

FINNAIR

17.5. Hki - Rooma Fiumicino/ Klo 16.20 - 18.45 24.5. Rooma Fiumicino - Hki/ Klo 19.45 - 00.05

NORWEGIAN

17.5. Hki - Rooma Fiumicino/ Klo 17.10 - 19.40
24.5. Rooma Fiumicino - Hki/ Klo 20.25 - 00.55

Laita lennot ostettuasi minulle viesti, jossa on tiedot saapumisajastasi, jotta osaamme olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan sinua vastassa.

Jos tulet tai poistut muuta reittiä tai eri ajankohtana kuin yllä, silloin retriittisi alkaa/päättyy Braccianon juna-asemalla, josta/jonne järjestämme sinulle kuljetuksen. Pääset kulkemaan junalla kätevästi Rooman ja Braccianon välillä. Matka kestää noin tunnin ja maksaa reilu 2 euroa.

SAM_8599.jpeg

Kyllä, haluan mukaan!!

No sitähän minäkin! Laita minulle viestiä alla olevalla lomakkeella, jos haluat ilmoittautua retriitille tai tarvitset vielä lisätietoa ennen päätöstäsi. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin.Tämän maagisen retriitin tekeminen yhdessä kanssanne on suuri nautinto.

Nimi *
Nimi
Haluamani majoitusratkaisu *
Mahdolliset ruoka-aineallergiat *