Ole valmis saamaan, mitä haluat

Opetan nykyään paljon ihmisille sitä, kuinka he voivat luoda elämäänsä helpon, mukavan flown. Siis sellaisen tilan, jossa voimme jatkuvasti yllättyä myönteisesti siitä, miten helposti kaikki tapahtuu elämässämme ja koemme toistuvasti sellaisia tunteita kuin ilo ja kiitollisuus.

Siinä tilassa, jota jonkinlaiseksi taikaelämäksikin mielelläni kutsun, voimme elää tiedostaen sen, että elämä tai universumi on ääretön mahdollisuuksissaan. Voimme luoda ja saada mitä haluamme, jos ensinnä tiedämme mikä todella on sellaista, joka tuo sisällemme rauhan ja onnen ja toiseksi pääsemme sellaiseen henkiseen tilaan, jossa koemme sen olevan mahdollista meille. Kumpikin askelista vaatii syvää ja rehellistä työskentelyä itsensä kanssa. Kun lähtee tälle tielle, elämään alkaa pulpahdella hauskuuksia, mitä yllätttävimmillä tavoilla ヅ

Itse olen innnostunut viime aikoina aivan hullun lailla kukista. Minulla on suuri tarve ympäröidä itseni elämällä ja kauneudella. Niinpä ajelin tänään kukkakioskille. Katsoin neljää gerberaa ja mietin josko ne ostaisin. Myyjä katsoi minua hetken, veti esiin järkyttävän määrän kukkakimppuja ja sanoi, että saan ne kaikki kympillä. Kiinnostaako? Nyt kotini kertakaikkiaan ui kukkaloistossa, sain kolme isoa vaasia täyteen kukkia. Ja minä kun ajattelin hakevani vain muutaman kukan…

Abundance, vauraus on kaikkialla ympärillämme. Se on meidän, kun vain avaamme itsemme sille, olemme uteliaita, avoimia ja kiitollisia. Emme epätoivoisia tai keskittyneitä puutteen toteamiseen ja ajattelemiseen. Universumi voi antaa sinulle yhden kukan tai sitten 100. Se on sille se ja sama Vain oma uskomuksesi mahdollisuuksistasi rajoittaa sinua.

Uskalla unelmoida. Uskalla sanoa, mitä haluat. Ole valmis vastaanottamaan. Ja ole valmis kierrättämään energiaa eli myös antamaan. Usko mahdollisuuksiin. Usko elämään. Ja tiedä, että olet kaiken haluamasi arvoinen.

Mitä sinä haluat?