Valmennustapani

Ihminen voi oppia kaikenlaisia uusia viisauksia, mutta muutoksen juju on niiden jalkauttamisessa arkeen ja elämään. Ei kannata jäädä jumiin tiedonkeruun sinänsä tärkeään vaiheeeseen. Aktivoin valmennuksissani ihmisen kumpaakin voimamyllyä, mieltä ja tunteita, jotta muutos lähtee käyntiin. Autan kursseillani ihmisiä ymmärtämään, miten alitajuntaiset uskomukset ohjaavat meitä arjessa. Jos haluat lisätä hyvinvointia elämääsi, on syytä tulla tietoiseksi niistä uskomuksistasi, jotka pienentävät ja rajoittavat juuri sinun kukoistustasi. Hyvä uutinen on, että voit muuttaa ajatuksiasi ja valjastaa mielesi tuottamaan pahoinvoinnin sijaan hyvinvointia.

Autan sinua myös oivaltamaan tunteiden merkityksen hyvinvoinnin esteinä tai ylläpitäjinä. Tunteesi kertovat aina, mihin suuntaan sinun kannattaa elämässäsi mennä ja missä kohtaa kääntyä pois. Hyväksymällä ja löytämällä kaikki (myös haudatut) tunteemme, ne lakkaavat heittelemästä meitä ja alamme ymmärtämään niiden hyödyllisyyden. Päätöksistämme tulee helpompia ja selkeitä.

IMG_5092

Kaikissa kohtaamisissamme autan sinua löytämään itsesi näköiset ratkaisut sisältäsi. Hyvä valmentaja ei koskaan anna sinulle neuvoja, sillä hän ole sinun elämäsi asiantuntija. Sinä olet. Valmentajana autan sinua näkemään ongelmavyyhdet ja elämäsi kirkkaammin ja annan työkaluja ja elämyksellisiä kokemuksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään kuka olet ja mitä haluat. Hyvään valmennukseen kuuluu myös aina tarpeeksi helpoilta tuntuvia ja inspiroivia käytännön askelia kohti toivomaasi muutosta.

Valmennuksissa ja kursseilla käytän varsin monipuolista yhdistelmää erilaisia työkaluja. Niissä nivoutuu yhteen kaikki se käytäntö ja tietämys, mitä olen oppinut hyvin erilaisten opettajien johdolla Suomessa ja maailmalla, aina tantrasta life coachingiin ja mielenhallinnan metodeihin. Myös intuitio ja heittäytyminen ovat voimakkaita työvälineitäni. Kun lähdet ohjauksessani muutoksen matkalle, saat pureutua koko ihmisyyden pakettiin; mieleen, kehoon ja tunteisiin. Osallistujat sanovat, että kurssini ovat poikkeuksellisen voimakkaita ja synnyttävät syvällisiä kokemuksia ja muutoksia.