Tantraohjauksen palvelut

Kuva

Ryhmäohjaukset

Järjestän muutamia kertoja vuodessa erisisältöisiä ryhmäohjauksia, jotka sopivat tantrasta kiinnostuneille aloittelijoille. Työvälineinä tantratunneilla käytetään liikettä, ääntä ja hengitystä – elementit, joille aistillisuus ja kehon energiat pohjautuvat. Tunneilla tanssitaan, avataan ääntä eri tavoin ja tehdään dynaamisia hengitysharjoituksia. Tarkemman kuvauksen erään tunnin sisällöstä voit lukea täältä.

Osallistuminen ei edellytä minkäänlaista kokemusta tanssista, laulusta tai meditaatiosta. Tavoitteena on löytää yhteys omaan kehoon ja aistillisuuteen ja oppia tuomaan intensiivisen läsnäolon elementti kaikkeen tekemiseen. Henkinen puhdistautuminen vanhoista uskomuksista ja suruista voi nousta myös pinnalle puhdistettavaksi tehden tilaa kevyemmälle elämälle jatkossa.

Ryhmissä vallitsee tiivis, mutta salliva yhdessä tekemisen fiilis ja tsemppi ja tunnelma on vapautunut, iloinen ja rakastava. Jokainen toimii omia rajojaan kunnioittaen ja rajojen etsimistä ja näyttämistä harjoitellaan. Ryhmissä ei ole alastomuutta eikä intiimiä kanssakäymistä. Tapahtuma on kaikkineen hyvin energinen, joten vilpoinen jumppa-asu on sopiva vaatetus näille tunneille. Käy katsomassa seuraavat tunnit täältä.

Teen ryhmäohjauksia myös tilauksesta, jos kokoon saadaan yli 20 hengen ryhmä. Ryhmät hinnoitellaan yksilöllisesti. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

Online -valmennukset kotiisi

Vuoden 2015 aikana käynnistin myös online -valmennukset pariskunnille. Se tarkoittaa, että voitte tehdä harjoitukset kotona, omassa rauhassa. Kun ostat lipun tällaiseen etävalmennukseen saat linkin, josta pääset katsomaan valmennusvideot. Jos olet kiinnostunut tantran nettivalmennuksesta, käy tutustumassa kurssin omalla sivulla.

IMG_1253