Hyvinvoinnin luennot

Oletko juuri herännyt ymmärtämään, ettet voi jatkaa elämääsi enää samalla tapaa vai oletko jo kulkenut hyvinvoinnin kiinnostavaa polkua pidemmän aikaa? Luennoistani löytyy sopivia tasoja ja aiheita monenlaiseen tarpeeseen.

3 inspiroivaa videoluentoa, joilla voit lisätä hyvinvointiasi.

Tutustu luentoihin tästä!

Järjestän kurssien lisäksi myös luentoja, koska olen halunnut tarjota mahdollisuuden tarttua muutoksen korteen myös niille, joille ryhmiin osallistuminen tuntuu aluksi vieraalta. Luennolla saa olla omassa rauhassa ja oppia kotikäyttöön ja arkeen uusia metodeja ja ajatusmalleja, jotka lisäävät hyvinvointiasi. Luento on siten helppo tapa lähestyä elämän muutosta. Joskus on vain ihana istua ja oppia jotain uutta ja inspiroivaa.

Luennoilla jaan tietoa ja metodeja, joilla olen muuttanut oman elämäni iloiseksi ja lähes taianomaisen helpoksi. Pidän luentoni hyvin käytännönläheisinä ja käymme läpi esimerkkejä ja kysymyksiä, jotka voivat nousta myös yleisön parista. Hyvä luento on aina myös hauska ja viihdyttävä, tapahtuma, jossa aika ei käy pitkäksi.

Oivallus on asia, joka saa aikaan pysyvän muutoksen ja siksi haluan antaa kuulijoilleni aina pelkän tiedon lisäksi myös joitain herätteleviä omakohtaisia kokemuksia. Käytän luennoillani harjoituksia, joissa hyödynnän mm. rentoutumista, mielikuvamatkoja tai kirjoitustehtäviä. Jokainen osallistuu tehtäviin siinä määrin kuin kokee itselleen juuri sillä hetkellä sopivaksi.

Oletko siis valmis katsomaan elämää uusin silmin? Tule mukaan oivaltamaan, miten elämäsi muutoksen avaimet ovat koko ajan käsissäsi!