Seuraavat kurssit:

25.8.19 Tampereella klo 12.

1.9.19 Porvoossa klo 13.30

Luvassa on hauska ja mielenkiintoinen 3,5 tunnin tietopaketti mielen toiminnasta sekä mahdollisuus rakentaa omaa unelmakarttaa. Hinta 55 euroa (alennusryhmälle 48e). Katso lisätiedot nettikaupasta.

Kiitos ihanasta päivästä. Olet aivan valtavan upea ja inspiroiva. Olen käynyt useilla aarrekarttakursseilla, mutta tämä oli aivan mahtava tietopaketti manifestoinnin saloista!
Kun tämä on julkinen kommentti, en mene sen enempää yksityiskohtiin, mutta mulla alkoi tapahtua ja vauhdilla alle viisi tuntia kurssin päättymisen jälkeen, enkä ollut edes ehtinyt saada karttaani valmiiksi!

Ota elämä haltuusi! Tietoisen luomisen työpaja.

Paljasta mielesi esteet ja luo helpommin haluamaasi tulevaisuutta

Moni tieteenalakin tunnustaa jo, että ajatus edeltää kaikkea toimintaamme. Ensin on ajatus, siitä seuraa tunnereaktio ja siitä toiminta. Siksi on tärkeää tulla tietoiseksi siitä, millaisia ajatuksia päämme sisällä liikkuu.

Alitajuntaamme iskostuneet uskomukset ja ajatukset vaikuttavat siihen, miten toimit joka hetki maailmassa. Siksi voi tuntua, että elämä toistaa käsittämättömällä tavalla samaa rataa. Aina samanlaisia epäonnisia ihmissuhteita, samaa kitkutusta rahatilanteen kanssa, samanlaisia hankalia pomoja, tyhmiä ystäviä jne. 

Aarrekarttakurssi ei ole vain hauskaa leikkiä pahvin ja saksien kanssa. Tai se on sitä, jos pohjatyötä pään kanssa ei käydä ensin läpi. Mikään ei voi muuttua, jos ajatukset eivät muutu ensin.

Tällä kurssilla autan sinua näkemään monella eri tapaa omia ajatuskuvioitasi. Saat harjoituksia, millä purat rajoittavia uskomuksia pois ja opit käyttämään mieltäsi tietoiseen luomiseen. Kurssi kestää 3,5 tuntia. Käymme monin esimerkein läpi, miksi tietyt asiat toistuvat elämässä tai miksi emme saa, mitä haluamme. Olen vuosia luonut näiden metodien avulla ihmeellisiä asioita elämääni ja tästä kokemuksesta käsin haluan siirtää kaiken tietoni nyt sinulle, jotta aito elämänmuutos olisi mahdollinen.

Ennen kartan tekoa  saat vielä tutkia syvästi, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Vasta sitten voimme tietää, mitä uutta oikeasti haluamme elämäämme. Saat karttasi täysin valmiiksi todennäköisesti vasta kotona, koska tekemämme pohjatyö on niin syvää.

Kiitos ihanasta kurssista ja energisestä puheesta, jota oli helppo ja mielekäs seurata! Innostuksesi tarttuu! Minulle jäi selkeästi mieleen, että haluaminen on ok, että se vie eteenpäin. Minä kun oon uskonut että jos pyytää itelleen jotain, minusta ei pidetä ja jään rakkauden ulkopuolelle. Kiitos tästä oivalluksesta! Sen jälkeen kartta sauhusikin, kun duunasin sitä ja yksi unelma alkaa jo toteutua vauhdilla. Nyt opettelen sanomaan itelleni että minä uskon.