Sinä olet tärkeä

Kun pidämme huolta itsestämme, voi mielissämme tuntua, että emme itsekkäästi välitä muista. Jos teemme itsestämme oman elämämme keskipisteen parantaaksemme sisällämme piilevän kärsimyksemme, surumme ja pelkomme, hylkäämmekö muut?

Ikiaikainen totuus on, että maailman muuttuminen alkaa sinusta. Lisäätkö maailmaan tuskaa vai onnea? Oletko tuskainen vai onnellinen? Jos haluat paremman, rakastavamman, vapaamman maailman, aloita itsestäsi. Etsi itsestäsi rakastavampi ihminen, kaiva kaiken elämän sakan alta esiin vapaus ja ymmärrä, miten voit olla parempi äiti, vaimo, aviomies, johtaja, naapuri, ystävä. Jos jokainen tekisi tämän, eikö maailma olisi jo parempi paikka? Suuret massat voisivat auttaa niitä, jotka eivät vielä ymmärrä auttaa itseään.

Jos muutut, maailma muuttuu mukanasi. Kun löydät sisältäsi rakkauden puhtaimman lähteen ja jaat sitä ympärillesi, levität hyvää oloa läheisillesi. Kun annat hyväksyntää kärsivälle vastaantulijalle, voit olla ensimmäinen joka todella välittää hänestä. Kun rakastat sitä, joka ei osaa kuin vihata, voit vapauttaa sielun tuskasta. Maailma muuttuu kauttasi. Jälkeesi jää heränneitä, iloisempia, oivaltavampia, avoimempia, rakastavampia ihmisiä.

Olet muuttanut maailman, muuttamalla itsesi ja sen miten kuljet läpi elämäsi.
Kuinka kaunista se on?
Korvaamatonta.