Keskustele Kirsin kanssa – Lisää vaurautta elämään!

Kuulutko siihen laajaan joukkoon ihmisiä, joille raha-asiat aiheuttavat ahdistusta? Koetko, että olet tuomittu elämään alituisessa köyhyydessä ja puutteessa, koska raha tuntuu välttelevän juuri sinua? Nouseeko otsallesi kylmä hiki, jos sinun täytyy edes puhua rahasta? Tuleeko sinulle määrittelemätön paha olo, jos sanot ääneen “Haluan olla rikas!”?

Tervetuloa siis keskustelemaan rahasta ja vauraudesta! Tässä tapahtumassa raivaamme esteitä sinun ja vaurastumisen väliltä. Teemme sen sekä poistamalla haittaavia alitajuntaisia uskomuksia että katsomalla ihan konkreettisia muutoksia arjessa, joilla voit saada talouttasi kuntoon. Vaurausvalmennus on yksi oivaltavimpia kokemuksia, sillä tietämättämme kannamme hiljaa sisällämme lukuisia rahaan liittyviä negatiivisia uskomuksia ja pelkoja. Raha ei jätä ketään kylmäksi, jokaisella on siitä mielipide. Nämä meihin iskostuneet mielipiteet saavat meidät kulkemaan alitajuntaisesti pois päin vaurastumisesta vaikka tietoisella tasolle toivomme tasapainoista taloutta. Yleensä negatiiviset ajatukset rahasta ja “rikkaista” ovat iskostuneet alitajuntaamme ja osaksi arvomaailmaamme – halusimme tai emme – jo lapsuudesta omalta perheeltämme.

“Keskustele Kirsin kanssa” tarkoittaa sananmukaisesti myös sitä, että voit kysyä neuvoa juuri sinua askarruttaviin ongelmiin. Tämä ei tarkoita että ratkaisen kenenkään budjetti- tai pankkitiliongelmia tai antaisin sijoitusvinkkejä vaan voimme katsoa, mitkä ajatus- ja käytösmallit sinun kohdallasi saattavat aiheuttaa puutetta elämääsi. Vastaan sellaisiin yleisiin kysymyksiin, joista hyötyy samalla moni muukin ryhmässä.

Ammennan asiantuntemukseni aiheeseen life coachingin ja manifestoinnin maailmasta ja hyödynnän myös käytännön taustaani kauppatieteilijänä, pankkimaailman varallisuusvalmentajana sekä rahoitusyhtiö GF Money Oy:n aiempana osakkaana.

Tervetuloa!

Ei juuri nyt sovittuja kurssiaikoja.

quote-Wayne-Dyer-abundance-is-not-something-we-acquire-it-1122