Asiakkaiden kokemuksia

Palautteita Vapaa Nainen -kurssista

Lue palautteita

Palautteita Aarrekarttakurssista

Lue palautteita

Palautteita yksilövalmennuksesta

Lue palautteita

Jätä oma palautteesi

Jätä palaute

Palautteita Vapaa Nainen -kurssista

”Vapaa Nainen -kurssi on yksi hienoimmista asioista, joita tielleni on sattunut! Olen käynyt paljon kursseilla, mutta harvalla on ollut näin voimakasta vaikutusta minuun.

Olen joutunut kurssin aikana kohtaamaan paljon omia isojakin pelkoja. Jollain ihmeen taikakeinoilla Kirsi osaa luoda tilan ja energian, jossa yllättäen uskaltaa päästää irti peloistaan ja kohdata ne, vaikka etukäteen itse on ollut aivan satavarma että en ikinä pysty tätä kohtaamaan.

Suurin anti, mitä tämä kurssi on minulle tuonut, on muutokset itseni rakastamisessa. Se on asia, jonka kanssa olen tehnyt töitä ja karhun painia jo pitkään, ja tämän kurssin myötä jotkin oikeat palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Siihen vaikutti kurssilla läpikäydyt asiat, Kirsin sanoista ja harjoituksista tulleet oivallukset sekä se materiaali, jota Kirsi on meille jakanut vapaaehtoisesti tutustuttavaksi kurssin ulkopuolella. En olisi pari kuukautta sitten uskonut, että tänä päivänä voin laittaa käden sydämelleni, katsoa ihmistä silmiin ja sanoa hänelle rauha äänessäni, että minä todella rakastan minua, ja tätä kehoa ja kaikkea minussa. Kaikkein vaikeimmalta on tuntunut rakastaa omaa kehoaan, ennen kurssia peilistä näkyi vain ylipainoinen nainen, vaikka kuinka yritin nähdä jotain muuta. Heti ensimmäinen ”Vapautetaan keho” -kurssikerta muutti kaiken. On siis ymmärrettävää, miksi pidän tätä kurssia itselleni niin käänteentekevänä.

Olen todella nauttinut Kirsin tavasta pitää kurssia. Jo ennen ensimmäistä tapaamista kiinnitin huomiota siihen, miten inspiroivasti Kirsi puhui tästä tulevasta matkasta ja ennenkaikkea silmiini pisti se voimakas hengen palo ja sydämen valo, mikä hänellä oli itsellään tätä asiaa kohtaan. Se jo alkoi luomaan ihan erityistä tunnelmaa tähän kurssiin, hän loi ikäänkuin energian johon meidän oli helppoa ja hienoa astua sisään. Tällaista en ole tavannut koskaan ennen minkään kurssittajan kohdalla, ja huomasin heti olevani tekemisissä jonkin hyvin erityisen kanssa. Enkä ole joutunut pettymään! Kirsin mahtava energia on kantanut koko kurssin läpi! Pidän myös Kirsin tyylistä puhua ja avata aiheita ja asioita, se on todella selkeää ja ymmärrettävää ja kaikin puolin loogista. Jopa nautinnollista, ja hauskaa. Hän on itse todella inspiroiva esikuva siitä, mitä hän opettaa.

Ja nyt kun olen kehunut Kirsin ansaitusti maasta taivaisiin, tahdon vielä sanoa, että oma lukunsa on se mahtava energia ja yhteys, joka syntyy kurssilaisten välille! On ollut aivan upeaa kokea se upea siskous ja rakkaus ja hyväksyntä, mikä välillämme on vallinnut, ja se rohkeus ja avoimuus, joilla ihmiset ovat omia polkujaan avanneet kurssien ohella pidetyssä keskusteluryhmässä. Aivan upeaa ja liikuttavaa!!

En voisi olla onnellisempi siitä, että juuri minä olen yksi Vapaista naisista!! Tiedän, että tällä kurssilla olen ollut täysin oikeassa paikassa, tiedän sen tunteesta joka sisälläni vallitsee, kun ajattelen koko kurssia ja matkaa. Sisälläni virtaa, kuplii ja ilo läikehtii, olen linjassa sieluni kanssa ja tiedän käveleväni juuri nyt täysin oikeaa polkua.
Tämä on ollut suuri Ilo ja etuoikeus! Kiitos Kiitos Kiitos!”

Vapaa Nainen -kurssin osallistuja

”Ehkä koska koko lapsuuteni äitini on ollut omista syistään hyvin emotionaalisesti poissa ja tosi kriittinen, olen aina kaivannut jotain muihin naisiin liittyvää – yhteyttä, hyväksyntää ja sisaruutta. Mä en ole tottunut kosketukseen kosketuksen vuoksi, edes oikein katsekontaktiin. Kauniita puheita ja sanoja mä olen kuullut vain miehiltä.
Siksi se oli jotenkin niin tyrmäävää, että sinun järjestämässäsi Vapaa Nainen -kurssi-illassa…siinä oli niin paljon niitä juttuja, mitä olen kaivannut. Että joku katsoo minua, ja saan katsoa takaisin. Olen ja minua varten ollaan, ei joku sellainen hätäinen katsekontakti, mikä toistuu satoja kertoja päivässä, kun on niin kiire huomata toista ihmistä. Ja kosketus…että se ei ole vaan sellainen vaivaantunut taputus olalle, jos jotain oikein ihmeellistä on tapahtunut. Se on hassua, jos ei ole tottunut tulemaan kosketetuksi, halauskin voi olla vähän kuin läimäisy, koska on sellaiset turvarakenteet ympärillä. Vaikka kai ne turvarakenteet on juuri siksi, että sitä on niin yksin niiden takana, kun on jäänyt ilman kosketusta, katsetta ja hyväksyntää.

Mä toivon, että minä ja kaikki muutkin voi viedä omaan elämäänsä ja arkeensa sen, ettei pihtaa läsnäoloaan muilta. Uskon, etten suinkaan ole ainoa suomalainen, joka on varttunut ilman mainittavaa hellyyttä. Ja jättäähän se melkoiset jäljet.

Olen tosi kiitollinen, että olet ottanut vetääksesi tätä naislaumaa rakkaudella, ja olen kiitollinen, että sä olet niin valovoimainen, että niin moni on löytänyt sun kursseillesi. Koska tää on jotain sellaista, mistä on aina haaveillut. Ihan sukat pyörii jaloissa kun odottaa ensi kertaa.
KIITOS.”

Vapaa Nainen -kurssin osallistuja

”Sateessa aamulla lenkkeillessäkin pääsin kurssin ihanaan tunnelmaan kun sitä ajattelin. Wau mikä fiilis!! Miten siistiä nähdä muut ja itsensä täydellisenä. Kiitos ihanat vapaat naiset! Ja kiitos Kirsi kun järjestät näin helmiä kursseja, joista saa uskomattomasti energiaa! Uskomatonta sekin että minä joka aina olen tullut alakuloiselle tuulelle sateisesta säästä, en nyt tulekaan vaan sade innostaa. Jess!”

Vapaa Nainen -kurssin osallistuja

”Tulin uteliaisuuttani kokeilemaan ryhmätuntia ja pitää sanoa, että taisin ”hurahtaa” tantraan. Ensikosketus oli voimallinen! Olen kokeillut monenlaista elämässäni, yrittäen löytää sen oikean, joka puhdistaisi, rauhoittaisi, saisi yleensäkin sellaisen voimakkaan ja tasapainoisen olon ja olotila eilisen tantrailun jäljiltä oli aivan ihana! Meditoin ja harrastan kundaliinijoogaa ja myös ne ovat mulle voimavara arjessa, mutta tantra on niin erilaista, liike, musiikki, tanssi ja äänet yhdistettynä sekä se miten siinä näkee toisen ihmisen, kosketti minua.

Myös omat tunteet yllättivät, on niin paljon, mitä en ole saanut itsestäni pois puhdistettua ja eilinen toi ”sontaa ulos”. Aviomieheni jotenkin ”pelästyi” minua, kun tulin kotiin  hän sanoi jonkin ajan kuluttua, ”sussa on jotakin erilaista”, katsoin häntä puhuessani silmiin erilailla kuin ennen, siis tarkoitan, että katsoin HÄNTÄ. Kerrassaan ikimuistoinen kokemus, jota haluan lisää. Kotisivuillasi taisi lukea, jos oikein muistan, että tantra räjäyttää pään ja se sen teki ainakin minulle. Ja minusta tuntuu, että rakastuin niiden kaikkien kohtaamieni ihmisten sieluun. Koskaan en pääsisi näitä ihmisiä näin lähelle, kun ohittaisimme vaikkapa kadulla tai tapaisimme meditaatio ryhmässä, joogassa tms…SE tässä tantrassa on mielestäni erona, että näkee todellakin tuon toisen valon. Huh! ”

 

Vapaa Nainen -kurssin osallistuja

Nainen, 40v

Palautetta Aarrekarttakurssista

”Paljon oivalluksia. Kiitos autenttisesta, hauskasta, viihdyttävästä,
mutta kuitenkin syvääkin syvemmästä luennosta.”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Upea päivä ja niin hyödyllinen! Kiitos upea
Kirsi ja upeat kurssitoverit.”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Kiitos Kirsi! Oot paras!”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Kiitos ihanasta päivästä. Olet aivan
valtavan upea ja inspiroiva!”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Kiitos ihanasta kurssista! Oli mahtava
tietopaketti manifestoinnin saloista!”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Kiitos eilisestä. Ihmeellinen olo ollut siitä
lähtien, ja siis positiivisesti ihmeellinen!”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Kiitos Kirsi, ihanaa ! Sun olemassaolo tuo
lisää rakkautta elämään.”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Kiitos Kirsi! Oli tosi inspiroivaa ja riittävän rautalangasta
väännettyä, nyt ei muuta kuin odotellaan.”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Olipas ihana projekt :) Tunnen jo nyt miten voimaannun ja
löydän syvemmin todellista itseäni! Kiitos Kirsi”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Olipas inspiroivaa; onhan syventävät opinnot eli jatko-osa
eli LISÄÄ TÄTÄ tulossa?! Kiitos hienosta päivästä!”

Aarrekarttakurssin osallistuja

”Kiitos, Kirsi! Oli kyllä mahtava päivä ja huikeat energiat!

Aarrekarttakurssin osallistuja

Palautetta henkilökohtaisesta hyvinvointivalmennuksesta

”Pitkäaikaiset unelmani lähtivät toteutumaan Kirsin ohjauksessa. Jopa sellaiset joista olisin haaveillut jos olisin uskaltanut. Ja vieläpä niin luonnollisesti. Jotain ihmeellistä tuosta teho-naisesta tarttuu. Ihmisetkin on antoisampi kohdata, kun energia virtaa jo astetta vapaammin. En tunne toista, jonka kokemus, ymmärrys ja osaaminen kattaa kaikki osa-alueet yhtä laajasti. Moni valmentaja osaa opettaa tietyn protokollan mukaan. Oman oloni tunnen turvalliseksi sellaisen seurassa, jonka omassakin elämässä näkyy rajoja rikkova monipuolisuus, vapaus opinkappaleiden vallasta. Ja lähes äärimmäinen onnellisuus. ”

Henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen osallistuja

Olli, 30 v

”Mulla oli todella kevyt olo, kun tänään lähdin sun luota. En edes muista milloin olis tuntunut niin hyvältä! Murentuneen ego-muurin raunioiden keskeltä löytyi polku siihen suuntaan jonne haluan kulkea. Ihana tunne!

Monta vuotta hain monin eri keinoin helpotusta ahdistukseen, sisäiseen kipuun ja tuskaan. Kuinka monesti luulin onnistuneeni ja silti luisuin takaisin samaan ja ihmettelin, ettenkö ollut oppinut matkan varrella mitään. Vuosien ajan etsin syitä, analysoin, hain tukea ja silti koko ajan ratkaisun avain oli ihan lähellä. Oivallus siitä, että kaikki lähtee omasta sisimmästä. Vuosien istuminen terapeutin penkillä ja erilaiset mielialalääkitykset eivät ole tehonneet. Heti ensi käynniltä luonasi koen muutoksen. Vieläkin naurattaa. Hyvä etten purskahtanut nauruun itsekseni lounaalla. Varmaan lähellä olevat ihmiset ihmetteli, että oon seonnut, kun hymyilin itsekseni koko ajan. Ei meinannut ruoka pysyä suussa. Täähän alkaa menemään ”hysterian” puolelle. Kiitos, Kirsi, että tulit elämääni ja opastit eksyneen oikealle polulle. Tästä on helppo jatkaa.”

 

Henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen osallistuja

Leena, 33 v.

”Kirsin coachauksessa on turvallista työstää oman elämän tärkeitä asioita, joihin haluaa sparrausta. Keskustelujen, kysymysten ja erilaisten työtapojen myötä olen alkanut ymmärtää omaa elämääni lapsuudesta tähän päivään ja tulevaan.

Pidän siitä, että Kirsi on tilanteessa aidosti läsnä. Koen, että hän on tapaamisissamme vain minua ja minun prosessiani varten: minua sparraten sekä tunne- että älyllisessä työskentelyssä. Arvostan myös hänen avoimmuuttaan, lämminhenkisyyttään sekä sitä, että hän näkee asioita kokonaisuuksina. Yhteistyössä on tärkeintä se, että hän haastaa minua työstöön joka kerta minulle tärkeissä asioissa seuraavalle tasolle. Kiitos Sinulle Kirsi! ”

Henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen osallistuja

Mirja, 46 v.

”Kiitos Kirsi! Olo oli ihan mielettömän hyvä heti ekan valmennuksen jälkeen ja asioita loksahtelee pikku hiljaa paikoilleen. Eikä välttämättä ihan pikku hiljaa, sillä tuntuu, että eilinen kohtaaminen vauhditti asioiden ja itseni ymmärrystä paljonkin. Minulla on ihan äärettömän lämmin olo koko ajan… ja valmennuksen ansiosta tajusin ihan mielettömän asian. Olen riivatun lailla etsinyt koko elämäni hyväksyntää ja rakkautta. Enää sitä rakkautta ei tarvitse etsiä, sillä sehän on kaikki jo minussa. Olen ihan täynnä rakkautta itseäni, elämää ja kaikkea kohtaan. Tekee mieli parkua ääneen. On aika vaikea istua työpöydän ääressä ja miettiä tutkimusongelmia…”

Henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen osallistuja

Hanna, 46 v

”Kirsi aloitti valmentamaan minua vuoden 2012 keväällä, ollessani yhdessä elämäni käännekohdista. Tästä alkoi loppuelämän mittainen kasvu henkiseen minääni, matka jonka aikana olen oppinut katsomaan ja hyväksymään asioita täysin uudella tavalla. Elämä ja vastoinkäymiset tuntuvat nykyään kevyemmiltä ja koko suhtautumiseni elämään on muuttunut, monta hyppäystä positiivisempaan suuntaan. Vuoden 2013 alussa koin raskaan menetyksen ja myös tällöin Kirsin apu oli korvaamaton. Ilman häntä ja hänen oppejaan, makaisin luultavasti edelleen sohvan pohjalla surkuttelemassa elämääni. Sen sijaan nautin elämästä täysin rinnoin ja arvostan rankkojakin kokemuksia menneisyydessäni. K-i-i-t-o-s, kuusi kirjainta, tuntuu kovin vähäpätöiseltä, mutta uskon Kirsin tietävän miten paljon hänen apuaan arvostan.”

Henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen osallistuja

Ulla, 27 v

Jätä oma palautteesi

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti