SAM_8709.jpeg

Ihmisyyden oppitunnit

Lokakuussa Helsingissä

 
 

Muutoksen aika on täällä

Olen huomannut, että ihmisten keskuudessa on suuri tarve puhua todellisista, syvistä ja henkisemmistäkin asioista. Se kaunis ja turvallinen maailma, johon olemme tottuneet tuntuu murenevan ympärillämme ja moni ihminen kärsii tai tuskailee sisällään tyhjyyden ja merkityksettömyyden tunnetta.

Muutoksen paine ympärillämme on valtava sekä henkilökohtaisella tasolla että koko yhteiskunnassa ja sen rakenteissa. Moni on halukas astumaan pois vanhasta kohti uutta, mutta ei tiedä miten tehdä se tai rohkeus ei riitä. Ja sitten on vielä se tunne, että on uusien ajatustensa kanssa ihan yksin ja kukaan ei ymmärrä.

Näiden luentojen/keskustelutilaisuuksien sisältö syntyy siinä hetkessä, kun istumme yhdessä alas. Ne tuovat esille sen, minkä kyseiset osallistujjat tarvitsevat kuulla. Aiheet ja kysymykset vaihtuvat tapahtumasta toiseen. Lisäksi ohjaan voimaannuttavan mielikuvamatkan tapahtuman yhteydessä.

Tavoitteena on:
- Tuoda elämän mysteeristä kiinnostuneita samanhenkisiä ihmisiä yhteen
- Antaa ihmisille tilaisuus kuulla ja jakaa itselleen tärkeitä asioita
- Antaa käytännöllisiä vastauksia illassa nousevan teeman mukaisiin elämän erilaisiin haasteisiin hyvinvointivalmennuksen keinoin
- Puhua avoimesti henkisyydestä. Jakaa ymmärrystä ja oivallusta siitä, että et ole yksin haasteidesi tai kokemiesi erilaisten outojen autuus-kohtausten kanssa
- Jakaa tietoa ja lähteitä maailmalla liikkuvasta henkisestä aallosta
- Luoda tila, jossa autenttisuus on 100%:sta oman esimerkinkin kautta

Ennen kaikkea haluan antaa sinulle motivaatiota ja voimaa oman elämäsi muutokseen kohti hyvinvointia ja merkityksellisyyttä. Haluan esimerkin kautta osoittaa, että matka on sen väärtti, vaikka se ei olekaan helppo. Haluan tuoda näkyväksi ne lahjat, mitä itsensä syvempi oivaltaminen ja henkisyys tuovat ihan jokaiseen arkipäivään.

Matka valoon käy varjojen kautta ja itsensä tutkiminen on paitsi kiinnostavaa myös ajoittain hyvin raskasta, etenkin alkutaipaleella. Monesti voi tuntea olevansa eksynyt ja silloin on hyvä hakea neuvoa ihmisiltä, jotka ovat jo selvinneet kivikkoisimmilta teiltä eteenpäin. Muutama pienikin vinkki, oivallus tai kannustus riittää usein avuksi.

Kun kärsimyksen juuret on löydetty ja kitketty, uusi maaperä kasvaa kiitollisuutta, sydäntä särkevää kauneutta ja rakkautta, joka on tätä maailmaa suurempaa ♥

 
 
Tämä on kutsu sinulle merkityksellisempään maailmaan

Missä ja milloin tapahtuma on?

Lokakuussa, aika ja paikka varmistuu pian.

Mitä tapahtuma maksaa?

Tapahtuma kestää 2 tuntia ja hinta on 24 euroa (sis. alv 24%)

Miten varaan paikan tai ostan lipun?

Varaa paikka tapahtumaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen kirsi.salo@me.com. Otsikoi postisi "Hyvinvoimala", niin löydän yhteydenottosi sähköpostista helposti. Maksat oallistumisen paikanpäällä. Maksu tapahtuu käteisellä, MobilePaylla tai verkkopankin kautta. Korttimaksu ei ole mahdollinen.

Miten voisin saada tämän tapahtuman omalle paikkakunnalle?

Jos sinulla on kurssipaikka ja olet kiinnostunut hoitamaan mainostamisen alueellasi, ota yhteyttä. Vuoden 2020 puolin järjestää vastaavia tapahtumia myös muualla, jos matka Helsingistä ei vie 3 tuntia kauempaa.

69836657_557378951466932_2232452605219438592_n.jpeg