Kirsin Hyvinvointitunnit

 

 Etsitkö paikkaa, jossa voit olla totaalisen aidosti se kuka olet ja oppia tuon avoimmuuden kautta jotain uutta itsestäsi? Kaipaatko tilaa, jossa voit avata sydämesi ja tuntea turvallista yhteyttä muihin ihmisiin ja huomata, että maailma ON hyvä paikka ja ihmiset ovat toisiaan varten, eivät toisiaan vastaan?

Haluatko rakentaa uuden, herkän ja kauniin suhteen kehosi ja sydämesi kanssa?

 

Tervetuloa syksyn hyvinvointitunneilleni löytämään uudenlainen olemisen taso!

 

Viimeiset hyvinvointitunnit:

Sunnuntaina 25.10. klo 14-16
Sunnuntaina 8.11. klo 14-16

 

 

 

 

 

Syksyllä voidaan hyvin ja ihan koko keholla sydäntä myöten! ღ

Pidän syys-marraskuun aikana seitsemän hyvinvointituntia, joihin voivat osallistua sekä miehet että naiset ilman minkäänlaisia ennakkotaitoja tai -tietoja. Ainoa edellytys on, että sinulla on halu oppia ymmärtämään itseäsi aidosti syvemmin ja haluat kokea todellista yhteyttä muihin ihmisiin. Toivon, että voit kokea näiden tuntien olevan hengähdyspaikka, jossa voit olla aito oma itsesi ilman mitään paineita, vaatimuksia tai näyttelemistä.

Tunnit ovat toisistaan erillisiä eli voit osallistua niihin, jotka sinulle sopivat. Matkamme koostuu turvallisessa ja inspiroivassa ilmapiirissä tehdyistä kehollisista, meditatiivisista, mielikuvallisista ja liikunnallisista harjoitteista, jotka voivat olla tantrisesta tai hyvinvointivalmennuksen maailmasta. Tunneilla ei ole seksuaalisuutta eikä alastomuutta – tunnetta, iloa ja vapautta sitäkin enemmän.

Harjoitusten keskiössä ovat keho ja sydän. Arjessa ohitamme nämä kaksi tärkeää ja herkkää osaamme itsestäänselvyyksinä. Oikeasti niillä on ihan oma elämänsä. Tunneilla annamme keholle sen ansaitsemaa huomiota, kuuntelemme sen tarinaa ja sen toiveita. Annamme sydämellemme mahdollisuuden tehdä sen, mitä se haluaa – olla avoin ja herkkä ja luoda aitoja yhteyksiä muihin ihmisiin ja purkaa niitä kipuja, joita se kantaa ihmiselämästämme mukanaan.

Tuntien tarkempi sisältö avautuu paikanpäällä, ottaen muotonsa siitä, mitä kyseinen ryhmä milloinkin tarvitsee ja tuo esiin. Sinun ainoa tehtäväsi on heittäytyä mukaan juuri niin kuin sinulle siinä hetkessä sopii. Itsensä kuuntelu ja kunnioittaminen on asia, jota opettelemme ja jonka toivon sinun ottavan näiltä tunneilta mukaasi osaksi muutakin elämääsi.

Tavoitteeni on, että poistut tunneilta energisoituneena, jotain uuttaa itsestäsi oivaltaneena ja elämästä inspiroituneena. Harjoitukset ovat helppoja ja kahden tunnin keston takia pysyttelemme suht keveällä tasolla sukelluksissakin.

Olkoon tämä kokoontumisemme se Paratiisi elämäsi keskellä, jossa voit kehttää taitojasi ja energioitasi, jotta pikku hiljaa se aito, kaunis oma itsesi uskaltaa astella myös arjessa vapaana ja luottavaisena. Näiden kokemusten toistaminen ankkuroi muutoksemme helpommin mukana pidettäväksi myös arjessa ja sen haasteissa.  

Tapahtumalla on myös oma Facebook-tapahtuma, josta saat kätevästi viime hetken tietoja tunneista.

 

Haluan vielä kiittää tämän päiväisestä hyvinvointitunnista. Olo on todella outo, joskin mulla on varmuus siitä, että jotain sellaista tapahtui mitä tarvitsin, jotain minkä toivon avanneen jotain ja olevan alku jollekin. Alaselkä ja pää jomottavat ja sykkivät. Lisäksi olen kotiin päästyäni nähnyt toistuvasti oikealla puolellani “sivusilmällä” puhtaan valkoisen “jonkin”. Se pysyy niin kauan kun en käänny katsomaan. Unreal. Se tuntuu kuitenkin hyvältä. On se mikä onkaan, se taisi seurata minua töölönkadulta kotiin.
Kiitos tästä päivästä. En tiedä mitä tapahtui. Olen nauranut vedet silmissä ennen, olen itkenyt niin kauan että viimein naurattaa. Koskaan ennen en ole itkenyt ja nauranut yhtaikaa, ja kuitenkaan samalla en varsinaisesti tehnyt kumpaakaan.
Tarvitsin tätä.
Joten.
Kiitos. Kiitos. Kiitos.

Mitenköhän kauan tätä leijailua kestää. Iik! Toivottavasti niin kauan, etten ikinä unohda. Että aina löydän takaisin tähän tilaan. Mä haluisin semmosen mini Kirsin kun voisin laittaa taskuun ja jonka kanssa kikatella ja hädän hetkellä saisi loistovinkkejä selviytymiseen. Sitten kun olisin kaikki haavat kolunut ja kikatellut sydämeni kyllyydestä, niin voisin lähettää sen taskuKirsin tähtipölynä seuraavan tarvitsevaan taskuun ja jatkaa kikattelua galaksien kanssa! Ah!

 

AIKATAULU

5.9. klo 14
13.9. klo 14
20.9. klo 14

TAUKO

24.10. klo 14
25.10 klo 14
8.11. klo 14

SIJAINTI

Tunnit pidetään Helsingin ytimessä, Töölössä.
Tapahtumasali Taivas. Töölönkatu 3 A, 4 krs. Kansallismuseon takana, kulman takana Ravintola Manalasta.
Alhaalla kyltissä lukee “Method Putkisto”. Jos tulee mitään ongelmia paikan löytämisessä yms. soita 040-5671767.

 

Kuva1

Kuva1

 

 

IMG_6849

HINTA

24 euroa/ kerta.

Maksetaan käteisellä paikanpäällä. Pyri varaamaan tasaraha mukaan.

Innoikkaimmat joka kerralle osallistuvat saavat vikan kerran ilmaiseksi.

OTA MUKAAN

Pukeudu joustaviin, mukaviin vaatteisiin ja ota mukaan juomapullo. Olemme paljain jaloin. Tapahtumasalissa on pukeutumistilat, mutta ei suihkua. Jos sinulla on oma jumppa/jooga-alusta voit ottaa sen mukaan.

Kiitos ihan mielettömästä setistä, sinulla on mahtava kyky saada luottamuksellinen energia tilaan. Sydämeni avautui oikein kunnolla ja vielä tuli hikikin, ihan parasta! Kiitos!

Mä oon niiiiin vapaa! Ai tätä ihanaa tunnetta! Pakko vielä jakaa se sulle! Kiitos, kiitos, kiitos avusta kadotetun kipinän metsästyksessä!! Mä haluan keinua tämän vapauden sylissä aina! Hihhihiii!! Ihanaa!

12029150_10153234651898282_541009181_n