Kuinka voin olla avuksi?

Jos haluat lisätietoa kursseistani tai valmennuksista, laita viestiä! Luen myös mielelläni teidän erilaisia kertomuksia elämästä, eheytymisestä, henkisyydestä ja haasteistakin. Se, etten voi nykyään enää vastata näihin aina niin koskettaviin avautumisiin, ei tarkoita etten lukisi ihan jokaista viestiä. Olen hyvin otettu siitä luottamuksen määrästä, jota ihmiset osoittavat kirjoittaessaan minulle.

Erityisesti haasteiden kanssa painivat ihmiset, jotka ottavat yhteyttä koskettavat minua aina syvästi ja saatan pohtia mielessäni pitkään, kuinka voisin kutakin heistä auttaa. Koska se on luonnollisesti mahdotonta, olen luonut sitä varten “Voi hyvin Kirsin kanssa” -nettikurssin, jonka avulla pääset vauhtiin eheytymisen polulla olit sitten missä päin Suomea tahansa ღ Jos hinta on sinulle ylitsepääsemätön haaste, laita viestiä.

Kursseja, valmennuksia ja erilaista yhteistyötä koskeviin posteihin pyrin vastaamaan muutaman päivän sisällä. Puhujatiedustelut pyydän ohjaamaan suoraan Speakersforumiin, joka buukkaa yksinoikeudella kaikki julkiset puhekeikat. Ja tässä alla vielä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin kaikille yhteisesti. Toivottavasti saat näistä apua.

  • Mitä tantrakirjallisuutta suosittelet? En ole itse opiskellut tantraa kirjoista vaan elämällä ja kokemalla. Eli samaa suosittelen kaikille, se on nopean oppmiseni salaisuus tantrassa, myös opettajieni mielestä. Kun ei ole mtiä odottaa, mieli ei pääse väliin. Menkää siis rohkeasti erilaisille kursseille. Tantra on kehon polku, ei mielen. Lukemalla opit määritelmiä ja filosofiaa, mutta muutoksen aikaansaamiseksi sinun on elettävä rohkeasti tantraa harjoituksn.
  • Mitä tantrakursseja suosittelet? Naisille suosittelen ihan ekaksi Vapaa nainen -kurssiani. Se on loistava astinlauta enempi tantrisille kokonaisuuksille. Sen jälkeen olet kuin kala vedessä kurssilla kuin kurssilla, Suomessa ja ulkomailla. Muita opettajia Suomessa en uskalla suositella, koska minulla ei ole heistä riittävää kokemusta. Olen oppinut ulkomailla. Sieltä suositukseni ovat Santoshi (joka vierailee Karjalohjan Elontulessa ja Joogakouou Shantissa Helsingissä), sekä Sarita ja Sashi, joista olen kirjoittanut näillä sivuilla. Sekä viimeisenä Bruce Lyon, joka ei ole aloittelijalle vaan jo täysin kokonaisvaltaisesti heittäytymään kykenevälle.
  • Mitä tantratapahtumia suosittelet ulkomailla? Ruotsin Ängsbacka tantrafestivaali ja sexsibility festivaalit, Englannin Osho Leelan festivaalit ja kurssit, Brucen kaikki kurssit, Ibizan tantrafestivaali, joka löytyy mm. Santoshin kautta ja kaikki tapahtumat, missä Sarita on mukana opettamassa tuppaavat olla laadukkaita. Muuten en osaa antaa suosituksia, mihin matkustaa Intiassa tai Balilla 🙂 Ja tätä paljon kysytään.
  • Miten voisin voida paremmin? Voi hyvin Kirsin kanssa -verkkokurssi on syvä kahden viikon matka, jossa tutustutaan mm. lapsuuden haavoihin, meitä pidätteleviin uskomuksiin, muutoksenpelkoon jne. Käy lukaisemassa kurssiesittely ja katso, jos se sopisi sinulle. Suomessa on myös paljon erilaisia luentoja, kursseja ja kokoontumisia, joissa voi eheytyä ryhmässä. Hae vaikka Facebookista oman alueesi ryhmiä, joissa näitä asioita mainostetaan. Pääkaupunkiseudulla esim. Pk-seudun henkiset riennot. Samaa ryhmää on muuallakin Suomessa mm. Tampereella.

Ihanaa elämän tutkimusmatkaa sinulle!

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

IMG_2112