Valmennukset ryhmissä ja yksilöittäin

Jokainen ihminen syntyy tänne ainutlaatuisena. Yhtä kiinnostavat eläimet, toista rakentaminen, kolmas katoaa omiin maailmoihinsa aina kuullessaan musiikkia. Tunnistamme jo aika pieninä, mikä se meidän juttumme on. Se on se yksi asia, josta jaksamme jauhaa loputtomiin ja jonka parissa ajantaju katoaa. Yhdestä tulee eläinkuiskaaja, toisesta arkkitehti, kolmannesta musiikkiterapeutti. Meille kaikille on tilaus ja tarve juuri sellaisina kuin olemme, vaikka matkan varrella meitä siitä kovasti yritetäänkin törkkiä sivuun.

Uskon, että jokainen meistä on tullut tänne ilmentämään jotain ainutlaatuista puolta ihmisyydestä ja tunnistamme tuon tehtävämme aina intohimon tunteena. Minun intohimoni on pienestä pitäen ollut ihmisten hyvinvointi. Jo ala-asteikäisenä kirjoitin SPR:n lehteen pohdintojani ihmisten hyvinvoinnista. Nyt olen viimein karistanut kaikki vuosien varrella kertyneet esteet tuon intohimon tieltä ja ottanut vastaan tehtäväni.
Sinun hyvinvointisi on minun intohimoni.

Ryhmätunnit

Ryhmätunneissa on voimakas eheytymisen mahdollisuus. Vapaa Nainen -kurssit on tarkoitettu pelkästään naisille. Lisäksi kokemuksellisilta luennoiltani saa paljon eväitä siihen, miten oivaltaa oma elämänsä uudella tavalla. Luennoilla tehdän mm. harjoituksia, joita käytän yksilövalmennuksissa ongelmien selvittämiseen.

Ryhmävalmennuksissa on tarjolla neljää erilaista kokemusta:

– Naisille suunnatut suositut “Vapaa Nainen” -kurssit. Saat parhaiten lisätietoa seuraavasta kurssista tilaamalla ilmaisen uutiskirjeeni. Löydät sen sivun ylälaidasta. Lue täältä lisätietoa Vapaa Nainen teemasta.

– Aarrekarttatapahtumissa tutustumme mielen rajattomaan voimaan ja opimme luomaan itsellemme tietoisesti juuri oman näköisen ja onnellisemman elämän. Lue täältä lisätietoa.

Hyvinvointiluennoilla käyn läpi aihepiireittäin hyvinvoinnin perussaskelia ja syvempääkin tietoa siitä, mistä onnellisuus koostuu ja miten sen voi tavoittaa. Jaan oivalluksia ja tietoa, joilla olen rakentanut oman hyvinvointini. Teemme myös erilaisia harjoituksia ja mielikuvamatkoja, joilla löydämme avaimet ja ratkaisuja omaan hyvinvointiimme. Luentojen tärkeä tehtävä on antaa elintärkeää inspiraatiota ja voimaa muutokseen. Kevään 2015 kolme tallennettua luentoa on ostettavissa verkkokaupasta.

– Tantrisemmilla hyvinvointitunneilla puramme liikunnan ja dynaamisen työskentelyn kautta kehostamme pois negatiivisia rajoitteita ja tunteita ja otamme askelia pyyteettömän rakkauden ja aistillisuuden kauniille polulle. Lue täältä lisätietoa, mistä tunneissa on kyse. Yksi kerta on noin 2 tuntia.

Katso kaikki seuraavat ryhmätunnit ja luennot täältä.

Yksilövalmennukset

Ajanvaraus

Pk-seutulaisille valmennus voidaan tehdä asiakkaan luona tai vastaanottotiloissani kotonani, kauempana asuvia valmennan videoitse Skypen välityksellä.

Hinnat

Ensimmäinen valmennuskerta: noin 1,5 tuntia. Hinta 148,80 e (120 e plus alv 24%).
Seuraavat valmennuskerrat: noin 90 min. Hinta 111,60 e (90 e plus alv 24%).

Parhaiten on saatavilla aikoja arkisin klo 10 – 16 välille. Yleensä pystyn järjestämään valmennusajan noin viikon, kahden varoitusajalla.

Valmennuksen aiheena voi myös olla ohjaus henkisemmälle tielle. Yhä useammin asiakkaita tuo luokseni äkillinen havahtuminen tai voimakas henkinen heräämiskokemus ja sen mukanaan tuomat hämmentävät muutokset elämässä ja kehossa.

Jos tunnet kutsun tutustua itseesi syvemmin ja sinussa on herännyt motivaatio tehdä muutoksia ja halu elää täydemmin, valmennus on sinua varten. Sydämellisesti tervetuloa ❤