RAKKAUDELLISEN PARISUHTEEN VERKKOKURSSI

 

Onko toiveissasi syvempi, sielukkaampi ja intiimimpi suhde kumppanisi kanssa? 

 Lähde neljän viikon inspiroivalle muutosmatkalle NYT!

 

Joku viisas on sanonut: “Vaatteiden pois ottaminen ja seksin harrastaminen ei ole vaikeaa. Ihmiset tekevät niin koko ajan. Mutta se, että päästää toisen ihmisen sisään omaan sieluunsa – jakaa kumppanilleen omat ajatuksena, pelkonsa, toiveensa ja unelmansa, se on todellista alastomuutta.”

Mutta kuinka tehdä se, kuinka avautua ja ottaa aikaa parisuhteelle näinä kiireen ja arjen alati kasvavien haasteiden aikana? Monesti muutoksen tarvitaan apua. Ulkopuolisen henkilön lempeässä ohjauksessa vanhat tavat on helpompi murtaa ja voitte seikkailumielellä astua uudelle alueelle yhdessä kumppanin kanssa.

Rakkaudellisen Parisuhteen Verkkokurssi on kaunis ja inspiroiva matka elämäsi tärkeimpään ihmissuhteeseen. Tämä kurssi on juuri sinulle, jos haluat elää täydemmin ja nautinnollisemmin ja ennen kaikkea haluat rakastaa syvemmin!

Hyvinvointivalmentaja ja tantra-ohjaaja Kirsi Salo ohjaa teitä kurssilla neljän viikon ajan pariskuntana kohti uusia oivalluksia ja syviä kokemuksia. Kurssi sisältää suuren määrän tietoa ja ohjeita onnellisen parisuhteen rakentamiseen ja myös mittavan määrän videoituja pariharjoituksia yhdessä valmentaja Antti Leponiemen kanssa.

Välillä hauskat ja välillä syvän intensiiviset harjoitukset rakentavat polkua kohti aidosti rakkaudellista suhdetta, jossa teidän on hyvä olla niin emotionaalisesti kuin fyysisestikin.

Itsensä oivaltaminen ja rakastuminen on elämän mittainen matka ja siinä haluan olla osaltani apunanne.

Kiitos, haluan tietoa kurssia koskevista uutisista ja tarjouksista!

Haluan, että voit luottaa minuun. Haluan olla rohkea. Olen kyllästynyt esittämään, suorittamaan ja vaatimaan – itseltäni ja sinulta. Haluan rakastaa niin, että tuntuu! Haluan elää!”

MITÄ KURSSILTA VOI ODOTTAA?

Kurssi on ennen kaikkea parisuhdekurssi, joka auttaa teitä rakentamaan välillenne kauniin luottamuksen ja yhteyden. Se avaa sydämenne toisillenne syvemmällä tasolla ja tuo välillenne lisääntyvää rakkautta ja harmoniaa. Kaikki se auttaa teitä myös astumaan hdessä nautinnollisempaan aistilliseen maailmaan. Toisen ihmisen kosketus ja läheisyys saa uusia nautonnollisia sävyjä, kun intiimissä kanssakäymisessä on mukana kehon lisäksi aiempaa syvemmin myös sydän ja sielu.

Kurssi toimii myös tantrasta kiinnostuneille johdantokurssina, sillä kaksi ihmistä voi kohdata elämässä ja makuuhuoneessa täydellisen antautuneena ja nautinnollisesti vain, kun suhteen pohjan on rakennettu hyvin. Kurssilla käydään kattavasti läpi tantrisen parisuhteen piirteitä ja hyötyjä.

Kurssi sisältää suuren määrän tietoa ja yli 10 videoitua harjoitusta ja puhetta Antti Leponiemen kanssa muun muassa seuraavista aihealueista:

– itsetuntemuksen lisääminen. Kuinka voin tulla eheämmäksi ja ymmärtää sekä parantaa lapsuudesta asti mukana kantamiani emotionaalisia haavoja. Itsetuntemuksen lisääminen auttaa sinua suhtautumaan elämään ja kumppaniisi tietoisemmin, rauhallisemmin ja rakentavammin.

– läsnäolon lisääminen eämässä ja parisuhteessa. Parantunut kyky olla syvemmin läsnä parisuhteessa tuo mukanaan luottamusta, arvostusta ja rauhaa.

– luottamus ja antautuminen parisuhteessa. Kun kaksi ihmistä löytää tavan olla toisilleen läsnä ja tukena, astuu suhteeseen aivan uudentasoinen luottamus. Kun voit luottaa siihen, että kumppanisi on tukenasi ja ymmärtää sinua elämän eri myrskyissä voit antautua suhteeseen ja kumppanillesi kokonaisvaltaisemmin. Se on myös edellytys ja seuraus suuremmalle nautinnolle seksuaalisessa kanssakäymisessänne.

– opit ymmärtämään, mitkä asiat tuovat kumppanillesi nautintoa. Opit uudenlaisen kosketuksen ja nautinnon antamisen taidon. Opit myös antautumaan nautinnolle ja vastaanottamaan kosketusta.

– opit rehellisen, avoimen ja sydämestä lähtevän keskustelutaidon. Se on omiaan vähentämään ristiriitoja ja taistelua suhteessanne. Opitte rakentavan tavan ratkaista myös suhteessa kertyvää painolastia.

– Opitte keinoja tuoda suhteeseenne nautinnollista leikillisyyttä hauskojen tantristen tehtävien kautta.

– Kurssimateriaali ei sisällä alastomuutta eikä intiimialueiden koskettelua. Videot ovat aistillisia, estetttisiä ja hauskojakin paikoitellen.

Kurssihinnalla saat neljäksi viikoksi parisi kanssa laadukkaita videoharjoituksia, valmennuksellista tietoa ja motivaation tärkeään yhteiseen aikaan.

Panosta parisuhteeseesi >>

TULE MUKAAN OPPIMAAN LÄHEISYYTTÄ!

OSTA KURSSI >>

AIKATAULU

Käy kotisivujeni verkkokaupassa ja osta kurssi pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Saat pian sen jälkeen sähköpostiisi linkin, josta pääset kurssin sivulle ja voitte aloittaa kurssin teille sopivana päivänä.

Kurssin käyttäminen on todella helppoa ja tapahtuu vaivatta kotikoneeltasi tavallisen selaimen kautta ilman mitään latauksia tai tietokonetaituruutta. Muutaman päivän välein teille avautuu aina uusi askelia ja harjoituksia, joita pitkin rakennatte ymmärrystänne ja kokemustanne kurssin aihealueista.

Kurssi kestää minimissään 4 viikkoa, mutta voitte edetä sitä rauhallisempaankin tahtiin, omien aikataulujenne mukaan. Kaikki materiaali on käytössänne vähintään 3 kuukauden ajan.