Vapaa Nainen – viikonloppukurssi

Seuraava kurssi Helsingissä ESPOOSSA 19.-20.8.2017

Tällä kurssilla pääset tutustumaan itseesi syvemmin kuin todennäköisesti koskaan aiemmin. Käymme kerros kerrokselta läpi suojamuuriamme ja hellästi kuorimme esiin sinusta sen kirkkauden, joka olet. Se lahja, mikä olet maailmalle. Saat kokemuksia ainutlaatuisuudestasi, hyväksynnästä ja ilosta. Rakkaudellinen itsesi ja muiden kohtaaminen antaa sinulle mahdollisuuden syvään muutokseen elämässäsi.

Tule kaverin kanssa ja säästä!

Osta tästä kahden hengen alelippu!

TERVETULOA MUKAAN LÖYTÄMÄÄN VAPAUS KANSSANI!

Kurssi vie sinut vapauttavalle matkalle naiseuteesi ja ihmisyyteesi. Saat maistiaisia ja kokemuksia vapaudesta ja voimasta. Ne auttavat sinut kohti täydempää ja kokemuksellisempaa elämää.

KURSSIN AIKANA LÄPIKÄYTÄVÄT AIHEALUEET

Vapautetaan keho

Miltä tuntuu olla vapaa ja elossa omassa kehossa? Ilon ja vapauden suurin rajoite on kokemus omasta riittämättömyydestä. Sisäinen dialogimme kertoo, ettemme riitä sellaisena kuin olemme. Kurssin aluksi opit hyväksymään ja rakastamaan itseäsi. Sen jälkeen on paljon helpompi ja motivoituneempaa lähteä muutoksen tielle, itsensä rakastamisesta käsin. Näkemällä itsesi hyväksyvin silmin, päästät irti syvistä elämän jättämistä riittämättömyyden haavoista. Monet niistä ovat kertyneet lapsuudesta asti. Kurssilla tulet nähdyksi kokonaisena. Muut kurssilaiset ja kohtaamiset vahvistavat onnen kyyneliin asti ymmärrystäsi siitä, että olet loistava juuri sellaisena kuin olet, autenttisena itsenäsi. Kurssin tässä osiossa riisumme hetkeksi pois vaatteita, sillä paljastamalla itsemme täysin luovumme kaikista suojakuoristamme, joiden taakse piiloudumme. Tulemme nähdyksi haavoittuvina, aitoina itsenämme. Kurssilla saa heittää vaaatteita (rooleja) pois juuri sen verran kuin itselle on siinä hetkessä voimaannuttavaa. On ok myös pitää vaatteet päällä ja pieni osa valitsee myös niin. Tätä ei tarvitse jännittää niin paljoa kuin nyt varmaan tuntuu. Tunnelma on rento ja mukana on paljon iloa ja vapauttavaa huumoria. Aina on käynyt niin, että alastomuus tuntuu yllättäe yhtä luontevalta kuin uimahallin saunatiloissa tai kesämökin järvipulahduksissa. Yleensä ihmiset eivät halua pukea kurssin jälkeen 🙂

Vapautetaan tunteet

Haluatko tuntea olevasi totaalisen elossa? Tuntea elämän sykkivän sydämessäsi iloa ja riemua? Oppia arvostamaan myös negatiivisia tunteita, kuten surua ja vihaa? Ihmisen tunteilla on selkeä ja tärkeä tehtävä. Ne kertovat, onko suunta johon kuljet elämässäsi hyvä vai huono. Tätä kutsutaan tunnekompassiksi. Mikäli olet kieltänyt itseltäsi tietyt tunteet, elämäsi suuntaa ohjaava kompassisi on rikkoutunut ja voit kokea olevasi hukassa. Tällä kurssilla opettelet tunnistamaan ja olemaan tunteiden kanssa. Ymmärrät niiden arvon ja hyödyllisyyden.

Vapautetaan mieli

Mitä, jos voisit päästää irti ajatusrakennelmista, jotka ovat pienentäneet sinua elämänmitan ja voisit nousta täydempään voimaasi? Kun alamme vapautua elämästä nauttimiseen ja oivallamme sitä kautta itsessämme piilevän voiman, on aika alkaa luomaan elämään isommalla kauhalla nautintoa, onnea ja tasapainoa. Perehdymme siihen, miten voit käyttää mieltäsi ja ajatuksiasi tehokkaasti hyvinvointisi eteen. Voit saavuttaa kaiken, mihin uskot. Tällä kurssilla opit uskomaan.

Vapautetaan energia

Mikä on eduksi hyvinvoinnillesi? Millaisia ovat kehosi herkimmät viestit? Tällä kurssilla opit tunnistamaan, mikä on eduksi hyvinvoinnillesi sekä asettamaan tuota hyvinvointia kunnioittavat rajat. Kun työssä, kotona ja vapaa-ajalla uskallat ja osaat viestiä muille rajasi, koet olevasi turvassa. Se vapauttaa sinut elämään täydemmin. width="960"

“Vapaa Nainen -kurssi on yksi hienoimmista asioista, joita tielleni on sattunut! Olen käynyt paljon kursseilla, mutta harvalla on ollut näin voimakasta vaikutusta minuun. On siis ymmärrettävää, miksi pidän tätä kurssia itselleni niin käänteentekevänä.

Olen todella nauttinut Kirsin tavasta pitää kurssia. Olen joutunut kurssin aikana kohtaamaan paljon omia isojakin pelkoja. Jollain ihmeen taikakeinoilla Kirsi osaa luoda tilan ja energian, jossa yllättäen uskaltaa päästää irti peloistaan ja kohdata ne, vaikka etukäteen itse on ollut aivan satavarma että en ikinä pysty tätä kohtaamaan.

Kaikkein vaikeimmalta on tuntunut rakastaa omaa kehoaan, ennen kurssia peilistä näkyi vain ylipainoinen nainen, vaikka kuinka yritin nähdä jotain muuta. Heti ensimmäinen “Vapautetaan keho” -kurssikerta muutti kaiken. En olisi pari kuukautta sitten uskonut, että tänä päivänä voin laittaa käden sydämelleni, katsoa ihmistä silmiin ja sanoa hänelle rauha äänessäni, että minä todella rakastan minua, ja tätä kehoa ja kaikkea minussa. Kiitollisuus mielessä ja kehossa ♡”

Vapaa Nainen -kurssin osallistuja

AIKATAULU

19.8.2017 lauantai klo 13-18.30
20.8.2017 sunnuntai klo 11-17

Kesto taukoineen 11,5 tuntia.
Kumpanakin päivänä on 30 minuutin evästauko. Ruuat eivät sisälly kurssihintaan. Florestan väki on luvannut kokata kasvislounasta. Laita erikseen viestiä, jos haluat varata itsellesi lounaan hintaan 10 euroa per lounas.

SIJAINTI

Kurssipaikka ON MUUTTUNUT vesivahingon takia Espooseen. Sinänsä onnenpotku, koska nyt pääsemme meren äärelle aivan käsittämättömän kauniiseen ja upeaan luontoon Florestan kurssikeskukseen. Olin siellä ensimmäistä kertaa kesäkuussa itse Amazonin intiaanien seremonioissa ja mietin, että tännehän minun olisi pitänyt tuoda VN -kurssi! Seuraavana aamuna odotti s-postissa ilmoitus, että Helsingin kurssitilassa oli vesivahinko ja kaikki kesän varaukset on peruttu. Eli pääsimme kauniisti juuri sinne, minne kuulummekin.  Osallistujien on mahdollista omalla kustannuksella syödä, saunoa tai yöpyä Florestassa. Yöpymiskyselyt hoitaa Florestan oma väki. Voit laittaa sinne viestiä Facebookin kautta täältä. Ruokatilaukset laittakaa minulle kirsi.salo@me.com.

Kurssikeskus Floresta, Kallvikintie 1, Espoo. Paikalle pääsee hyvin myös julkisilla eli bussi no 150K Kampista tulee kolmessa vartissa perille. Lauantaina lähtee sopiva bussi Kampista kello 11:27. Olet sillä perillä hyvissä ajoin klo 12:15.

HINTA

Kurssin hinta yhdeltä on 179 euroa.
Jos tulet ystävän kanssa, voitte ostaa alennetun kimppalipun, yhteensä 320 euroa.

Jos haluat maksaa kurssin kortilla, valitse verkkokaupassa “Paytrail”, mistä pääset nettipankkeihin tai korttimaksuihin. Jos valitset Käteis/Cash- vaihtoehdon, tuo kurssille mukaan summa käteisellä.

Kurssi on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä. Ota yhteyttä viestillä, jos tämä on sinulle sopivampi vaihtoehto.

Kurssittajana toimii sertifioitu Life coach ja tantraohjaaja Kirsi Salo. Klikkaa nimestä lisätietoa minusta.

Lipun oston yhteydessä saan kaikkien osallistujien sähköpostiosoitteet. Olen teistä jokaiseen yhteydessä noin kaksi viikkoa ennen kurssia ja annan ohjeita kurssille saapumisesta.

Minulle tuo huikea kiitorataviikonloppu oli erityisesti kehollinen prosessi. Laskeuduin kehooni viidentoista vuoden jälkeen! Aika pitkä aika liihottaa kehottomana! Sitä ennen olin ollut elämässäni hyvinkin kehollinen. Tokihan se keho on matkassa kulkenut, mutta jotenkin irrallisena, vieraanakin olentona, joka vain hetkittäin on saanut kokea todellisesti läsnäoloani. Mutta nyt siis tumahti – sielu tähän kehoon.

Kihelmöi, lämmittää, kuumottaa, kutittaa: elävän organismin tuntu! Tanssituttaa, venytyttää, hengästyttää, huokaisuttaa, nauratuttaa – twiiuuu, twiiuuu 😀 Kuljeskelen maailmassa yhtäkkiä luonnollisesti ryhdissä (huomaan sen erityisesti kun rintsikan olkaimet ei enää rasittavasti tipukaan), keho kihelmöiden, lanteet keinuskellen, taikanektareita suihkutellen – nautin ja nauran!

Ja sitten, mikä parasta: yhtäkkiä tässä tajuntaani todellisesti pamahtaa kurssin viesti – en ole kehoni! Tämä todellakin on kulkuneuvo, lainakappale. Se sisältää oman viisauden, jonka kautta se myös ilmoittelee, miten se toimii, miten sitä voi huoltaa ja hoivata. Se tuottaa jatkuvasti mahdollisuuden tasapainoon, se tukee ja auttaa kaikessa. Antaa mahdollisuuden aistia elämää moninaisuudessaan. Mutta sitä ei tarvitse ottaa henkilökohtaisesti! Eikä sitä tarvitse arvostella ja kritisoida, muokata ja ohjelmoida. Antaa elämän virrata ja kehon tanssia siinä saumattomasti ja läsnäolevasti mukana. Mikä mahtava yhteistyösopimus, rakkaussuhde sielun ja tämän kehon välillä! Huikeaa ja satumaista matkaa kulkuneuvoissanne siskot ja KIITOS

Vapaa Nainen -kurssin osallistuja

“Kirsin mahtava energia on kantanut koko kurssin läpi! Pidän myös Kirsin tyylistä puhua ja avata aiheita ja asioita, se on todella selkeää ja ymmärrettävää ja kaikin puolin loogista. Jopa nautinnollista, ja hauskaa. Hän on itse todella inspiroiva esikuva siitä, mitä hän opettaa. Itse olen kokenut kaiken kurssilla läpikäydyn todella hyödyllisenä, olen imenyt kaikkea itseeni kuin sieni.

Vapaa Nainen -kurssin osallistuja

“Viimeiseen vuorokauteen on mahtunut kokonainen tunteiden kirjo! Hervoton pelko ja paniikki, jännitys, sisällä syttyvä lämmin rakkauden liekki, luottamus, hyväksyminen, vapaus… Voisin jatkaa listaa vaikka kuinka ja ihan oman lukunsa vaatisi se, miten kaikki on näkynyt täällä kotona kurssin jälkeen. Heti kun kuulin tästä kurssista, tiesin että minun on osallistuttava sille. Kiitos Universumi kun taas ohjasit minua oikeaan suuntaan! Tuntuu hyvältä, kun omat pelot aukeaa ja huomaa ettei siihen kuolekaan. Olo on kuin olisi saanut päälleen kunnon tujauksen CillitBangia -lika on todellakin räjäytetty pois!”

Vapaa Nainen -kurssin osallistuja

IMG_5093

Kaikille Vapaa Nainen -kurssin käyneille on perustettu oma salainen Facebook -ryhmä. Siellä voi käydä luottamuksellisesti kannustavassa ja rakkaudellisessa ilmapiirissä läpi omia kokemuksia ja elämänmuutoksia.

Ryhmässä jaetaan kokemusten lisäksi inspiraatiota, tietoa ja yhteisiä tapahtumia, jotka liittyvät kurssin aihepiireihin. Facebook-ryhmästä on kasvanut varsin kaunis sisaruksellinen yhteisö.

Kaikki kurssin suorittaneet saavat lopuksi pääsyn ryhmään.