Kuka minä olen?

Kuka on Kirsi Salo?

Toinen kotini on ekokylässä Kolumbiassa.

Vierailulle? Vapaaehtoiseksi?

Kirsi Salo – Sinun hyvinvointisi on minun intohimoni.

Uskon, että meillä kaikilla on elämäntehtävä ja minun tehtäväni on voimaannuttaa ihmisiä kokemaan iloa ja vapautta. Toteutan tuota sydämestä kumpuavaa intohimoani toimimalla hyvinvointivalmentajana ja luennoitsijana. Tai kuten asiakkaani sanovat, inspiroijana.

 

” Kiitos ihanasta kurssista ja energisestä puheestasi! Sitä oli helppo ja mielekäs seurata! Innostuksesi tarttuu!”

Järjestän kursseja ja valmennuksia, joissa ihmiset astuvat uudelle olemisen tasolle ja voimaantuvat pois turhasta kärsimyksestä kohti alati lisääntyvää vapauden tunnetta. Näen työssäni, miten nopeakin muutos on mahdollinen, kun ihminen on valmis. Elämän normaali perustila ei ole puurtaminen tai selviytyminen, vaan kepeys ja selkeys ja voin auttaa sinua sitä kohti. Oikein toteutettuna tuo matka on hauska ja motivoiva.

Valmentajana olen omalaatuinen sekoitus intuitiota ja rationaalista mieltä. Kauppatieteiden maisterin koulutus (KTM 1992) ja 10 vuoden kokemus rahoitus- ja pankkimaailmasta on antanut minulle kyvyn ajatella ja jäsennellä asioita tehokkaasti ja loogisesti. Valmennuksissani se näkyy selkeytenä ja tarkkana havaintokykynä. Seuraavat 20 -vuotta vietin mediamaailmassa mm. tv-uutisankkurina ja viihdejuontajana, mistä on jäänyt takkiin rento ja luonteva esiintyminen sekä kyky tavoittaa ihmiset monilla eri tasoilla. Valmennettavat kertovat, että minua on helppo ja miellyttävä kuunnella.

“Kiitos Kirsi, ihanaa! Upea päivä ja niin hyödyllinen! Oli riittävän rautalangasta väännettyä.”

Sinun hyvinvointisi on tärkeä. Tervetuloa mukaan nauttimaan hauskoista ja oivalluksia synnyttävistä kursseista!

Valmennustapani

Ihminen voi oppia kaikenlaisia uusia viisauksia, mutta muutoksen juju on niiden jalkauttamisessa arkeen ja elämään. Ei kannata jäädä jumiin tiedonkeruun sinänsä tärkeään vaiheeeseen.

Lue lisää...

Minun matkani

” Kuka minä olen? Kuka on Kirsi Salo? Olen etsinyt vastausta tuohon kysymykseen syvällisesti jo useamman vuoden ajan. Olen kaivanut riivatun rohkeudella esiin kaiken sen roinan….

Lue lisää...

Tantra

Mikään ei ole tuonut elämääni niin paljon vapautta ja iloa kuin tantra. Vaikka sana tantra synnytti alunperin minullekin hataran – ja jopa pelottavan – mielikuvan lähinnä lihallisista iloista, on tantra…

Lue lisää...
[et_bloom_inline optin_id=optin_2]