Elämä kutsuu sinua

 

Jos tunnet kutsun tehdä isoja tai pieniä muutoksia elämässäsi, tämä kurssikokonaisuus on sinua varten.

Käymme läpi luentojen, harjoitusten  ja kysymysten avulla, kuinka saat elämästä enemmän irti ja kuinka toteutat elämänmuutoksen niin, että se tuntuu inspiroivalta ja mahdolliselta.

 

Muutoksen matka Kirsi Salon kanssa

Muutos on aina mahdollinen. Vaikka kuinka tuntuisi, että olet jumissa, eksyksissä tai peloissasi muutoksen edessä, voit aina ottaa yhden uuden askeleen eteenpäin. Siitä alkaa matka. Pahinta on jäädä paikoilleen, jos se on tila, jossa koet ahdistusta tai tunnet, että elämä lipuu ohitsesi.

Hyvinvointivalmentajana teen paljon ihmisten kanssa työtä sen eteen, että he löytävät ja toteuttavat elämäänsä jälleen aidosti oman näköisensä suunnan. Sellaisen elämän, joka ei ole pelkkää suorittamista tai selviytymistä, joka tuo heille iloa ja nautintoa. Kaivamme elämän kovettaman kuoremme alta esiin jälleen ne asiat, jotka saavat meidät innostumaan ja antavat meille energiaa. Arki ja elämä nykyisessä yhteiskunnassa vaatimuksineen on hyvin haastavaa, eikä siinä pyörityksessä enää muista kuka oli ja miksi oikeastaan on edes olemassa.

Haluan sanoa sinulle, että koskaan ei ole myöhäistä muuttaa eämäänsä. Isosti tai pienesti. Ei koskaan. Nyt viisikymppisenäkin oma elämäni ottaa jatkuvasti aivan uusia suuuntia. Mikään ei ole oikeastaan mahdotonta, kun seuraa rohkeasti sydäntään. Itse olen perustamssa Kolumbiaan ekokylää, vaikka en moisesta edes tiennyt vielä vuosi sitten. Oma elämäni on esimerkki siitä, ettei mitään rajoja ole, kun uskoo ja luottaa itseensä ja elämään. Tämän kurssin aikana haluan siirtää sinulle ne kokemuksen ja ammattitaidon kautta hankkimani oivallukset, jotka ovat mahdollistaneet elämäni vapautumisen.

Olet siis erittäin sydämellisesti tervetullut mukaan muutosmatkalle kanssani! Joko vielä vain seurailemaan sivusta ja inspiroitumaan tai sitten jo toteuttamaan unelmiasi rohkeasti. Tämä ei ole harkitsemattoman irtirepäisyn kurssi vaan haluan opettaa sinulle, miten muutos tehdään niin, että se ei vain lisää epävarmuuttasi ja pelkojasi. Muutoksen askeleet oikein toteutettuina tuntuvat avaavilta ja helpottavilta.

KURSSILLA KÄYMME LÄPI MM.

  • Miten löydät asiat, jotka tekevät sinut aidosti onnelliseksi. Miten selvität kutsumuksesi ja merkityksesi maailmassa.
  • Miten rakennat itsetuntoasi. Miten pystyt kokemaan, että olet tärkeä ja toiveillasi ja unelmillasi on merkitystä.
  • Onko kaikilla elämäntehtävä ja miksi olemme olemassa.
  • Miten työstät muutoksen pelkoja. Mistä saat voimavaroja muutokseen.
  • Miten opit luottamaan elämään.
  • Miten löydät käytännön askeleet muutoksen toteuttamiseen
Luvassa on inspiroiva, mielenkiintoinen ja ehkä koskettavakin kurssi. Sydämellisesti tervetuloa uuden alkuun!

Kiitos siitä mitä teet, ja millaista esimerkkiä elämässä näytät. En ole enää sama kuin oli ennen kurssiasi. Paljon on kiviä käännetty ja kääntynyt jo viimeisen parin vuoden aikana, mutta nyt taisi siirtyä jo vuori. Kiitos.

Paljon oivalluksia. Kiitos autenttisesta, hauskasta, viihdyttävästä, mutta kuitenkin syvääkin syvemmästä luennosta.

16684571_10154475477923282_372956861_n

Varmista paikkasi ostamalla lippu etukäteen.

Klikkaa tästä nettikauppaan!

Hinta

Yksi kurssipäivä kestää 3 tuntia ja maksaa 43 euroa (sis alv 24%).

Kurssin eteneminen

Kokonaisuudessa on 3 erilaista kurssipäivää, Kurssi 1, Kurssi 2 ja Kurssi 3. Yhteensä siis 9 tuntia. Kurssi 1:stä olen laittanut kaksi eri vaihtoehtoista päivää, jolloin voit aloittaa. Kolmen kurssin kokonaisuus on suunniteltu niin, että muutosmatkasi kasvaa edetessäsi kurssilta toiselle. Kurssit on siis paras käydä järjestyksessä. Ekalla kurssilla saat syventyä siihen, kuka olet syvimmiltäsi ja millaisia toiveita sinulla on elämäsi suhteen. Kakkoskurssilla tutkimme mm., mitkä pelot tai uskomukset ovat estäneet sinua saavuttamasta unelmiasi tai ohjanneet sinua sivuraiteille elämästä. Kolmannella kurssilla annan vielä viimeiset työkalut ja harjoitukset, joilla voit työstää  sinua pidätelleitä sisäisiä esteitä pois. Voit kurssin päätteeksi konkreettisesti kirjata ylös, kuinka lähdet toteuttamaan muutoksia, jotka tekevät elämästäsi vapaamman ja iloisemman tai kuinka teet elämästäsi jo tässä ja nyt antoisamman. Oivallat kurssin aikana kuinka tulla taas siksi, joka olit kun uskoit itseesi ja elämään.

Voit osallistua valintasi mukaan mille tahansa kolmesta kurssista, mutta suosittelen ottamaan kurssit järjestyksessä. Kaikki kolme kurssia ja uusi vapaampi elämä maksavat siis yhteensä 3 x 43 e = 129 euroa.

Ota tunneille mukaan muistiinpanovälineet sekä rento asu, sillä teemme mm. rentoutusharjoituksia matoilla loikoillen. Salilla on kaikille alustat.

1- kurssille valitsemaasi päivää ei tarvitse lipun oston yhteydessä ennakkoon erikseen ilmoittaa. Jos näyttää, että 1 -kurssin osallistujamäärä alkaa paisua lähelle salin kapasitettia, otan erikseen yhteyttä ja varmistan siten jo ennakkoon, että kaikki mahtuvat valitsemalleen päivälle.

Päivämäärät (seuraava kurssi syksyllä, paikka ja päivämäärä vahvistuu kesällä)

Kurssi 1.

26.3. sunnuntai klo 14 – 17. Paikka Hima Happiness, yläkerta.

TAI (valitse näistä kahdesta päivästä siis vain toinen, sisältö sama)

1.4. lauantai klo 14.30 – 17.30. Paikka Hima Happiness, alakerta.

Kurssi 2:

9.4. sunnuntai klo 14-17. Paikka Hima Happiness, alakerta.

Kurssi 3:

23.4. sunnuntai klo 14-17. Paikka Hima Happiness, yläkerta

Paikka

Hima Happiness joogastudio. Eka ja vika kurssikerta ovat yläkerrassa, muut alakerrassa. Osoite on Siltavuorenranta 16, Kruununhaka, Helsinki. Lisätietoa paikasta täältä. Edessä on yleensä vapaita ilmaisia parkkipaikkoja. Tiloissa toimii myös ihana luomukahvila.

Kiitos kun sain viettää aikaa seurassasi, kiitos kun sain kuunnella oppejasi. Kiitos kun puhut syvistä ja henkisistä asioista ihmisten kielellä, kiitos kun olet silti “ihan vain ihminen”.