Nyt on Rakkauden aika!

“Tehtäväsi ei ole etsiä rakkautta, vaan etsiä ja löytää itsessäsi olevat esteet, jotka olet rakentanut sitä vastaan.”
— Rumi ❥

[warning]Seuraava Rakkaus -teeman kurssi 10.5. klo 14-16.30. Helsinki, Valmentamo.[/warning]

Se on totta. Rakkaus tulee, kun raivaat sille kulkukelpoisen reitin. Se on koko ajan matkalla luoksesi, vimmatulla päättäväisyydellä. Rakkaus on sinun ja jokaisen synnyinoikeus ja lahja. Se ei ole koskaan jättänyt sinua, sinä ehkä astuit kauemmas sen luota. Nyt on aika ojentaa käsi jälleen rakkaudelle.

Tervetuloa kurssille, jossa tutkimme, mitä rakkaus on ja miten kutsumme sen olennaiseksi osaksi elämäämme!

LOVE-QUOTES-237

Rakkaus on teemana nyt paljon ilmassa. Liekö keväällä ja auringolla osaltaan tekemistä sen kanssa.
Moni pohtii, miksi ei ole saanut haluamaansa parisuhdetta tai sellaista rakkautta, josta unelmoi? Miksi kuljen yksin? Miksi en saa kumppaniltani huomiota ja rakkautta? Miksi kaikki suhteeni kariutuvat? Miksi pelkään näyttää tunteeni henkilölle, jota rakastan? Miksi pelkään rakkautta, miksi rakkaus ahdistaa? Toiset taas ovat aivan innoissaan ja valmiita rakkauteen, mutta sopivia ehdokkaita ei näy ilmaantuvan. Jne.

Tähän, kuten kaikkeen muuhunkin maailmassa pätee se, että vedämme puoleemme asioita, jotka vahvistavat tai toistavat sisällämme olevia osin alitajuntaisiakin ajatuksia ja uskomuksia. Jos emme saa rakkautta niin puhtaassa muodossa kuin haluaisimme, on syytä katsoa sisäämme – miten rakastan itse itseäni? Hyväksynkö itseni juuri sellaisena kuin olen? Arvostanko itseäni niin paljon, että kuuntelen ja – noudatan – päivittäin niitä impulsseja, joita sisältäni nousee? Hyväksynkö toiveeni ja itseni ilman arvostelua? Koenko olevani kaiken haluamani arvoinen? Voinko katsoa itseäni peilistä ja sanoa “Rakastan sinua, olet huipputyyppi!”?

Harva pystyy näihin kaikkiin kysymyksiin hihkaisemaan täysillä KYLLÄ! Ja niinpä todistamme, kuinka rakkaus tulee meille muilta ihmisiltä ihan samalla tavalla vain siinä muodossa ja sellaisina annoksina kuin me itse sitä itsellemme suomme.

Sen lisäksi, että pohdimme, miksi rakkaus tai täydellinen parisuhde välttelevät meitä, tutkimme siis syvemmällä tasolla asioita, jotka estävät meitä rakastamasta itseämme täysillä. Mitä se edes tarkoittaa? Mikä on itserakkauden ja itsensä rakastamisen ero? Millaiset ajatuskuviot ja uskomukset ovat jo lapsuudesta uskostaneet mieliimme kuvan siitä, että rakkaus pitää ansaita tai ettemme voi saada sitä itsellemme sellaisina kuin olemme.

Kerron myös keinoja, joilla voit lähteä kulkemaan itsensä rakastamisen vähän poljettuja polkuja ja alat elää onnellisempaa elämää. Itsensä rakastaminen tuo mukanaan paljon muutakin hyvää kuin sen mahdollisesti kaivatun hyvän parisuhteen. Kurssi soveltuu siten ihan jokaiselle, joka tuntee, että suhteessa itseensä on petrattavaa. Todellinen vapaus ja onnellisuus tulee siitä, että on sinut itsensä kanssa.

Ja niille, joilla tilauksessa on se onnellinen parisuhde: hahmotamme kurssilla lopuksi myös aarrekarttailun keinoin, millaisen kumppanin haluamme itsellemme ja alamme manifestoimaan rakkautta itsellemme myös ulkopuoleltamme.

Seuraavan kurssin ajankohta varmistuu vuoden 2017 aikana ja sijoittuu keväälle 2017.

Hinta 44 euroa, materiaalit sisältyvät hintaan.

❥ ❥ Tervetuloa Rakkauden Kesään! ❥ ❥