Syön mitä olen

Ravinto ei ole vain jotain mitä tungetaan suusta sisään nälän karkoittamiseksi vaan se on keskeinen osa sitä, mitä olemme. Itsensä kehityksen voi aloittaa kehosta tai mielestä, mutta lopputulema on aina se, että toinen seuraa perässä. Jos alat syödä puhtaasti pääasiassa kasvispainotteista luomuruokaa, huomaat, että vanhat tunkkaiset ajatukset ja negatiivinen ajatuskella eivät enää sovi päähäsi. Tai jos alat tehdä harjoitteita, joilla puhdistat uskomuksia tai pelkojasi, huomaat pian jumittuvasi aiempaa pidemmäksi aikaa hedelmä- ja vihannesosastolle.

Pääasiallinen ruokavaliosi on siis hyvä kuvastin sille, mitä löytyy tunnekehostasikin.
Olen viime viikolla tehnyt isoja harjoitteita ja kehitysharppauksia tunnepuolella (kiitos Henriika Maikun) ja se näkyikin heti siinä, että jonkin aikaa tauolla ollut mehustin on alkanut taas laulaa päivittäin. Nestemäinen ravinto on se, joka kutsuu. Siitä sekä iloisen keventyneestä ja energisestä olosta tiedän, että taas ollaan askel edemmällä omassa elämän polussa.

Elämä on yhtä buffettia - pizzaa, vehnänorasta ja suklaata ツ
Nautiskelkaa!