Mitä tunnet?

Tässä jälleen yksi hyvä syy olla kosketuksissa omiin tunteisiin. Omien tunteiden äärimmäisen tarkka tuntemus on ihmisillä vähän hukassa. Kiellämme tunteet ja painamme ne syvyyksiin poreilemaan, koska tunteet hermostuttavat meitä, ne kertovat asioista, joista emme halua kuulla, joita emme jaksa korjata tai meistä tuntuu, että emme pysty vaikuttamaan asiantilaan, joka aiheuttaa tunteen.

 

Mitä siis tunnet, kun ajattelet itseäsi - rakkautta, häpeä, alemmuutta, iloa, arvottomuutta? Mitä tunnet suhteessa työhösi, lapsiisi, kumppaniisi, yksinäisyyteesi, tehtävääsi elämässä? Jos joku tunteista on negatiivissävytteinen, sinulla on paikka ja mahdollisuus korjata todellisuuttasi.

Muuta ajatuksiasi, muutat todellisuuttasi. Alitajuntaiset ajatukset aiheuttavat tunteet. Negatiiviset tunteet tuovat meille viestin syvyydestä: sinun alitajunnassasi pyörii ajatus, joka ei vie sinua kohti hyvinvointia. Avaa ovi tunteille ja pääset käsiksi myös ajatuksiisi. Silloin sinulla on luomisen avaimet kädessäsi.

Ihanaa viikkoa teille, tunteineen kaikkineen.