Antaudu

Nämä on taas näitä hetkiä. Kun asiat eivät mene niin kuin suunnittelet. Elokuvailtaan ei tullutkaan vapaata vaan jouduit jäämään kotiin. Voit joko vastustaa koko olemuksellasi tapahtunutta - valitttaa, heittäytyä marttyyriksi, voivotella ikuista huonoa tuuriasi - tai voit antautua sille, mikä jo kuitenkin tapahtui. Vaikka kuinka vastustaisit tapahtunutta seistessäsi kotonasi, tilanne ei muutu miksikään. Vain kärsimyksesi määrä muuttuu riippuen asennoitumisestasi. Kuka haluaa kärsiä? Voit siis yhtä hyvin antautua tapahtuneelle.

En sano, että tämä onnistuu ihan aina minultakaan. Mutta tänään kotiini vangittuna nappasin leffaillan sijaan käteeni imurin ja siivosin. Siivosin todellakin ilosta käsin. Antauduin nautinnolla sille, että elämäni olikin nyt tänä iltana juuri tätä. Ei mitään muuta. Laitoin soittolistan täysille ja siivosin ja jammailin niin, että vain taivas oli rajana! Ilta ei olisi voinut olla parempi - Kelly Clarkson, LMFAO, Carly Rae Jepsen ja minä.

On vain Nyt. Kärsimys syntyy nykyhetken ja toiveiden välisestä kuilusta. Jätä pois jälkimmäinen, avaa silmäsi sille mitä ON nyt ja kärsimyksestä suuri osa jää pois.

Huippua viikkoa kaikille ツ