Mitä ajattelet itsestäsi?

Tämä viesti tuntui juuri nyt erityisen tärkeältä. Ehkä se etsii sinua ♡

Älkää ikinä suostuko mihinkään, mikä ei heijasta teille itsenne korkeinta arvoa. Päästäkää irti sellaisesta, mikä vetää teitä alaspäin. Se tarkoittaa ihmisiä, olosuhteita ja ennen kaikkea omia ajatuksianne itsestänne. Turhien ankkureiden aika on ohi. On aika lentää.

Jos jokin asia, ihminen tai masentava ajatus itsestänne vie teiltä kaiken energian ja elämänilon, tutkikaa sydäntänne. Onko aika päästää irti? Kun ihminen haluaa alkaa etsiä itseään ja on valmis panostamaan omaan eheytymiseen, hyvinvointiin, on hyvä luoda ympäristö, joka tukee sitä. Jotkut peilit eli aspektit elämässänne ovat ehkä tehneet tehtävänsä. Olette ehkä oppineet että olette arvokkaampi kuin esimerkiksi se kohtelu, jota saatte. Ilmoittakaa ja näyttäkää ulospäin kuinka rakastettava olette. Ottakaa arvonne takaisin. Liimatkaa itseenne uusi hintalappu, ei mitään aleja enää – olen luxus-tuote!

Se, miten arvokkaaksi koette itsenne, sitä saatte muilta. Jos peilistä katsoo takaisin tilanne tai ihminen, joka dissaa teitä, miettikää miten alennatte itse itseänne. Mitä voisit tehdä rakastaaksesi itseäsi enemmän? Mikä teko tai ajatus olisi rakastava itseäsi kohtaan? Jos ajattelet jatkuvasti, että sinusta ei ole mihinkään, voisitko pysäyttää tuon automaattisen ajatuskelan ja sen sijaan tutkia vahvuuksiasi? Voisitko korvata ajatuksen arvottomuudestasi oivalluksella, että olet loistava lasten kanssa tai tosi hyvä kokki? Huomaa, miten koko kehosi reagoi positiivisiin ajatuksiin keveytymällä.

Annetaan itsellemme rakkautta ja huolenpitoa. Olemme se kaikkein tärkein lapsi omassa elämässämme.

Rauhaa ja rakkautta päiväänne ♡