Voi hyvin Kirsin kanssa!

 

Hyvinvoinnin verkkokurssi

Hyväksyntä

Kurssi auttaa sinua näkemään itsesi positiivisessa valossa. Elämäsi alkaa sujua, kun itsetuntosi nousee ja ymmärrät olevasi arvokas osa maailmaa.

Rauha

Opit rauhoittamaan mielesi ja aikataulusi. Se lisää selkeyttä elämääsi ja teet fiksumpia valintoja ajankäytössäsi.

Ilo ja nautinto

Elämä kannattaa elää täysillä! Kurssi motivoi ja opettaa sinua lisäämään elämääsi iloa ja nautintoa.

Uusi suunta ja strategia

Kurssi auttaa sinua oman elämäntehtäväsi ja polkusi tunnistamisessa. Saat työkaluja konkreettisten muutosaskeleiden ottamiseen.

Kuuden askeleen matka kohti selkeyttä ja iloa

Oletko toivonut, että joku ohjaisi sinut elämässäsi selkeämmille vesille tai auttaisi sinua löytämääni iloa tai syvempää merkitystä? Tällä kurssilla etenet hyvinvointivalmentaja Kirsi Salon kannustavassa ohjauksessa kohti tavoitettasi. Kirsin inspiroivat videot sekä kirjoitus- ja mielikuvaharjoitukset johtavat sinut läpi seuraavien osa-alueiden:

  1. Olet arvokas. Ihmisen kehitys voi todella lähteä lentoon vasta, kun hän tunnistaa oman ainutlaatuisuutensa ja arvonsa. Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen on onnellisen elämän tukipohja.
  2. Pikatie pois negatiivisuudesta ja pahoinvoinnista: Kiitollisuus ja hyväksyntä. Saat ohjeita ja harjoituksia, joilla voit lisätä näitä voimavaroja elämääsi. Opit elämänasenteen, joka lisää rauhaa ja onnen tunnetta olosuhteista riippumatta.
  3. Kuka olen ja mitä haluan elämältä? Jotta saat selkeyttä elämääsi, opit ensin ymmärtämään ja rauhoittamaan oman mielesi. Mieli on väkevä työkalu oikein käytettynä. Opit valjastamaan ajatuksesi viemään sinua kohti hyvinvointiasi ja unelmiasi.
  4. Ilo ja nautinto takaisin elämään! Ne ovat elinvoiman lähteitä ja pitävät sinut hyvinvoivana. Saat työkaluja, joilla järjestät elämääsi enemmän niitä asioita, jotka tuntuvat hyvältä eivätkä vie energiaa.
  5. Nyt elämä rullaamaan helpommin ja tehokkaammin! Opit ajankäytön hallintaa ja uusia asenteita sekä käytäntöjä, jotka helpottavat elämääsi.
  6. Löydä oma tehtäväsi ja paikkasi maailmassa. Ihmiset, jotka kokevat merkitystä elämässään ovat onnelllisimpia. Saat neuvoja, miten voit rakentaa elämästäsi juuri itsesi näköisen, oli sitten kyse työstä, opiskeluista tai ihmissuhteista.

Ota uusi iloisempi ja voimaannuttava suunta elämääsi!

Kahden viikon kurssi, yli 10 kpl Kirsin inspiroivia valmennusvideoita ja liuta mukavia hyvinvointia lisääviä tehtäviä!

Vain 77 euroa!

Aloita muutosmatkasi tästä!

Kirsi on voimakkaan muutoksen valmentaja

Kurssipalautteita

Sain monia mahtavia vinkkejä..vaikka mihin. Mielenhallinta-osio oli varsin mielenkiintoinen..Ja olen nyt hieman oppinut tutkailemaan mieltäni sekä uskomuksiani. Saanut hetkeksi jatkuvan ajatusvirran rauhoittumaan.

Sain kurssilta rohkeutta ja itsevarmuutta.Olen aina pitänyt musiikista mutta kokenut olevani epämusikaalinen(koska näin on lapsuudessa sanottu).Olen aina ihaillut soittotaitoisia..Nyt sitten huomasin tammikuussa alkavan “kanteleen soiton”-alkeet. Niinpä ilmottauduin mukaan. Eikä jännitä tai pelota ollenkaan,innolla odotan tuota.

Olen ollut niiiiiin innoissani tästä kurssista,että mieskin sanoo Kirsin muuttaneen meille:).Kaikkea hyvää sinulle ♥ Onnellista vuotta 2016!

Olen tyytyväinen kurssiin ja sain kurssilta juuri niitä asioita ja välineitä, joita olin kaivannut elämääni. Videot ovat olleet kurssin parasta antia, kiitos niistä. On ihanaa aloittaa vuosi 2016 upean voimaantuneena. Olen tehnyt itselleni muistiinpanoja ydinasioista ja on aivan mahtavaa, että voin aina palata katsomaan kurssin viiisauksia, kun omat ajatukset joskus meinaavat karata vanhoille urille. Manifestoinnista innostuin niin, että askartelin myös parin ystävän kanssa lisää aarrekarttoja.
Kiitos Kirsi! Olet aivan MAHTAVA VALMENTAJA!

Kiitos Kirsi – tärkeintä minulle oli osio “Voin oppia rakastamaan itseäni.”. Kiitos, että näit minut arvokkaana ja annoit työkaluja, pienin askelin on helpompi edetä. Olen elänyt valtavan elämänkriisin läpi ja edelleen kuljen myrskyssä. Usko on meinannut loppua mutta nyt se löytyi takaisin. Kiitos ღ ! Sanoit, että sinulle on tärkeää jos voit muuttaa edes yhden ihmisen elämän. Nyt teit niin – muutit elämäni, kiitos, kiitos, kiitos. Kaikkea hyvää elämääsi ღ

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Mitä tarkoittaa verkkokurssi?

Käyt kurssia kotikoneeltasi. Sinua ohjaavat Kirsin ennakkoon tekemät videot ja tekstit. Saat sähköpostiisi linkin aina, kun uusi osio aukeaa kurssilla käyttöösi.

Onko verkkokurssia vaikea käyttää?

Kurssi on hyvin helppokäyttöinen. Jos osasit tulla tälle sivulle, sinulla on riittävät taidot käyttää kurssiakin ツ

Kurssi toimii tavalliselta selaimelta (Safari, Firefox..). Ostettuasi lipun kurssille, saat vahvistuksen ostosta. Muutama päivä ennen kurssin valmistumista saat linkin sähköpostiisi, josta pääset mukaan kurssille.

Etenet kurssia hyvin yksinkertaisesti klikkailemalla eteenpäin. Kun olet katsonut videon tai tehnyt harjoituksen, merkkaat osion tehdyksi ja pääset eteenpäin.

Milloin pääsen aloittamaan kurssin?

Pian ostoksesi jälkeen saat sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa on kirjautumislinkki ja ohjeet kuŕssin aloittamisesta. Lähetän uutiskirjeet yleensä tunnin, kahden sisällä ostoksesta. Jos et saa tässä ajassa sähköpostia minulta, tarkasta ROSKApostisi. Riippuen roskapostisuodattimestasi, uutiskirje on saattanut ohajutua sinne.

Kuinka kauan kurssin suorittaminen kestää? Onko se työläs?

Elämässä on ihan tarpeeksi velvollisuuksia ja raskautta, kurssi ei ole työläs! Sen tehtävät on inspiroivia ja opetukset ovat selkeitä. Lukemisen määrä rajoittuu muutamaan sivuun per osio. Olen ajastanut kurssin niin, että kerrallaan aukeaa vain yksi helppo tehtävä. Tulet todennäköisesti odottamaan aina innolla uuden osion aukeamista ツ

Kaiken kaikkiaan kurssi kestää noin kaksi viikkoa. Voit toki tehdä sen hitaammassakin tahdissa, ihan omien aikataulujesi mukaan. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan, kunnes olet suorittanut kurssin loppuun.